Perşembe, Mart 28, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Optimism Coin Nedir? Nereden Alınır? OP Coin Airdrop Nasıl Alınır? Optimism Yorum 2024 Coin Grafik

Optimism Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Optimism Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Optimism Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Optimism Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Optimism Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Optimism Coin Yorum 2024

Optimism Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Optimism Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Optimism bir hafta içerisinde kripto topluluğunun ana gündem maddelerinden biri konumunda. Ethereum ’un ölçeklendirme sorununu çözümü olarak kripto dünyasında biliniyor. Ve son günlerde de yapacağı airdrop ile gündeme gelmiş durumda. Yatırımcılar, Optimism Coin airdrop ’una hak kazanıp kazanmadığını, bu airdrop ile ilgili derinlemesine bilgi edinmek istiyor. Bu içeriğimizde Optimism nedir? Nereden Alınır, Optimism Coin (OP Coin) nedir? Nereden Alınır, Optimism Coin airdrop, OP Coin nasıl alınır gibi sorulara yanıt vermeye çalıştık.

Optimism Coin nasıl alınır

Optimism Nedir?

Optimism, Ethereum ’un tüm Dapp ’lerini destekleyebilen Ethereum için bir Layer 2 ölçekleme çözümüdür. Optimism, tüm hesaplamaları ve verileri Ethereum ağı üzerinde çalıştırmak yerine

, tüm işlem verilerini zincire yerleştirir ve hesaplamayı zincir dışı çalıştırarak Ethereum ’un saniyedeki işlemlerini artırır ve işlem ücretlerini düşürür.

İlgini Çekebilir  Ripple Coin (XRP) kaç dolar? Ripple (XRP) kaç TL oldu, ne kadar? Ripple Yorum 2024 Coin Grafik

Optimism topluluğu misyonu şu cümlelerle açıklıyor:

“The Optimism Vakfı, Optimism Kolektifini büyütmeye adanmış kar amacı gütmeyen bir kuruluştur.

Sadece Ethereum teknolojisini ölçeklendiren bir yazılım yazmıyor, aynı zamanda başarılı olacak bir iş modeli olmayan son derece etkili projeler için raylar oluşturarak Ethereum değerlerini ölçeklendiriyoruz.

‍Proje tamamen merkezi olmayana kadar, merkezi bir sıralayıcı çalıştırmaktan elde edilen tüm kârı, kamu mallarını ölçeklendirmeye ve sürdürmeye bağışlayacağız.”

Optimism coin nedir? Nereden Alınır

Optimism Coin (OP Coin) Nedir?

Optimism Coin nedir? Nereden Alınır sorusunun en temel yanıtı şudur.

Kimlerin airdrop ’a hak kazandığına gelecek olursak, Optimism ’i erken benimseyenler ve DAO seçmenleri, çoklu imza imzalayanlar ve köprü kullanıcıları gibi düzenli Ethereum kullanıcıları OP Coin airdrop ’una hak kazanmış durumda.

Buna göre, Ethereum için popüler bir Layer 2 ölçeklendirme çözümü olan Optimism, bugün yeni yönetişim token ’ı olan OP ’nin beklenen airdrop ’unu başlattı ve projenin ilk kullanıcılarını ve diğer seçkin Ethereum kullanıcılarını yaklaşık 249.000 uygun cüzdana ücretsiz OP Coin ’i göndererek ödüllendirdi. Kullanıcılar, Optimism resmi sitesinde yer alan sekmede MetaMask, WalletConnect, Coinbase Wallet gibi cüzdanlarını bağlayarak hak kazanıp kazanmadıklarını kontrol edebilir.

Optimism Coin airdrop

Airdrop ilk olarak Nisan ayında Optimism ’in OP token ’ının yanı sıra sahiplerin topluluk içinde oy kullanmak için kullanabilecekleri merkezi olmayan bir özerk organizasyon (DAO) başlatmayı planladığını duyurmuştu. DAO, Optimism işlem ücretlerinden elde edilen geliri, açık kaynaklı yazılım gibi “kamu malları” için tasarlanmış hibeleri finanse etmek için kullanmayı planlıyor.

İlgini Çekebilir  ETH Eteryum Artacak mı? Tecrübeli analist John Bollinger Ethereum aldı, sebebiyle açıkladı Ethereum Yorum 2024 Coin Grafik

Bunun yanı sıra Optimism, 23 Haziran 2021 ’den önce ağı kullanan cüzdanlara, ağda işlemleri tekrar eden kullanıcılara, Ethereum ’da DAO yönetimine katılanlara, kamu malı finansman platformu Gitcoin ’e bağışta bulunanlara ve diğerlerine ek tokenler sağlayacak ve gelecekte de airdroplar planlıyor.

Toplam token arzının %5,4 ’ü önümüzdeki altı ay boyunca yönetim aracılığıyla Optimism projelerine dağıtılacağı da yapılan duyurular arasında.

Optimism Coin Nedir

Optimism Coin (OP Coin) Nasıl Alınır?

Optimism ekibinin bir üyesi olan Billy161, Discord ’da “OP Token talebi henüz hazır değil.

Duyurumuz, bir çılgınlığa yol açtı ve merkezi borsalar tarafından ön plana çıktı” diyerek Optimism airdrop ’una olan ilginin çok fazla olduğunu dile getirdi. Bu açıklamayı destekler nitelikte hareketler de dev borsalardan geldi. Optimism Coin (OP Coin) nasıl alınacağına gelirsek, Optimism Coin, airdrop olarak yalnızca platformda işlem yapanlara ücretsiz olarak dağıtılırken, Binance, Coinbase, OKX, Bybit, Gate.io, MEXC Global gibi büyük kripto para platformlarında da listeleneceği açıklandı.

Toplamda 4.2 milyar arza sahip olan Optimism Coin ’in 214 milyonu dolaşımda yer alıyor. OP Coin ’in bu yazının yazıldığı saatlerde işlem hacmi 500 milyon doları geçerken, piyasa değeri ise 275 milyon dolar civarlarında seyrediyor.

.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Optimism Coin Analiz

Optimism Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Optimism Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Optimism Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Optimism Coin Yorum

Optimism Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Optimism Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Optimism Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Optimism Coin Uzman Yorumları

Optimism Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Optimism Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Optimism Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Optimism Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Optimism Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Optimism Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Optimism Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Optimism Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Optimism Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com