Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

BTC Bitcoin istemeyeceği bir rekora imza attı – Düşüş Bitiyor mu? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

BTC Bitcoin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. BTC Bitcoin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. BTC Bitcoin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. BTC Bitcoin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. BTC Bitcoin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

BTC Bitcoin Yorum 2024

BTC Bitcoin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen BTC Bitcoin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Son dakika! Bitcoin, istemeyeceği bir rekora imza attı

, istemeyeceği bir rekora imza attı” width=”740″ height=”416″ />

Kripto para borsasına girilmemesi gerektiğini, bu borsanın büyük riskler içerdiğini söyleyenlerin ellerini ovuşturduğu, kripto paraların geleceğin teknolojisi olduğunu ve aynı zamanda büyük fırsatlar barındırdığını söyleyenlerin gözlerinin yaşlandığı günlerden geçiyoruz. Bu durumun sebebi ise tabi ki 8 haftadır, haftayı kırmızı mumla kapatan Bitcoin.

Tam 2 ay önce 47 bin dolar seviyelerine kadar çıkarak, yatırımcılarının gözlerinin ışıldamasına sebep olan kripto para borsasının lider ismi, o tarihten itibaren önlenemez ve durdurulamaz bir düşüş trendine girdi. Öyle ki, bu son düşüş trendine kadar en fazla 6 haftayı üst üste kırmızı mumla kapatan Bitcoin, geçtiğimiz hafta 7 haftalık periyotla kırdığı rekoru, dün itibariyle 8 haftaya taşıdı.

İlgini Çekebilir  Bitcoin (BTC) kaç dolar? 20 Haziran 2024 Bitcoin (BTC) kaç TL oldu, ne kadar? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Tabi kripto para borsasının genel olarak bir düşüş trendi içerisinde olduğunu da söyleyelim. Bu düşüş trendinin arkasında yatan sebepler ise tabiri caizse saymakla bitmez. Önce Rusya-Ukrayna savaşıyla tedirgin olan piyasalar, daha sonra FED faiz artırımı ve buna bağlı olarak da bilançoların daraltılması haberleriyle irkilmiş, son LUNA skandalıyla da hepten sarsılmıştı.

Aslında düşüşün sadece kripto para borsalarında olduğunu söylemek de bu piyasaya yapılmış bir haksızlık olacaktır. Örneğin, Amerika merkezli teknoloji şirketlerinin paylarının işlem gördüğü Nasdaq ’ın da tam 7 haftadır üst üste kırmızı mum yaktığını hatırlatalım. Ne diyelim, kim bilir bu gidişin dönüşü olacak mı?

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


BTC Bitcoin Analiz

BTC Bitcoin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde BTC Bitcoin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. BTC Bitcoin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

BTC Bitcoin Yorum

BTC Bitcoin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. BTC Bitcoin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. BTC Bitcoin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

BTC Bitcoin Uzman Yorumları

BTC Bitcoin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Bitcoin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Bitcoin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Bitcoin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Bitcoin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Bitcoin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Bitcoin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Bitcoin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Bitcoin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com