Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

LUNC Coin nedir? Nereden Alınır? LUNC için kritik uyarı ve merak edilenler LUNC Yorum 2024 Coin Grafik

LUNC Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. LUNC Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. LUNC Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. LUNC Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. LUNC Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

LUNC Coin Yorum 2024

LUNC Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen LUNC Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

LUNC Coin nedir? Nereden Alınır? LUNC, Terra Classic zincirinin coin ’idir. Terra Classic için birkaç gün önce piyasaya sürülen Terra 2.0 ’ın eski versiyonu diyebiliriz.

Piyasa değeri: 930 milyon dolar Dolaşımdaki arz: 6.5 trilyon LUNC Toplam arz: 6.9 trilyon LUNC En yüksek fiyat seviyesi: 119.18 dolar En düşük fiyat seviyesi: 0.00001675 dolar

Bilindiği üzere bu ayın başlarında Terra ’nın algoritmik stabil coin ’i UST ’nin dolardan ayrışmasıyla beraber sistemin mekanizması gereği

, UST ’yi 1 dolarda dengelemek için sürekli basılan LUNA ’nın fiyatı da büyük değer kaybına uğradı. Bunun sonucunda tüm Terra zinciri bir ölüm sarmalında adeta yok oldu. Terra ’nın kurucu ismi Do Kwon, çözüm olarak yeni bir zincire geçiş yapmayı önerdi. Bu da Terra 2.0 olarak adlandırıldı. Yeni zincir yoluna Terra, token ’ı da LUNA adı ile devam ederken eski zincir Terra Classic, token ’ı da Luna Classic olarak adlandırıldı.

İlgini Çekebilir  BTC Bitcoin nasıl kazanılır? Bedava Bitcoin mümkün mü? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

UST fiyatını dengelemek için sürekli yenileri piyasaya sürüldüğü için eski coin, Luna Classic ’in arzı 6.5 trilyon olarak kaldı.

“Classic” eki, Ethereum ’un 2017 yılında yaşadığı DAO hack olayından sonra Ethereum/Ethereum Classic şeklinde ayrılmasına bir gönderme olarak konulduğu düşünüşüyor. Kwon, UST ve LUNA çöküşünü “Terra ’nın DAO hack anı” olarak nitelendirmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR – LUNA airdrop ’larını nasıl alabilirsiniz?

LUNC Coin hangi borsalarda işlem görüyor?

Yeni zincir Terra ’nın coin ’i LUNA ’yı birçok borsada satın alabileceğiniz gibi, Luna Classic (LUNC) de pek çok borsada yer alıyor. Örneğin; Binance, KuCoin, FTX ve Kraken gibi belli başlı borsalarda LUNC işlem görmeye başladı. İlerleyen günlerde daha fazla borsanın LUNC ’de alım satım işlemlerini devreye alması bekleniyor.

Binance üzerinde bugün listelenen LUNC, 0.00010 dolardan açıldı ve 0.00029 dolara kadar yükseldi. LUNC, kısa sürede %170 oranında artış gördü fakat bu uzun sürmedi. TSİ 15.20 itibari ile LUNC, 0.000143 dolardan alıcı buluyor. LUNC ’nin mevcut piyasa değeri ise 1 milyar dolara yakın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR – “Yeni LUNA” düşüyor, “eski LUNA” LUNC ’ta ise yüzde 120 yükseliş

LUNC için uyarı

LUNC borsalarda işleme açılırken projenin CoinMarketCap sayfasında bir uyarı dikkat çekiyor. Uyarıda, fiyattaki büyük volatiliteye karşı dikkatli olunması gerektiği belirtiliyor.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


LUNC Coin Analiz

LUNC Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde LUNC Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. LUNC Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

İlgini Çekebilir  Bir Hacker, Kripto Para Borsası Bisq'te 250.000 Dolarlık Vurgun Yaptı

LUNC Coin Yorum

LUNC Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. LUNC Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. LUNC Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

LUNC Coin Uzman Yorumları

LUNC Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

LUNC Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

LUNC Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

LUNC Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

LUNC Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

LUNC Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

LUNC Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

LUNC Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

LUNC Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com