Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Coinbase’de işçi kıyımı devam ediyor Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Coinbase’de ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Coinbase’de yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Coinbase’de forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Coinbase’de grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Coinbase’de fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Coinbase’de Yorum 2024

Coinbase’de Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Coinbase’de yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Kripto para borsası Coinbase Global Inc. bugün açıkladığı yeniden yapılandırma planı çerçevesinde yaklaşık 950 kişiyi işten çıkaracağını belirtirken, şirket bu adımla geçen yıldan beri üçüncü kez iş gücünü daraltma yoluna gitmiş olacak.

Şirketin hisseleri piyasa öncesi işlemlerde yüzde 3,3 artışla 39,53 dolara yükseldi. Şirket, yeniden yapılandırma kapsamında 149 ila 163 milyon dolar zarar beklediğini açıkladı.

Başlıca merkez bankalarının faiz artırımları ve ekonomik durgunluk beklentisiyle kripto para piyasaları geçen yıl bir trilyon dolardan fazla daralmış, bu durum Voyager Digital, Three Arrows Capital ve Celsius Network gibi sektörün başlıca şirketlerini iflasa sürüklemişti.

Kripto para piyasasındaki sorunlar bu yıl da sürerken mevduatlardaki düşüş, işten çıkarmalar ve yasal sorunlar devam etti.

Coinbase haziran ayında 1100 kişinin, yani iş gücünün yüzde 18 ’inin görevine son vermiş, kasım ayında da işe alım ve kurumsal oryantasyon takımlarındaki 60 ’tan fazla çalışanının işine son vermişti.

İlgini Çekebilir  Bitcoin 40 bin dolar seviyesine yaklaştı Amazon Haberi ile Bir anda tırmanışa geçti

1707595.jpg?v=1673360377Coinbase CEO’su: Gelirimizin yarı yarıya azalmasını bekliyoruz

 

1699997.jpg?v=1673360377Coinbase zarar açıkladı

 

1668033.jpg?v=1673360377Coinbase çalışan sayısını azaltacak

 

1650810.jpg?v=1673360377Ünlü açığa satışçının yeni hedefi Coinbase

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Coinbase’de Analiz

Coinbase’de Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Coinbase’de hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Coinbase’de grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Coinbase’de Yorum

Coinbase’de yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Coinbase’de grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Coinbase’de yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Coinbase’de Uzman Yorumları

Coinbase’de analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com