Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

BitcoinAltcoin

Kripto Koin Yorum 2024 Kripto Koin Nedir? Nereden Alınır? 1 Milyar Token Yakımı Neden Yapıldı?

Kripto Koin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Kripto Koin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Kripto Koin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Kripto Koin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Kripto Koin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Kripto Koin Yorum 2024

Kripto Koin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Kripto Koin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Bitci borsasında işlem gören, Coingecko da listelenmiş Kripto koin uzun süredir Türk yatırımcılarının bir araya gelerek sahip çıktığı proje olarak dikkat çekiyor. Coingecko listelemesi yakın zamanda gerçekleşen kripto, Kripto yatırımcısı Soner Demir in token yakımı ile tekrar gündeme geldi. Yatırımcının büyük desteğini alan Soner Demir projeyi sahiplenmiş durumda.

1 Milyar adet Token Yakımı Gerçekleşti

Türkiye deki Yatırımcılar tarafından sahip çıkılan projede yatırımcılara destek olan ve projeyi satın alan Soner Demir tarafından gerçekleştirilen yakım (1 milyar adet) tamamlandı. Yakılan kriptoların yaklaşık değeri 50 milyon TL den fazla.

İlgini Çekebilir  Swipe (SXP) kaç dolar? 21 Haziran 2024 Swipe (SXP) kaç TL oldu, ne kadar? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Yakım linki: https://bitciexplorer.com/tx/0xb929f1b739525abb814b09b4ac07fa9d8d770e69f116bbafc4812504dcc2db71/token-transfers

 

Kripto Koin Nereden Alınır?

Kripto Koin Bitci borsasında işlem görüyor. Buradan üye olarak Kripto Koin alımı yapabilirsiniz.

Kripto Koin Uzun Süredir Yükseliş Gösteriyor Kucoin Listeleyecek mi?

Önemli bir yükseliş gerçekleştiren tokende yeni borsa listelemesi için çalışmaların devam ettiği kulislerde konuşuluyor. Kucoin borsasının ilk hedef olduğu ve gerekli başvuruların yapıldığı bilgisi kulislerde en çok heyecan yaratan konu oldu.


Kripto Koin Analiz

Kripto Koin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Kripto Koin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Kripto Koin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Kripto Koin Yorum

Kripto Koin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Kripto Koin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Kripto Koin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Kripto Koin Uzman Yorumları

Kripto Koin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

buykamagrausa.com

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Kripto Koin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Kripto Koin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Kripto Koin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Kripto Koin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Kripto Koin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Kripto Koin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Kripto Koin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Kripto Koin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com