Salı, Nisan 9, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

LUNA Coin airdrop larını nasıl alabilirsiniz? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

LUNA Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. LUNA Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. LUNA Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. LUNA Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. LUNA Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

LUNA Coin Yorum 2024

LUNA Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen LUNA Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Terra ağında beklenen güncelleme hayata geçti. Gerçekleşen Luna 2.0 güncellemesiyle birlikte eski Luna Coin yatırımcılarına yeni coin ’ler airdrop yoluyla dağıtılmaya başlandı. Terra ağı üzerinde Luna bulunduran yatırımcılara airdrop ’lar hemen gönderilirken bazı merkezi borsalarda da airdrop dağıtımları yavaş yavaş gerçekleşiyor.

Hangi merkezi borsalar Luna 2.0 ’ı destekliyor?

İşlem hacmi yüksek olan başlıca borsalar, Terra 2.0 ağının airdrop ’unu destekliyor. Bu borsalar arasında Binance, Kraken, Huobi Global, Bitrue, Bybit, HitBTC, Okcoin, OKX, Gateio, KuCoin, LBank, Crypto.com, FTX, Bitfinex, Bitget ve MECX yer alıyor. Türk borsalarından ise şimdiye kadar sadece BtcTurk airdrop desteğini açıkladı.

Kim ne kadar airdrop alacak?

Terra ekibi

Buy Amoxil UK

, 1 milyar arza sahip olan yeni coin ’lerinin 700 milyonunun airdrop vasıtasıyla dağıtılacağı resmi hesaplar üzerinden açıklamıştı. Burada dikkat çeken kritik tarih ise 7 Mayıs. 7 Mayıs tarihinden önce hesaplarında Luna bulunduran yatırımcılara toplam arzı 1 milyar olan yeni LUNA ’ların %35 ’i verilecek. 7 Mayıs ila 26 Mayıs tarihlerinde LUNA sahibi olanlar ise belirtilen arzın %10 ’unu alabilecekler. Bu süreçte eski coin ’in adı LUNC olarak değişirken airdrop olarak gelecek coin ’ler LUNA adı ile cüzdanlardaki yerini alacak.

İlgini Çekebilir  Blockchain nedir? Nereden Alınır? Blokzincir sistemi ne? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Yeni Terra zinciri faaliyete geçmeden önce LUNA veya UST ’ye sahip olanlar airdrop ’tan yararlanabiliyor. Bu noktada iki kategoriye dikkat etmek gerekiyor:

Fiyat çöküşünden önce (saldırı öncesi) LUNA ya da UST ’si olanlar Fiyat çöküşünden sonra (saldırı sonrası) LUNA ya da UST ’si olanlar

Kullanıcılar, yeni LUNA token ’larını saldırı öncesi veya sonrası kaç token ’ı olduğuna bağlı olarak alacaklar.

Bu noktada hesap yaklaşık olarak şöyle:

Saldırı öncesi: 1 aUST = 0.01827712143 LUNA veya 1 LUNC = 1.034735071 LUNA Saldırı sonrası: 1 USTC = 0.02354800084 LUNA veya 1 LUNC = 0.000015307927 LUNA

Yeni Terra zinciri faaliyete geçmeden önce, Binance gibi airdrop ’u destekleyen merkezi bir borsada LUNA ve UST ’niz varsa, airdrop ile gelecek token ’lar hesabınıza yatırılacak.

Airdrop ’u LUNA ’ları, kendi cüzdanlarında tutan kullanıcılar da alabiliyorlar.

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


LUNA Coin Analiz

LUNA Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde LUNA Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. LUNA Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

LUNA Coin Yorum

LUNA Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. LUNA Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. LUNA Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

LUNA Coin Uzman Yorumları

LUNA Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

LUNA Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

LUNA Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

LUNA Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

LUNA Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

LUNA Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

LUNA Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

LUNA Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

LUNA Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com