Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bir süredir düşüşte olan Bitcoin 20 bin doların üzerine çıktı! Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Bir ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Bir yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Bir forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Bir grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Bir fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Bir Yorum 2024

Bir Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Bir yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Dünya piyasalarında yaşanan hareketlilik dijital para piyasalarına yansıdı. Bitcoin ve Ethereum’da yükselişler gözlendi.

BİTCOİN 20 BİN DOLARIN ÜZERİNDE!

Altının yükseliş rallisine girmesi ve doların değerinde yaşanan artışlar dünya ekonomilerinin hızlanmasını sağladı. ABD ve Asya borsalarında zayıf ralli verileri gözlendi. Bu hareketlilik dijital para piyasalarını da etkisi altına aldı. Sanal para piyasaların en çok işlem yapılan para birimi olan Bitcoin 20 bin doların üzerine çıkarak bir toparlanma yaşadı.

Bitcoin son 7 günde yüzde 8’lik bir artış kaydetmişti. İleri doğru hareketini devam ettiren sanal para, son 24 saatte ise yüzde 1 oranında değer kazandı.

ETHEREUM BİN 345 DOLARA ÇIKTI

Kripto para meraklıların ve yatırımcılarının en çok takip ettikleri ikinci para birimi olan Ethereum ise 1.345 dolardan değerlendi. Diğer önemli kripto para birimlerinden olan Solana 33.73 dolara kadar çıkarken, Dogecoin 0.06445 cente oldu.

Canlı kripto para verileri ve tüm kripto para haberleri için tıkla.

Kripto Para Finans Ekonomi Haberler

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Bir Analiz

Bir Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Bir hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bir grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Bir Yorum

Bir yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Bir grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Bir yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Bir Uzman Yorumları

Bir analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.



Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com