Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

FTX, onlarca milyon dolarlık bağışın peşinde Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

FTX, ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. FTX, yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. FTX, forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. FTX, grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. FTX, fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

FTX, Yorum 2024

FTX, Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen FTX, yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Sam Bankman-Fried ve FTX, sivil toplum organizasyonlarına ve siyasi kampanyalara yaptığı bağışlarda milyonlarca dolar dağıttı. Şimdi, yeni yönetim o paraları geri istiyor. Ancak paralar çoktan harcandığı için bu miktarların geri toplanması imkansız görünüyor.

Bankman-Fried ’ın kurucusu olduğu FTX bir takım usulsüz işlemlerin ortaya çıkmasıyla birlikte kasım ayında iflas etmiş ve Bankman-Fried CEO ’luk görevinden ayrılmıştı.

Bankman-Fried aynı zamanda bir hayırsever olarak tanınıyordu ve yaptığı bağışlarla milyonlarca dolar dağıtmıştı. Wall Street Journal ’ın haberine göre, FTX ’in yeni yönetimi şimdi o bağışları geri istediğini açıkladı.

MİLYONLARCA DOLAR DAĞITILDI

Ancak para alan kuruluşlar paranın bir kısmı çoktan harcandığını ve geri verilmesinin imkansız olduğu belirtti. FTX ’in hayır kurumu olan Future Fund, eylül itibarıyle 110 ’dan fazla kâr amacı gütmeyen kuruluşa 160 milyon dolardan fazla bağışta bulundu.

Hibe alanlar arasında Kovid-19 aşıları ve pandemiye hazırlık çalışmaları üzerinde çalışan biyoteknoloji girişimleri ve üniversite araştırmacıları, Hindistan ve Çin ’in az gelişmiş bölgelerindeki öğrencilere çevrimiçi kaynaklar ve rehberlik sağlayan programlar ve yenilenebilir güneş panelleri inşa eden topluluklar gibi onlarca organizasyon bulunuyor.

İlgini Çekebilir  Chiliz (CHZ) kaç dolar? Chiliz Coin kaç TL oldu, ne kadar? Chiliz Yorum 2024 Coin Grafik

Future Fund ’ın artık kullanılmayan sitesindeki bilgilere göre, 2024 ’de kripto fiyatları düşerken bile milyonlarca dolar dağıtılmaya devam edildiği anlaşılıyor.

Ancak birçok hayır kurumu, FTX ’ten alınan paraları şimdiden harcadı. Örneğin bitki ve hücre bazlı et alternatiflerini destekleyen Good Food Institute ’un bir sözcüsü, iki FTX hibesinden aldığı tüm fonları çoktan harcadığını söyledi. Sözcü, hibe anlaşmalarına göre fonları iade etme ihtimalinin düşük olduğunu belirtti.

Stanford Medicine kuruluşunun sözcüsü ise yaklaşık 4,5 milyon dolar aldıklarını ve halihazırda harcanan miktarı açıklayamayacağını söyledi.

Makine öğrenimine odaklanan The Alignment Research Center ise FTX Vakfı ’ndan aldığı 1,25 milyon dolarlık hibeyi iade edeceğini duyurdu. Kâr amacı gütmeyen bir medya kuruluşu olan ProPublica da Bankman-Fried ’in aile vakfı olan Building A Stronger Future ’dan aldığı 1,6 milyon doları iade edeceğini açıkladı.

BAĞIŞLAR GERİ ALINACAK MI?
FTX bu paraları alacaklılara olan borcunu ödemek için kullanacak. Ancak FTX alacaklılarına teknik olarak ödeme yapamayacak durumdayken bir bağış yapıldıysa, bu fonların iflas yasaları nedeniyle iade edilmesi gerekebilir. Onun dışındaki bağışların iade edilmesi ise zor görünüyor.

Öte yandan mahkeme FTX ’in bir saadet zinciri olduğuna karar verirse, FTX yöneticileri bu bağışların müşterileri ve yatırımcıları dolandırmayı amaçladığı için iade edilmesi gerektiğini iddia edebilir.

1713127.jpg?v=1673172368FTX’in eski CEO’su dolandırıcılık suçlamalarını reddetti

 

1712261.jpg?v=1673172368Bahamalar, FTX’in milyarlarca dolarına el koydu

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


FTX, Analiz

FTX, Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde FTX, hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. FTX, grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

İlgini Çekebilir  Thodex'te dolandırıcılık davasında müştekiler dinlenildi Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

FTX, Yorum

FTX, yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. FTX, grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. FTX, yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

FTX, Uzman Yorumları

FTX, analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com