Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Kripto piyasası çıldırdı: Bitcoin nereye gidiyor? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Kripto piyasası ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Kripto piyasası yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Kripto piyasası forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Kripto piyasası grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Kripto piyasası fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Kripto piyasası Yorum 2024

Kripto piyasası Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Kripto piyasası yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Kripto para piyasasında tarihi bir çöküş yaşanıyor. Geçtiğimiz aylarda LUNA’nın pazardan silinmesinin ardından şimdi de Bitcoin çakılıyor. Geçtiğimiz yılın Kasım ayından beri düşüşte olan BTC, 2 yıl önceki seviyesine kadar geriledi. Hatta birkaç gün önce Binance, geçici olarak çekim işlemlerini askıya aldı. Fakat bu da işe yaramadı ve durum iyice kötüye gidiyor. Peki kripto para birimlerinin güncel değerleri ne kadar?

Bitcoin, tarihi çöküşün eşiğinde: 18 bin dolara kadar geriledi!

Bitcoin, geçtiğimiz yılın sonlarına doğru en yüksek seviyesine ulaşarak 69 bin doları gördü. Fakat daha sonra durmak bilmeyen bir çöküşe girdi. Uzun bir süre boyunca 30 bin ila 40 bin dolar arasında durumunu korumuş olsa da şu anda birçok yatırımcıyı üzecek bir seviyeye geldi.

bitcoin-kripto-para-birimlerinin-guncel-

Anlık olarak BTC/USDT değerine baktığımızda 19 bin 140 dolar seviyelerinde olduğunu görüyoruz. Fakat çok kısa bir süre önce 18 bin 742 dolar seviyesine kadar gerileri. Bu, 7 ay öncesine kıyasladığımız zaman yüzde 70’e yakın bir düşüşe denk geliyor. İşte kripto para birimlerinin güncel değerleri…

İlgini Çekebilir  Algo Coin nedir? Nereden Alınır? Algorand projesi ve geleceği hakkında detaylar Algo Coin Yorum 2024 Coin Grafik

Kriptoda yeni kriz: ABD, Bitcoin madenciliğini yasakladı!

Kripto para birimlerinin güncel değerleri

BTC/USDT: 19 bin 140 dolar

ETH/BUSD: 996 dolar

ADA/BUSD: 0.45 dolar

SOL/BUSD: 28.32 dolar

XRP/BUSD: 0.3057 dolar

DOGE/BUSD: 0.05241 dolar

AVAX/BUSD: 14.94 dolar

SHIB/BUSD: 0.000000773 dolar

MATIC/BUSD: 0.367 dolar

DOT/BUSD: 6.80 dolar

FTT/BUSD: 22.78 dolar

LTC/BUSD: 44.44 dolar

XLM/BUSD: 0.1050 dolar

LINK/BUSD: 5.79 dolar

UNI/BUSD: 3.67 dolar

XMR/BUSD: 106 dolar

NEAR/BUSD: 3.135 dolar

MANA/BUSD: 0.7844 dolar

ATOM/BUSD: 5.92 dolar

VET/BUSD: 0.02173 dolar

FLOW/BUSD: 1.25 dolar

SAND/BUSD: 0.7880 dolar

THETA/BUSD: 1.131 dolar

Not: Yatırım tavsiyesi değildir.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Canlı kripto para verileri ve tüm kripto para haberleri için tıkla. Shiftdelete / Güncel

Güncel Haberler

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Kripto piyasası Analiz

Kripto piyasası Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Kripto piyasası hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Kripto piyasası grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Kripto piyasası Yorum

Kripto piyasası yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Kripto piyasası grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Kripto piyasası yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Kripto piyasası Uzman Yorumları

Kripto piyasası analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com