Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Kripto para madenciliği için yeni bir yasak mı geliyor? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Kripto ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Kripto yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Kripto forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Kripto grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Kripto fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Kripto Yorum 2024

Kripto Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Kripto yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

ABD’de Demokrat Parti Milletvekilleri kripto para madenciliği yasağı için ilk adımı attı. Buna göre vekiller kripto para madenciliği yapan şirketleri mercek altına aldı. Vekiller bu şirketlerin harcadığı yüksek miktarda elektrik için Federal kurumlara çağrı yaptı.

Kripto para madenciliği için ABD yasak mı getirecek?

Demokrat Parti’nin bu önerisi öneri Çevre Koruma Ajansı ve Enerji Departmanı’na gönderilen bir mektuptan ibaret. Mektuba göre ABD’de yer alan yedi büyük kripto madenciliği şirketi 1 Gigawatt gibi yüksek seviyede elektrik kullanma kapasitesine sahip.

kripto-para-madenciligi-abd-yasak-mi-gel

Bu Houston gibi orta ölçekli bir ABD şehrinin konut elektriğini karşılayabilecek ölçüde. Bu anlamda Demokrat Parti vekilleri kripto para madenciliği için yasak getirmenin peşinde. Ancak bu yasağın hayata geçmesi beklenmiyor.

Kripto şirketi battı, binlerce yatırımcı ortada kaldı!

ABD’de kripto madenciliği yasal olsa da son zamanlarda dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Hem kripto piyasasında yaşanan büyük düşüş hem de artan enerji maliyetleri yeni bir tartışmanın alevlenmesine neden oldu.

İlgini Çekebilir  Ethereum (ETH) kaç dolar? 17 Eylül 2024 Ethereum (ETH) kaç TL oldu, ne kadar? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Kripto para medenciliği şu an için Çin dışında enerji krizi yaşayan İran ve Kosova gibi ülkelerde yasak. ABD’nin ise şu an için böyle bir yasak getirmesi beklenmiyor. Ancak Demokrat Parti’nin baskısıyla kripto madenciliğinin çok daha kapsamlı bir kontrolle karşı karşıya kalma ihtimali de yüksek.

Kripto piyasası son aylarda büyük düşüşlerle ve hafif yükselişlerle karşımıza çıktı. Özellikle Bitcoin fiyatında yaşanan büyük dalgalanma, bir çok yatırımcının da piyasadan çıkmasına neden oldu. Şu an için yeniden 20 bin doları geçen Bitcoin ise piyasayı yeniden hareketlendirmeye başladı.

Ancak kripto para madenciliğine ABD’den bir yasak gelme ihtimali de piyasanın geleceği açısından önemli. Özellikle Bitcoin ve Ethereum madenciliği için büyük bir enerji harcamanız gerekiyor. Bu yüksek enerji ihtiyacı ise kripto paralar için en büyük açmazlardan biri.

Canlı kripto para verileri ve tüm kripto para haberleri için tıkla. Shiftdelete / Teknoloji

Tam Gemi Şok Denemeleri Demokrat Parti Teknoloji Haberler

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Kripto Analiz

Kripto Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Kripto hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Kripto grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Kripto Yorum

Kripto yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Kripto grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Kripto yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Kripto Uzman Yorumları

Kripto analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Kripto para Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Kripto para Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Kripto para Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Kripto para için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Kripto para için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Kripto para uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Kripto para durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Kripto para geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com