Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Kriptolar, küresel ekonomik koşullar sebebiyle hisse piyasalarına paralel hareket ediyor Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Kriptolar, ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Kriptolar, yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Kriptolar, forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Kriptolar, grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Kriptolar, fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Kriptolar, Yorum 2024

Kriptolar, Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Kriptolar, yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Bitcoin hareketlerinin hisse senetleriyle korelasyonu “orta derecede güçlü” olarak ölçülürken, bu durum kripto para birimlerinin merkeziyetsizliğini tartışmaya açtı. Kriptolarda hisse senedir? Nereden Alınır piyasalarına uyumlu düşüşün, küresel ekonomik gelişmeler ve dünya çapında sıkılaşan para politikalarıyla ilişkili olduğu belirtildi.

Matematiksel formüllerle hesaplanan, farklı varlık sınıflarının birbirleriyle olan ilişkisini ölçen “korelasyon” açısından değerlendirildiğinde, Bitcoin’in teknoloji ağırlıklı hisse senetleri içeren Nasdaq borsasıyla 90 günlük korelasyonu TradingView verilerine göre geçtiğimiz eylülde 0,5’in üzerinde ve “orta derecede güçlü” olarak ölçüldü. ABD Merkez Bankası Fed başta olmak üzere farklı ülkelerdeki merkez bankalarının faiz kararlarından, ABD’den gelen istihdam ve büyüme gibi makro ekonomik verilerden etkilenen kripto para birimleri, S&P 500 ve Nasdaq Bileşik gibi hisse senedir? Nereden Alınır endeksleriyle uyumlu düşüş ve kazançlar görmeye başladı. Kripto para birimlerinin de küresel piyasa koşullarına, jeopolitik gelişmelere ve uluslararası ilişkilere en az hisse senetleri ve emtialar kadar duyarlı hale gelmesi, kriptoların en büyük değeri olarak görülen merkeziyetsizlik kavramını tartışmaya açtı.

İlgini Çekebilir  Fon yöneticileri Bitcoin’den umutlu

Para edinme maliyetlerinin arttığı, büyüme beklentilerinin düştüğü ve küresel enflasyonun zirvelerini koruduğu bir dönemdeyiz. Kriptolardaki düşüşü hisse senetleriyle kurulan ilişki üzerinden değil, resesyon beklentilerinin hüküm sürdüğü küresel makro görünüm üzerinden açıklamak daha doğru olacaktır” dedi.

“KRİPTOLARDAKİ DÜŞÜŞ, PARASAL SIKILAŞMANIN BİR SONUCU”

CoinDesk tarafından hazırlanan bir raporda 2021’in neredeyse tamamı için Bitcoin’in S&P 500, altın, ABD doları ve tahvillerle korelasyonunun -0,2 ila 0,2 arasında kaldığı, bir diğer deyişle ilişkisiz olduğu görüldü. Kriptoların hisse senetlerine ve diğer varlıklara ilişkisinin bir anda ortaya çıkan bir olgu olamayacağını söyleyen Kevin Yang, “Fed’in faiz artışları ABD dolarını pek çok para birimine karşı güçlendiriyor. Doların güçlü olması petrolü denizaşırı alıcılar için pahalı hale getiriyor ve arz kesintilerine rağmen petrol fiyatlarında gerileme durdurulamıyor. Altın, Rusya ve Ukrayna arasında yükselen tansiyona rağmen pek çok yatırımcı için dolara kıyasla ‘güvenli limanlar’ arasında sayılmamaya başlıyor.

Dünyaca ünlü yatırımcılardan Ray Dalio’nun dahi nakit para tutmakla ilgili görüşlerini değiştirdiği ve nakit tutmayı anlamlı bulduğu bir dönemde yaşıyoruz. Bu durum kriptoların merkeziyetsizliğinden ödün verdiğine değil, dünya çapında uygulanan parasal sıkılaşmanın etkilerine işaret ediyor. Piyasa koşulları normale dönerse, Bitcoin gibi kripto para birimleri de tıpkı 2021’deki gibi geleneksel yatırım araçlarından ve makro göstergelerden bağımsız bir hareket alanına kavuşabilir” dedi.

BİTCOİN’İN 90 GÜNLÜK OYNAKLIĞI, ARALIK 2020’DEN BU YANA EN DÜŞÜK SEVİYESİNDE

Kripto para birimlerinin bugüne kadar en çok eleştirilen yönünün oynaklık olduğunu belirten Yang, değerlendirmelerini şu ifadelerle sonlandırdı:

“Bitcoin, tüm bu eleştirilere rağmen bu ay içinde 90 günlük oynaklık açısından Aralık 2020’den bu yana en düşük seviyelerini kaydetti. Veri izleme platformu Laevitas’a göre Bitcoin’in üç ay boyunca fiyat türbülansı beklentileri dört ayın en düşük seviyesine ulaştı. Hisse senedir? Nereden Alınır piyasalarına ilişkin Oynaklık Endeksi VIX ise 2008 finansal krizinin yaşandığı dönemle benzerlikler gösterdi.

İlgini Çekebilir  Rusya ve İran'dan ortak kripto para hamlesi Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Yine de bu kripto paraların merkeziyetsizliğini ve blokzinciri teknolojisinin sunduğu yeni finansal dünyanın değerini düşürmüyor. Spot işlemlerde piyasa yapıcı ücreti almayan, listelediği 1.500’ü aşkın kripto para birimiyle kullanıcılarına en zengin yatırım portföyünü sunan MEXC olarak, yatırımcıları 2024 ile gelecek fırsatları yeniden değerlendirmeye davet ediyoruz.”

Dolar kuru ne kadar? Dolar kaç TL? Dolar alış ve satış fiyatları için tıklayın. Altın fiyatları için tıklayın. Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? Canlı kripto para verileri ve tüm kripto para haberleri için tıkla. Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Tam Gemi Şok Denemeleri Dünya Ekonomi Haberler

.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Kriptolar, Analiz

Kriptolar, Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Kriptolar, hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Kriptolar, grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Kriptolar, Yorum

Kriptolar, yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Kriptolar, grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Kriptolar, yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Kriptolar, Uzman Yorumları

Kriptolar, analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com