Perşembe, Nisan 25, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

OKB Coin Sürprizi – Elon Musk Twitter’dan takip etti Harekete Geçti Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

OKB ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. OKB yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. OKB forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. OKB grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. OKB fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

OKB Yorum 2024

OKB Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen OKB yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Elon Musk, Twitter‘ı satın aldıktan sonra sosyal medya platformunda eskiye oranla daha çok aktif olmaya başladı. Ünlü iş insanı, deyim yerindeyse Twitter üzerinden kripto para piyasasına yön verdi. Elon Musk, takibe aldığı OKX borsasının resmi hesabıyla kısa süre içinde yerel tokeni OKB gün içinde yükselişe geçti.

Elon Musk, OKX’in yerel tokeni OKB için yüzde 5 artış sağladı

Elon Musk‘ın OKX kripto para borsasının resmi Twitter hesabını takip etmesiyle yerel tokeni OKB yüzde 5 oranında artış yaşadı. Musk’ın bu hamlesi, kısa süre içinde kripto para piyasasını canlandırdı. Sosyal medya üzerinde de kısa süre içinde odak noktası olan bu hareket, birçok kişinin OKX kripto borsasına ilgi duymasını sağladı.

 

Elon Musk‘ın Twitter’ı satın almasını destekleyen Binance ise hala Elon Musk tarafından takip edilmiyor. Aynı şekilde Binance CEO’su CZ de hala ünlü iş insanının takibinde değil. Öte yandan OKX, Elon Musk’ın Twitter üzerinden takip ettiği tek kripto para borsası konumunda.

İlgini Çekebilir  QUICK Coin nedir? Nereden Alınır? QuickSwap projesinin geleceğine dair bütün bilgiler Yorum 2024 Coin Grafik

Elon Musk, hakkında haber yazan gazetecileri Twitter’dan banladı!

Öte yandan iş insanı, Twitter üzerinden kripto para borsasına ilk kez yön vermiyor. Musk, daha önce şaka amaçlı yaratılan ve “köpek parası” olarak kabul edilen Dogecoin için de benzer yükselişlere neden oldu. Elon Musk, açıkça bu coine destek verdiğini belirtirken daha önce bunu eğlenmek ve biraz para kazanmak için yaptığını belirtmişti. Hatta Dogecoin için Bitcoin’den yüksek potansiyelde olduğunu düşündüğünü de açıklamıştı.

Dünyanın en zengin iş insanının bu hamlede bulması ise kripto para analistlerini yükselme konusunda harekete geçirdi. Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Elon Musk bu tarz hamlelerle kripto dünyasına yön veriyor mu? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Canlı kripto para verileri ve tüm kripto para haberleri için tıkla. Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Elon Musk Twitter Teknoloji Haberler

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


OKB Analiz

OKB Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde OKB hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. OKB grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

OKB Yorum

OKB yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. OKB grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. OKB yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

OKB Uzman Yorumları

OKB analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

OKB Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

OKB Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

OKB Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

OKB Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

OKB Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

OKB Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

OKB Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

OKB Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com