Cuma, Mart 29, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

FTT Coin Ne olacak? İflas eden dünyaca ünlü kripto para borsası FTX’in Türkiye’deki mal varlıklarına el kondu Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

FTT ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. FTT yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. FTT forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. FTT grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. FTT fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

FTT Yorum 2024

FTT Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen FTT yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Mali Suçları Araştırma Kurulu’nun (MASAK) internet sitesinden, FTX.com ticari unvanıyla faaliyet gösteren kripto varlık alım satım platformuna ilişkin açıklama yapıldı.

YASA DIŞI FAALİYETLER TESPİT EDİLDİ

Açıklamada FTX ile bağlantısı olan kişi ve kurumların bankalar, elektronik para kuruluşları, kripto varlık hizmet sağlayıcıları ve benzer yükümlüler nezdindeki hesaplarına yapılan işlemlerin, Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Hakkında Kanun’un ilgili maddesi kapsamında askıya alındığı hatırlatıldı.

MASAK’TAN yapılan inceleme şöyle:

“Başkanlığımızca, FTX.com’un ülkemizde ilişkili olduğu gerçek ve tüzel kişileri doğrudan veya dolaylı olarak kontrolü altına bulunduran Samuel Benjamin Bankman-Frıed adlı şahıs başta olmak üzere diğer başkaca kişiler hakkında, 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu’nda yer alan çeşitli öncül suçlar ve 282’nci maddesinde yer alan suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama suçundan soruşturma başlatılması ve şüpheli mal varlıklarına, 5549 sayılı Kanunun 17’nci maddesi kapsamında el koyulması talebiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına başvuruda bulunulmuştur. Anılan başvurumuz neticesinde, şüpheliler hakkında adli soruşturma açılmış ve şüphelilerin mal varlıklarına el koyma tedbiri uygulanmıştır.”

İlgini Çekebilir  'Wash trade ’in kaldırılması kriptoyu uçurur Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

NELER YAŞANMIŞTI?

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan FTX bir süredir likitide sorunu yaşıyordu. FTX’in CEO’su Sam Bankman-Fried, nakit enjeksiyonu için birçok platforma başvurmuş, fakat platformun ihtiyacını karşılayamamıştı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından SEC ve CFTC de olan birçok kurum FTX’e soruşturma başlatmış ve Şirketin CEO’su bir günde 14,6 milyar dolar kaybetmişti. Bu olayın ardından şirketten istifa eden CEO Bankman-Fried’ın banka hesaplarına el konulmuştu.

Canlı kripto para verileri ve tüm kripto para haberleri için tıkla.

Kripto Para Finans Ekonomi Güncel Haberler

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


FTT Analiz

FTT Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde FTT hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. FTT grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

FTT Yorum

FTT yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. FTT grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. FTT yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

FTT Uzman Yorumları

FTT analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

İlgini Çekebilir  FTT Coin nedir? Nereden Alınır? FTX Token geleceği nedir? Nereden Alınır ve nereden alınır? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik



Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

FTT Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

FTT Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

FTT Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

FTT Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

FTT Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

FTT Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

FTT Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

FTT Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com