Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin Sattı Ama Tesla’nın geliri ikinci çeyrekte yüzde 42 arttı Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Bitcoin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Bitcoin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Bitcoin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Bitcoin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Bitcoin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Bitcoin Yorum 2024

Bitcoin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Bitcoin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Amerikan elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın geliri, bu yılın ikinci çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 42 artarak 16,9 milyar dolara yükseldi.

Tesla, 2024’nin ikinci çeyreğine ait bilançosunu açıkladı.

Buna göre, şirketin geliri bu yılın ikinci çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 42 artarak 16,9 milyar dolara çıktı. Tesla, geçen yılın ikinci çeyreğinde 11,9 milyar dolarlık gelir elde etmişti.

Şirketin gelirinin ikinci çeyrekte yılın ilk çeyreğine kıyasla ise yüzde 10 azaldığı dikkati çekti. Tesla, ilk çeyrekte 18,8 milyar dolarlık gelir açıklamıştı.

Kar artış hızında yavaşlama

Elektrikli otomobil üreticisinin net karı da bu yılın ikinci çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 62 artarak 2,6 milyar dolara çıktı. Tesla’nın net karı 2021’in ikinci çeyreğinde 1,6 milyar dolar olmuştu.

Şirketin kar artış hızının ise bu dönemde yavaşladığı görüldü. Tesla’nın net karı, ikinci çeyrekte yılın ilk çeyreğine kıyasla yaklaşık yüzde 30 azaldı. Şirketin karı bu yılın ilk çeyreğinde 3,7 milyar dolarla rekor seviyeye ulaşmıştı.

İlgini Çekebilir  Ethereum (ETH) kaç dolar? 12 Eylül 2024 Ethereum (ETH) kaç TL oldu, ne kadar? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Tesla’nın 2021’in ikinci çeyreğinde 1,45 dolar olan hisse başına karı da bu yılın aynı döneminde 2,27 dolara yükseldi.

Şirket elindeki Bitcoin’in yüzde 75’ini sattı

Tesla, nisan-haziran döneminde küresel çapta 254 bin 695 aracın ise teslimatını gerçekleştirdi.

Şirketten yapılan açıklamada, ikinci çeyreğin büyük bir bölümünde sınırlı üretim ve Şanghay’daki kapanmalar dahil olmak üzere belirli zorluklarla karşı karşıya kalınmasına rağmen ilerleme kaydedilmeye devam edildiği belirtildi.

Açıklamada, şirketin sahip olduğu Bitcoin varlığının yüzde 75’inin ise satıldığı kaydedildi.

Canlı kripto para verileri ve tüm kripto para haberleri için tıkla. AA / Dilara Zengin Okay – Ekonomi

Ekonomi Haberler

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Bitcoin Analiz

Bitcoin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Bitcoin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bitcoin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Bitcoin Yorum

Bitcoin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Bitcoin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Bitcoin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Bitcoin Uzman Yorumları

Bitcoin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

İlgini Çekebilir  Shiba yorum - Shiba Inu (SHIB) kaç TL oldu, ne kadar? Shiba Inu Yorum 2024 Coin Grafik
x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Tesla Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Tesla Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Tesla Amerika borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz.

Tesla için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Tesla için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Tesla uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Tesla durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Tesla geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com