Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

AltcoinBitcoin

Vicmove Uygulaması Detaylı Anlatım – Günde 50 Dolar kazanmak mümkün – Vim Token Geleceği

GameFi sektöründe yeni bir oyna kazan oyunu olan, aynı zamanda sağlık ve fitness uygulaması olarak bilinen Vicmove (VIM), kısa sürede birçok kullanıcının tercih ettiği bir blok zinciri uygulaması oldu. MoveToEarn sektörüne yeni bir soluk getiren Vicmove un piyasa değeri 2 milyon doları geçti ve hızla yükseliyor.

 

Vicmove Nedir?

VICMOVE, yalnızca yürüme, koşma ve bisiklete binme gibi hareketlerle Kripto/NFT’ler de ödüller kazanabileceğiniz, dahili NFT oyun ve Sosyal-fi öğelerine sahip bir web3 fitness ve yaşam tarzı mobil uygulamasıdır.
İlk olarak, spor ayakkabı şeklinde bir NFT basarsınız, ardından yürüyerek, koşarak ve bisiklete binerek, oyun içi aktiviteler için kullanılabilecek veya kâr için nakde çevrilebilecek oyun içi kripto para kazanacaksınız.

 

Vicmove ile Günde 50$ Kazanmak mümkün mü?

Vicmove çıktığı ilk günden bu yana yatırımcısına ve kullanıcılarına verdiği önem ile ön planda yer alıyor. Son yapılan güncellemeler ile uygulamada günde 50$ kazanmak mümkün. Yazının kaleme alındığı günlerde Vim Token 0,075 $ seviyesinde.

Level 32 seviyesinde ve Luck puanı 7,1 olan bir ayakkabı ile günlük kazanç 50$ seviyesinde olabiliyor. Tabi ki bu seviyede ayakkabıya sahip olabilmek için iyi bir yatırım yapmanız gerekiyor. Bu ayakkabı şu an markette satışta ve 40000 vim ödeyerek bu ayakkabıya sahip olabilirsiniz.

Bu ayakkabını linki : https://marketplace.vicmove.com/shop/sneaker?nftid=1824&&type=&fabric=&sole=&level=&page=1

Vicmove da ayakkabı sahip olmanın ve kazanç elde etmenin pek çok yolu mevcut. Biz şimdi en uyguna nasıl ayakkabı sahibi olabiliriz ve bununla ne kadar kazanabiliriz bunu inceleyelim.

İlgini Çekebilir  Grayscale 1 Haftada 32.710 Bitcoin, 24 Saatte 8.762 BTC Satın Aldı

 

 

Vicmove Ayakkabı NFT Nasıl Alınır? Nasıl Kazanç Elde Edilir?

Öncelikle Vicmove uygulamasını indirmeniz gerekiyor. vicmove.com sitesinde google ve İos uygulamasının kısa yolları mevcut. Uygulamayı indirip hesap oluşturduktan sonra marketplace.vicmove.com adresine giderek giriş yapmanız ve ayakkabı almanız mümkün. Metamask cüzdanı kullanarak Vim satın almanız gerekiyor. Vim şu anda Pancakeswap borasında işlem görüyor. Alacağınız ayakkabı uygulamada hemen görünecek ve kullanılabilir olacak.

Yürümek, Koşmak, Bisiklete binmek ve tüm bunların ortak yapıldığı Versatile türünde ayakkabılar mevcut. Kendinize en uygun ayakkabıyı seçebilirsiniz. 0-30 Km hız aralığında uygulama çalışıyor. Bu hızı hangi şekilde yaptığınızın önemi yok. Her hangi bir aracı tercih edebilirsiniz. Motosiklet ve otomobil dahi olabilir.

 

Ayakkabı almadan önce yapmanız gereken marketteki en uygun ayakkabıyı bulmak. Şu sıralarda 900-1300 vim arasında Lvl 1 ayakkabılar bulmak mümkün. Bu ayakkabıları tercih ederseniz kazanç elde etmek için Lvl 30 a ulaşmanız gerekiyor tabi bunun için büyük caba harcamanız gerekir.

