Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Eski Barclays CEO ’su: Sabit coinlerin yıldızı parlayacak Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Eski ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Eski yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Eski forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Eski grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Eski fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Eski Yorum 2024

Eski Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Eski yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Bir dönem Barclays ’in CEO ’luğunu da yapan ünlü bankacı Bob Diamond geçen yıl kripto piyasalarında görülen karmaşaya rağmen dijital para birimlerinin finans içerisinde ‘çok önemli bir alan ’ olduğunu söyledi. Diamond geçtiğimiz yıl kripto paralardaki dalgalanma nedeniyle sabit coin grubu Circle ’ı halka arz etme planından vazgeçmişti.

Eski Barclasy CEO ’su Financial Times ’taki açıklamasında, 2024 ’nin kripto krizinden hayatta kalan ‘çok sayıda güzel şeyin ’ olacağını kaydetti. Diamond sadece birkaç hafta önce dünyanın en büyük ikinci sabit coin ’ini işleten Circle ’ı zayıf yatırımcı talebi nedeniyle New York Borsası ’nda 9 milyar dolarlık değerlemeyle listeleme girişiminden vazgeçmişti.

Finansgundem.com ’un derlediği bilgilere göre, geleneksel bankacılıktan kökenli Diamond, kripto alanındaki en önde gelen finansörlerden biri olarak görülüyor. Eski Barclays CEO ’sunun özel sermaye yatırım firması Atlas Merchant 2021 yılınca Circle ’a yatırım yaptı ve daha sonraki süreçte de bu yatırıma yönelik özel amaçlı halka arz şirketi (SPAC) kurdu.

İlgini Çekebilir  CEEK VR Yorum - CEEK kaç TL oldu, ne kadar? Ceek Yorum 2024 Coin Grafik

Halka arz planı kripto para fiyatlarının çöktüğü ve FTX gibi büyük şirketlerin iflas ettiği kâbus gibi bir yıl nedeniyle gerçekleştirilemedi.

Benim düşünceme göre dijital para birimleri için bir yer var, önemli bir yer” ifadelerine yer verdi.

Ünlü bankacı, “Kripto ucu çok açık bir kelime. Kripto kışı diyen insanlar beni usandırıyor. Ya her şey çok iyi ya da her şey çok kötü. Açıklama konusunda daha iyi bir iş çıkarmamız gerekiyor. Kuşkusuz, sabit coinler için geliştirilen teknolojiler gibi, çok güçlü bir geleceğe sahip sektörler var” dedi.

Sabit coinler doların yerini mi alacak?

Circle ’ın dijital doları gibi sabit coinler (stablecoin) gerçek dünyadaki para birimlerini izlemeyi ve sabit bir değeri korumayı amaçlayan token ’lardır. Bu varlıklar genellikle bir ödeme yöntemi veya diğer kripto para birimleri ile fiat para birimleri arasında para taşımak için kullanılırlar. Circle ’ın dolaşımda 44 milyar dolarlık token ’ı bulunuyor. Bu rakam haziran ayında 56 milyar dolarla zirveye ulaşmıştı.

Sabit coinlerin gücünü koruyacağını öngören Diamond, “Gelecekte kurumsal kullanım için doların dijital ve çok daha verimli bir versiyonunun gerçekleşmeyeceğine inanan kimseyi düşünemiyorum” ifadelerine yer verdi.Zira özel şirketlere ait sabit coinler finansal sistem için risk oluşturuyor ve resmi kanallar dışında para yaratmak para politikasına müdahale edebilir.

Diamond bir devlete ait sabit coinlerin Çin gibi ülkeler için çözüm olabileceğini ancak Batılı piyasalarda ‘optimal çözümün ’ özel sektörden geleceğini söyledi. Finans uzmanı FED ağı (FEDwire) gibi mevcut ödeme sistemlerine benzer bir şekilde güçlü bir gözetim altında sabit coinlerin faaliyet gösterebileceğini sözlerine ekledi.

İlgini Çekebilir  Chiliz (CHZ) kaç dolar? Chiliz (CHZ) kaç TL oldu, ne kadar? Chiliz Yorum 2024 Coin Grafik

Kripto krizi iyiyle kötüyü ayırdı

Eski Barclays CEO ’su bu bağlamda 2024 yılındaki krizlerin bile iyiye işaret olabileceğini savunuyor.

Circle ’ın uzun zamandır piyasa düzenlemesi çağrısında bulunduğunu hatırlatan Diamond, “İçimdeki iyimser, bu krizlerin sabit coinler ve blockchain teknolojileri gibi alanlarda daha etkili ve daha odaklı piyasa düzenlenmesi ve geliştirmeler için bir katalizör olacağını umuyor” dedi.

Circle ’ın ABD düzenleyici sınırları içerisinde faaliyet gösteren bir grup olduğunu hatırlatan finans uzmanı FTX ’in iflasının ardından “İnsanların ABD sınırları içerisindeki ile offshore firmalar arasındaki farkı anlamaya başladığına” inandığını söyledi.Finans uzmanı, “Sanırım bir süre daha yavaşlama olacak. İster halka arz ister SPAC olsun, şu anda süreç çok zor olacak” dedi.

Tether şoku nasıl atlatıldı?

2024 yılı sabit coinler için de korkutucu bir yıl oldu. Mayıs ayında piyasanın en büyük isimlerinden olan Tether tek bir haftada 7 milyar dolarlık fon kaybetti.

Diamond konuyla ilgili açıklamasında, “Sabit coinleri çevreleyen tartışmaların büyük çoğunluğu ‘Gerçekten sabit mi? ’ sorusuna odaklanıyor. Bana kalırsa Circle rezervlerini koruma açısından kendini kanıtladı. Ne kadar varlık tuttuğunu açıklarkenki şeffaflığı, ileriye dönük rezervleri yönetmek için BlackRock ile stratejik ortaklıkları ve tutarlı para çekme işlemleri ile portföylerindeki bir doların bir dolar olduğunu gösterdi” ifadelerine yer verdi.

1714391.jpg?v=1673352822Kriptoya ilk giren bankalar arasındaydı, kriptodan çıkma kararı aldı

 

1714353.jpg?v=1673352846Bitcoin ’de boğa tuzağı gerçek mi oldu?

 

1714216.jpg?v=1673352893Nicolas Taleb: Bitcoin kötü huylu bir tümör

 

.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Eski Analiz

Eski Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Eski hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Eski grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

İlgini Çekebilir  Kripto Fonu Pantera Capital 160 Milyon Yatırım Buldu

Eski Yorum

Eski yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Eski grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Eski yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Eski Uzman Yorumları

Eski analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com