Cuma, Mart 29, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Kripto kurumu Genesis Global’de işçi kıyımı Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Kripto ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Kripto yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Kripto forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Kripto grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Kripto fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Kripto Yorum 2024

Kripto Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Kripto yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Zor günler geçiren New York merkezli kripto aracı kurulu Genesis Global Trading, çalışan sayısını yüzde 30 civarında azalttı.

60 çalışanının işten çıkaran Genesis, 145 çalışan ile faaliyetlerine devam ettiğini belirtti.

Genesis sözcüsü yaptığı açıklamada, “Sektörde benzeri görülmemiş zorluklarla karşı karşıya kalmaya devam ediyoruz. Küresel olarak çalışan sayısını azaltma konusunda zorlu bir karar aldık. Bu tedbirler, işimize ilerletme yönündeki çabalarımızın parçası” dedi.

1713129.jpg?v=1672981826ABD’de bankalara kripto uyarısı

 

1712861.jpg?v=167298182630 Ocak kripto endüstrisi için neden önemli?

 

1712484.jpg?v=1672981826Kripto paralar 2024’te kayıplarını geri alacak mı?

 

1712889.jpg?v=1672981826Kriptoda likidite düşüyor, çöküş sürebilir

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Kripto Analiz

Kripto Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Kripto hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Kripto grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

İlgini Çekebilir  4 ay öncesinden Thodex firmasının dolandırıcı olabileceğini bildi

Kripto Yorum

Kripto yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Kripto grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Kripto yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Kripto Uzman Yorumları

Kripto analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com