 

Bunun yerine markette satılan Lvl30 üstü ayakkabıları tercih edebilirsiniz. Bunu yaparken de ayakkabının Luck puanına dikkat etmeniz çok önemli. Günlük kazancınız luck puanı ile katlanıyor. 2 luck puanlı bir ayakkabının günlük kazancı 2 kat oluyor. Şu sıralarda markette Lvl30 üstü ayakkabılar 7500-10000 Vim arasında bulunabiliyor.

Markette Lvl30 üstü Luck puanı en yüksek en uygun ayakkabı 10000 vim e satılan lvl31 – luck 1,3 olan ayakkabı

Satış linki: https://marketplace.vicmove.com/shop/sneaker?nftid=488&type=&fabric=&sole=&level=30-50&page=1

 

Bu ayakkabıyı satın aldığınızda günlük 100 vim e yakın kazanabilirsiniz. (Yazının kaleme alındığı tarih itibari ile) Günlük 60 enerji elde edebilmek için 5 ayakkabıya daha ihtiyacınız olduğunu unutmayın. Bunun için lvl1 ayakkabılardan 5 adet satın almanız mümkün.

İlgini Çekebilir  Bitcoin Madenciliği İçin Harcanan Enerji, Akılalmaz Seviyelere Ulaştı

 

 

Başka bir seçenek ise markette en ucuz olan 7500 vime satılan lvl33 – luck 1 olan ayakkabı. Bu ayakkabıyı aldıktan sonra Lvl1 ayakkabılardan satın alarak Luck puanını arttırabilirsiniz. Örneğin 9 lvl1 ayakkabı satın alabilirsiniz. İlave maliyetiniz 9000 vim olacaktır. 4 adeti ile luck puanınızı 2,5 civarına çıkartırsınız. Kalan 5 ayakkabı ile günlük 60 enerjiyi elde edersiniz. Böylece günde 150 vim kazanmanın mümkün olur. Yaklaşık 100-120 günde ayakkabınız kendini amorti eder ve sonrasında kazancınızın tamamı karı oluşturur.

 

Daha da ekonomik bir yol arayanlar için Lvl 20 üstü ayakkabıları incelemenizi tavsiye edebiliriz. Bu ayakkabıları satın alarak Lvl yükselterek lvl30 üstüne getirebilirsiniz.  Sonrasında yukarıda anlatılanlar geçerli olacaktır. Lvl20 üstü ayakkabılar markette 2600-5000 vime satılıyor.

Vim Token Geleceği Ne Olur?

Vicmove proje olarak MoveToEarn sektöründe liderliği hedefleyen bir strateji ile yoluna devam ediyor. Son bir haftada %500 e yakın yükseliş gösteren token 2 büyük borsaya giriş için çalışmaların son seviyede olduğunu açıkladı. Yakın zamanda gerçekleşmesi beklenen listelemeler ile kriptoyu çok daha iyi yerlerde görebiliriz. Diğer Move-To-Earn projelerinden vicmove u ayıran özelliklerine göz atacak olursak, Toplam arzı şu an 45.4 milyon ve hepsi dolaşımda ve Toplam ayakkabı sayısı 6500, diğer uygulamalar gibi sınırsız değil.

 

 

Vicmove Stake ne Kazandırıyor?

Vicmove ayrıca yatırımcılarına Stake imkanı da sağlıyor. Stake APY oranı bu günlerde %196 seviyesinde. Web sitesi üzerinden stake yapmanız mümkün. Stake yaptıktan sonra istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz. Fakat 10 gün sonra hesabınıza aktarmanız mümkün olacaktır.

İlgini Çekebilir  Avrupalılarda Bitcoin Gerçeğini Görmeye Başladı

Link: https://marketplace.vicmove.com/user/staking-token

 

 

 

 

 

 

Vicmove Uygulama Detaylı Anlatımlar

 

Uygulama ile ilgili yapılmış videolar mevcut onları sizler ile paylaşıyoruz.

 

 

 

 

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Vicmove Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Vicmove Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Vicmove Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Vicmove için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Vicmove için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Vicmove uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Vicmove durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Vicmove geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

Vicmove

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com