Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

UNFI Coin nedir? Nereden Alınır? UNFI neden yükseliyor? UNFI Yorum 2024 Coin Grafik

UNFI Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. UNFI Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. UNFI Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. UNFI Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. UNFI Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

UNFI Coin Yorum 2024

UNFI Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen UNFI Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

UNFI Coin nedir? Nereden Alınır?

UNFI Coin nedir? Nereden Alınır? UNFI, geliştiricilerin çeşitli blok zincirleri üzerinde DeFi ürünleri oluşturmaları için çok zincirli ve birlikte çalışabilir bir yapı sağlayan akıllı sözleşme platformu Unifi Protocol ’ün yönetim token ’ıdır.

Kurucusu ve kuruluş yılı: Juliun Brabon / 2020 Blok zinciri: Ethereum

, Binance Chain ve daha fazlası Toplam arzı: 10 milyon UNFI Dolaşımdaki toplam arz: 4.3 milyon UNFI Toplam kilitli varlık: 22 milyon dolar Piyasa değeri: 160 milyon dolar Projenin amacı: Trader ’ların farklı zincirler arasında basit, hızlı ve verimli şekilde işlem yapmalarını sağlamak

Kullanıcılar Unifi Protocol üzerinde UNFI ’ı stake edebilir, Topluluk Konseyi Temsilcileri ’ni UNFI ile yetkilendirebilir ve bu yollarla ödül kazanabilirler.

İlgini Çekebilir  Bitcoin Düşüyor ama El Salvador, Bitcoin almaya devam ediyor Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

UNFI token ’larına açık piyasadan satın alınarak ya da Unifi tabanlı ürünlere likidite sağlayarak kazanılan UP token ’larıyla sahip olunabilir.

UNFI, hem BEP 20 hem de ERC-20 olarak mevcut. Token, Binance Chain ve Ethereum üzerinde bulunuyor. 14 Kasım 2020 ’de gerçekleştirilen Binance Launchpool ’uyla piyasaya sürülen UNFI, 10 milyonluk bir toplam arza sahip. Bunların yaklaşık yüzde 50 ’si bugün itibari ile dolaşımda yer alıyor.

Token satışı sırasında Binance Launchpool üzerinde 400 bin UNFI token ’ı dağıtıldı. 14 Kasım 2020 ila 14 Aralık 2020 arasında Launchpool üzerinde BNB, ETH ve BUSD stake edenlere toplamda 400 bin UNFI verildi.

Öte yandan protokol; Ethereum ve Binance Chain ’in yanı sıra Harmony, Ontology, Tron, Avalanche, Polygon, IoTeX ve BitTorrent ’te de kullanılabiliyor.

Unifi Protocol ’de yönetim token ’ı olan UNFI ’a ek olarak iki ayrı token daha bulunur. Bunlardan ilki Unlimited Potential (UP) ve uLiquidity (uL) token ’ları. UP; likidite sağlayıcılarına ödül olarak verilir. uL ise, likidite sağlayıcılarının uygun havuzlara likidite sağladıklarının kanıtı olarak kullanılır. uL token ’ları, UP ile takas edilebilir.

Unifi Protocol ’ün yatırımcıları arasında Binance ’in yanı sıra Bibox, BitBlock Capital, Consensus Capital, MEXC Global, Crc Capital gibi şirketler bulunuyor.

Token dağılımı

UNFI token arzının yüzde 4 ’ü Binance Launchpool ’da dağıtıldı. Diğer dağılım oranları ise şu şekilde:

Tohum satış aşaması: Toplam arzın %6.5 ’i Özel satış aşaması: Toplam arzın %12 ’si Ekibe ayrılan: Toplam arzın %15 ’i Ekosistem desteği olarak ayrılan: Toplam arzın %10.50 ’si Binance Chain ekosistemi için ayrılan: Toplam arzın %1 ’i Topluluk geliştirme çalışmalarına ayrılan: Toplam arzın %51 ’i

İlgini Çekebilir  Bitcoin yükselir mi? Bitcoin ne olur? Bitcoin tekrar yükselecek mi? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

UNFI neden yükseliyor?

Bugünlerde UNFI ile ilgili merak edilen soruların başında kripto paranın aniden 10 katlık bir fiyat artışını nasıl yaşadığı. 7 Haziran ’da 3.5 dolardan işlem gören UNFI, kısa sürede 40 doların üzerine çıkarak yüzde 1000 ’den fazla yükseldi. UNFI ’daki bu yükseliş, esasen Unifi Protocol ’de yapılması için onay alınan önemli bir değişiklikle ilgiliydi. Protokol üzerinde yeni bir teşvik sistemi oluşturuldu ve kullanıcıların artık UP üzerinden daha fazla pasif gelir elde edebilecekleri kaydedildi.

Hangi borsalarda var?

UNFI; Binance başta olmak üzere önde gelen birçok kripto para borsasında halihazırda listeleniyor. Bunlar arasında Coinbase, KuCoin, Gate.io, Poloniex, MEXC, Phemex ve daha fazlası yer alıyor.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


UNFI Coin Analiz

UNFI Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde UNFI Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. UNFI Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

UNFI Coin Yorum

UNFI Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. UNFI Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. UNFI Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

UNFI Coin Uzman Yorumları

UNFI Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

İlgini Çekebilir  Monero Coin Nedir? Nereden Alınır? Monero Coin Madenciliği Nasıl Yapılır? Monero Yorum 2024 Coin Grafik
x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

UNFI Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

UNFI Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

UNFI Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

UNFI Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

UNFI Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

UNFI Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

UNFI Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

UNFI Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com