Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

NU coin nedir? Nereden Alınır? NuCypher ile ilgili merak edilen her şey NU Yorum 2024 Coin Grafik

NU coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. NU coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. NU coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. NU coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. NU coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

NU coin Yorum 2024

NU coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen NU coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Blok zinciri teknolojisinin en hassas konularından biri, verilerin şifreli bir şekilde paylaşılabiliyor olmasıdır. Verilerin, şifreli bir hale dönüşmesi, yani “encrypted” olması, erişim kontrolü ve şifre yönetimine ihtiyacı doğurmaktadır. Buna paralel olarak, veri üzerindeki teknolojilerin gelişiminin, endişeleri de beraberinde getirdiği biliniyor. NuCypher ağı, veri şifrelemelerini ve depolanmasını gidermek amacıyla ortaya çıktı. Bu yazıda, NuCypher nedir? Nereden Alınır sorusuna yanıt ararken NU token özelliklerinden bahsedeceğiz.

Kısaltması: NU Blok zinciri: Ethereum Token tipi: “Utility”, Belirli Bir Amaca Uygun Toplam arz: 3,885,390,082 (Arttırılabilir.) Dolaşımda: 687,500,000 (15 Ekim 2021 itibari ile)

NuCypher, Curve projesinin eski kurucusu Mikhail Egorov ve MacLane Wilkison tarafından ortak bir şekilde kurulmuştur. NuCypher ’ın izahnamesi 2017 yılında yayınlanmasına rağmen, testnet ’inin lansmanının yapılması 2018 yılının sonuna kadar sürdü

İlgini Çekebilir  Solana (SOL) neden düşüyor? 250 dolardan 8 dolara Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Egorov, günümüzde Moskova Fizik ve Teknoloji Enstitüsü ’nde araştırmacı olarak çalışıyor. Diğer kurucu ortak MacLane ise alanında deneyimli bir yazılım mühendisidir. Aynı zamanda, MacLane, blok zinciri ekosistemine dahil olmadan önce ünlü yatırım bankası Morgan Stanley ’de görev aldı.

İkilinin, girişimleri ön plana çıkaran Y Combinator platformuna katıldığı ve projenin bir yıl sonrasında ortaya çıktığı biliniyor.

İçindekiler

1 NuCypher temel özellikleri2 NuCypher nasıl alınır?3 Bir günde yüzde yüzde 850 ’lik artış

NuCypher temel özellikleri

NuCypher ağının mainnet sürecini tamamlaması 2020 yılının Ekim ayına kadar sürdü. Ağın node ’larına toplamda 45 milyon dolar değerinde NU token dağıtıldı.

Birçok blok zinciri projesinin aksine NuCypher, diğer blok zinciri projelerine gizlilik katmanı oluşturmak amacıyla tasarlandı.

NuCypher, merkeziyetsiz internet için üç tane temel teknoloji sunuyor. Bunlar sırasıyla; PRE (re-encryption), TSS (threshold signatures) ve DKG (distributed key generation). Böylelikle, blok zinciri ağlarının güvenliği artabiliyor.

Aynı zamanda, NuCypher ’ın kriptografik kütüphanesi bulunuyor. NuCypher projesi, kod kütüphanelerine paralel olarak, blok zinciri dünyası için açık kod kaynağı sağlıyor.

NuCypher, “layer 2” çözümü olarak Ethereum üzerinde geliştirildi ve PoS (proof-of-stake) algoritmasını kullanıyor.
Ağa yeni bir node katılabilmesi için minimum 2000 node ’un, toplamda 353.913 NU stake etmeleri gerekiyor.

NuCypher nasıl alınır?

NU token, global kripto para borsalarında işlem görüyor. Binanca, OKEx ve Huobi Global gibi popüler merkezi kripto para borsalarından NU token satın alabilirsiniz. Ayrıca, Sushiswağ ve Uniswap gibi popüler merkeziyetsiz kripto para borsalarından da NU token satın alabilirsiniz.

İlgini Çekebilir  ETH Ethereum için 26 bin dolara yükselme beklentisi mevcut Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Bir günde yüzde yüzde 850 ’lik artış

NU, bugünlerde çarpıcı fiyat artışıyla konuşuluyor. Kripto para, gün 15 Ekim 2021 tarihinde, gün içinde 0.29 dolardan 2.76 dolara kadar çıktı. Bu fiyat artışı, yüzde 850 ’ye denk gelirken kripto paranın piyasa değeri de 2 milyar dolara yaklaştı.

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Uzmancoin ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


NU coin Analiz

NU coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde NU coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. NU coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

NU coin Yorum

NU coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. NU coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. NU coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

NU coin Uzman Yorumları

NU coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

NU coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

NU coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

NU coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

NU coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

NU coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

NU coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

NU coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

NU coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com