Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Madencilik bitiyor mu? Ethereum’da yeni dönem! Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Madencilik ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Madencilik yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Madencilik forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Madencilik grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Madencilik fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Madencilik Yorum 2024

Madencilik Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Madencilik yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Kripto para madencilerinin vazgeçilmezi olan Ethereum, yeni bir döneme başlıyor. Bir süredir gündemde olan Ethereum 2.0 güncellemesi nihayet gerçekleşti.

Konu hakkında açıklama yapan Ethereum geliştiricileri, yükseltmenin 60 milyar dolarlık kripto para birimi borsaları, NFT pazarları ve diğer uygulamalardan oluşan bir ekosistemi barındıran Ethereum ağını daha güvenli ve ölçeklenebilir hale getireceğinin altını çizdi.

Ethereum madenciliği bitti mi? Ethereum 2.0 güncellemesi yapıldı

Ethereum Vakfı araştırmacısı Justin Drake, “Kullandığım metafor, çalışan bir arabada motor değiştirme işlemiyle benzer etkiye sahip. Bir aracın benzinli motordan elektrikli motora geçişi gibi düşünebilirsiniz.” dedi. Ethereum’un yüzde 99.9 daha az enerji tüketeceğini belirten yetkililer, verimlilik konusunda oldukça önemli yol kat edildiğini açıkladı.

ethereum-2-0-guncellemesi-yayinlandi-1.j

Kripto para piyasasının en önemli gelişmelerinden biri olan Ethereum revizyonu, ETH1 ve ETH2 blok zincirlerinin birleşmesinden oluşuyor.

Hisse kanıtı üzerine inşa edilmiş kripto para birimlerinde kullanıcılar, ödül kazanabilmek için belirli miktarda kripto parayı kilitlemeleri gerekiyor. İş kanıtı olarak tanımlanan Proof of Work sisteminde ise kullanıcılar, donanımlar ile bazı karmaşık matematik problemlerini çözerek ödül kazanıyor.

İlgini Çekebilir  Kriptoda işten çıkarma döngüsü şiddetleniyor Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Terra (LUNA) kurucusu için tutuklama kararı!

Ethereum Vakfı ayrıca kullanıcılardan iş kanıtı üzerine inşa edilen Ethereum Mainnet’i ETH1 yerine “yürütme katmanı” ve hisse kanıtı üzerine inşa edilen Beacon Chain’i ETH2 yerine “consensus katmanı” olarak adlandırmalarını istedi. Her ne kadar kullanıcılar Ethereum 2.0 tabirini kullansa da Ethereum Vakfı’nın terminolojisinde böyle bir terim yer almıyor.

YouTube’da canlı yayın yapan ekip, 41 bin kişiden fazla izleyiciyle “Ethereum Mainnet Birleştirme Görüntüleme Partisi” düzenledi. Ethereum ağının kripto para madenciliğine olan bağımlılığını büyük oranda azaltan bu birleştirme işlemi, kripto para piyasasında geniş yankı uyandırdı.

Ethereum 2.0 güncellemesi ile birlikte bizleri neler bekliyor?

Birleşmeden hemen sonraki dakikalarda, mevcut piyasa değeri 200 milyar dolara yakın olan Ethereum, Bitcoin’den (BTC) sonra ikinci en büyük kripto para birimi haline geldi.

Birleştirmenin ardından, her 12 saniyede bir yeni bir blok oluşturulabilecek. Önceki versiyona göre yüzde yaklaşık yüzde 10 daha hızlı işlem yapılabilecek.

Ethereum madencileri, birleşmeden sonra artık ağın güvenliğini sağlamaya yardımcı olamayacak ve bu nedenle artık blok ödülleri kazanamayacaklar. Bazı madencilerin Ethereum Classic (ETC) ve Ravencoin gibi GPU madenciliği yapılan diğer iş kanıtı madeni paralarına geçeceği tahmin ediliyor. Ayrıca madencilerin faaliyetlerine devam etmelerini sağlayacak bir iş kanıtı Ethereum çatalının (fork) ortaya çıkma ihtimali üzerinde duruluyor.

Ethereum sahipleri, kendi doğrulayıcılarını etkileştirmek için en az 32 Ethereum yatıracak. Kullanıcılar, doğrulama işlemlerinden yüksek miktarda gelir elde edebilecek.

Canlı kripto para verileri ve tüm kripto para haberleri için tıkla. Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

İlgini Çekebilir  BTC Bitcoin Amazon ’un bilançosuyla yükselişe geçti Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Drake Teknoloji Haberler

.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Madencilik Analiz

Madencilik Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Madencilik hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Madencilik grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Madencilik Yorum

Madencilik yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Madencilik grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Madencilik yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Madencilik Uzman Yorumları

Madencilik analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com