Perşembe, Mart 28, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin, 20 bin doların altına düştü! Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Bitcoin, ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Bitcoin, yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Bitcoin, forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Bitcoin, grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Bitcoin, fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Bitcoin, Yorum 2024

Bitcoin, Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Bitcoin, yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Üzerinde en fazla işlem yapılan sanal para birimi olan Bitcoin, haftaya iyi bir yükselişle başlayarak son günlerin en iyi artışını yaşadı. Bu sabah saatlerinde ise kripto parada düşüş gözlendi.

BİTCOİN 20 BİN DOLARI ALTINA DÜŞTÜ

Dolardaki yükseliş hızının yavaşlaması ve değerli metallerde yaşanan yükseliş kripto borsalarına olumlu olarak geri döndü. Hafta başında sanal para piyasaları bir toparlanma yaşayarak yükseldi. 27 Eylül’de 20 bin doların üzerine çıkan Bitcoin, bir sonraki gün olan 28 Eylül sabahına düşüşle başladı.

YÜZDE 1,75’LİK DEĞER KAYBETTİ

Bitcoin, bir önceki gün20 bin 332 dolar değerlenirken bu sabah saatlerinde 18.746,50 dolara kadar geriledi. Dijital para 1,75 oranında değer kaybı yaşadı.

İlgini Çekebilir  BTC Bitcoin fiyatında keskin hareket bekleniyor Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

ETHEREUM 1.282 DOLARA ÇEKİLDİ

Benzer bir düşüş Ethereum’da da yaşandı. Bir önceki gün yüzde 7 civarında artarak 1.389,75 dolar seviyelerine yükselen sanal parada gerileme yaşandı 28 Eylül sabah saatlerinde dijital para yüzde 3, 44 değer kaybı ile 1.282 dolara düştü.

Canlı kripto para verileri ve tüm kripto para haberleri için tıkla.

Finans Ekonomi Haberler

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Bitcoin, Analiz

Bitcoin, Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Bitcoin, hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bitcoin, grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Bitcoin, Yorum

Bitcoin, yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Bitcoin, grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Bitcoin, yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Bitcoin, Uzman Yorumları

Bitcoin, analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.



Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com