Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Vim Coin Yorum 2024 Vicmove Nedir? Nereden Alınır? MovetoEarn Projelerinin Yeni Yıldızı – Ayakkabı Satışı devam ediyor

Vim Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Vim Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Vim Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Vim Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Vim Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Vim Coin Yorum 2024

Vim Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Vim Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

VICMOVE, yalnızca yürüme, koşma ve bisiklete binme gibi hareketlerle Kripto/NFT’lerde ödüller kazanabileceğiniz, dahili NFT oyun ve Sosyal-fi öğelerine sahip bir web3 fitness ve yaşam tarzı mobil uygulamasıdır. İlk önce spor ayakkabı şeklinde bir NFT basarsınız, ardından yürüyerek, koşarak ve bisiklete binerek oyun içi aktiviteler için kullanılabilecek veya kâr için nakde çevrilebilecek oyun içi kripto para kazanabilirsiniz.

Bisiklet İle Kazanma Çok Dikkat Çekiyor. Tembeller İçin Bir Kolaylık mı?

Vicmove ile bisiklet için verilen ayakkabıya sahip olduğunuzda 15-30 km hızla giderek kazanmanız mümkün oluyor. Bisiklet dışında her hangi bir araçla da bu hızı yaptığınızda kazanma sağlıyorsunuz. Yürüyerek ya da koşarak kazanmanın zorluğundan kaçanlar için bir fırsat olarak görünen bu yol ilgi çekiyor. Halen satışta olan bisiklet ayakkabılarından indirim söz konusu

İlgini Çekebilir  İlk 100 Balina Değişim Adresinin Tuttuğu ETH 27 Ayın En Düşük Seviyesine Düştü

generic levitra

, ayrıca bisiklet ayakkabısı alanlar satış başlangıcından 20 gün süre ile her gün ödül olarak vim token kazanıyor.

 

Ayakkabı Satışları Devam Ediyor

Yürüme, koşma ve bisiklete binme için ayakkabı satışları sitesinde devam ediyor. Uygulamasında aldığınız ayakkabı sayesinde hareket ettikçe yeni kutu parçaları kazanıyorsunuz ve 180 parça tamamladıktan sonra yeni bir ayakkabı elde ediyorsunuz. 30 Level a ulaştıktan sonra ise token kazanmayı seçme hakkınızda mevcut oluyor.

 

 

Vim Token Nereden Alınır?

Vim Coin satın almak için Pancakeswap kullanabilirsiniz. Burada link mevcut: https://pancakeswap.finance/swap?outputCurrency=0x5bcd91C734d665Fe426A5D7156f2aD7d37b76e30


Vim Coin Analiz

Vim Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Vim Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Vim Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Vim Coin Yorum

Vim Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Vim Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Vim Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Vim Coin Uzman Yorumları

Vim Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

İlgini Çekebilir  Ankr Coin Yorum 2024, Ankr Coin Grafik, Ankr Coin Fiyat, Ankr Coin Ne Kadar?

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Vim Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Vim Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Vim Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Vim Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Vim Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Vim Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Vim Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Vim Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com