Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

FTM Coin Nedir? Nereden Alınır? Fantom Coin projesi ve geleceği Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

FTM Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. FTM Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. FTM Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. FTM Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. FTM Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

FTM Coin Yorum 2024

FTM Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen FTM Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Projesiyle kripto para piyasasında dikkat çeken Fantom, yatırımcıların ilgisini çekiyor. Anlık fiyat hareketleriyle gündem olan FTM Coin ile ilgili FTM Coin nedir? Nereden Alınır, nereden alınır, projesi nedir? Nereden Alınır gibi sorulara Uzmancoin olarak bu içeriğimizde yanıt vermeye çalıştık.

FTM Coin Nedir?

FTM Coin nedir? Nereden Alınır sorgusu fiyat hareketlerinden dolayı en sık aratılan kelime oluyor. Bu soruya cevap verecek olursak, Fantom ’un native utility token ’ı olan FTM Coin, Proof of Stake konsensüsünü kullanıyor ve tüm Fantom blok zinciri ekosistemine güç sağlayan bir yapısı vardır. FTM token ’ları, ağdaki stake etme, yönetim, ödemeler ve ücretler için kullanılır. Mart 2021 itibariyle 2,5 milyarı dolaşımda olan toplam 3.175 milyar FTM coin arzı var. Geri kalanı Fantom stake ödülleri olarak dağıtılacak. FTM, yerel bir ana ağ token ’ı olarak, Ethereum ekosisteminde bir ERC-20 olarak, Solana blok zincirinde ve Binance ekosisteminde bir BEP-20 token ’ı olarak mevcuttur.

İlgini Çekebilir  BTC Bitcoin hisse gibi mi hareket ediyor? Yorum 2024 Coin Grafik

FTM Coin nedir? Nereden AlınırFTM Coin nedir? Nereden Alınır

Fantom Projesi Nedir?

Fantom projesi nedir? Nereden Alınır konusu da kripto para yatırımcılarının merak ettiği sorulardan biri.

Ayrıca Ethereum ’a bir alternatif sağlamak için oluşturulmuş birçok blok zinciri ağından da biridir.

Fantom blockchain ana ağı Aralık 2019 ’da yayına girdi ve ağ mimarisi, istikrarlı bir ölçeklenebilirlik, güvenlik ve ademi merkeziyetçilik dengesi sağlayarak Blockchain Trilemma ’ya uygulanabilir bir çözüm sağlamayı amaçlıyor.

Diğer Ethereum alternatifleri gibi, Fantom da eski ilk hareket eden akıllı sözleşme platformunun Ethereum ’un sağlayabileceğinden daha fazla ölçeklenebilirlik ve daha düşük maliyet sağlamayı amaçlıyor. Fantom kripto platformunun benzersiz bir unsuru, kullanıcıların yalnızca Fantom ’un ana fikir birliği katmanına güvenmek yerine kendi bağımsız ağlarını oluşturup dağıtabilmeleridir. Fantom üzerine kurulu her uygulama kendi benzersiz blok zincirinde çalışır. Her Fantom dApp, kendi blok zincirinde çalışırken, ana Fantom blok zincirinin güvenliğinden, hızından ve kesinliğinden de yararlanır. Ayrıca, bağımsız blok zincirleri yapı olarak modülerdir, bu da geliştiricilerin bunları kendi projelerinin kullanım durumuna göre yapılandırmasına olanak tanır.

FTM Coin projesiFTM Coin projesi

Fantom Projesi Nasıl Çalışır?

Fantom, Fantom ağını güvence altına alan ve hem işlem hızı hem de güvenlik sağlayan, Lachesis adlı bir “lidersiz” PoS konsensüs mekanizması üzerinde çalışır.

Bu, Proof-of-Work (PoW) ağlarında olduğu gibi zahmetli blok onayını beklemeye gerek kalmadan işlemlerin sadece birkaç saniye içinde onaylanıp sonuçlandırıldığı anlamına gelir. Nispeten uzun blok doğrulama sürecinden kaçınarak, bu aBFT sistemi, Bizans Hata Toleranslı (BFT) muadillerinin çoğundan çok daha hızlı ve daha ölçeklenebilir.

İlgini Çekebilir  ABD'nin SPK'sından kripto para uyarısı: Ömrü kısa olur

Fantom ağı en iyi şekilde, tüm şekil ve boyutlardaki dApp ’leri barındıran bireysel alt ağlardan oluşan bir üst ağ olarak kavramsallaştırılır. Fantom ’un altyapısı, tüm ağın operasyonel verimliliğini koruyan Eşzamansız Bizans Hata Toleranslı (aBFT) Hisse Kanıtı (PoS) konsensüs mekanizmasıyla birbirine bağlıdır. aBFT ağ yapısı

, hızı en üst düzeye çıkarırken ağ güvenliğini korumak için tasarlanmıştır.

FTM Coin nasıl çalışırFTM Coin nasıl çalışır

FTM Coin Kimin?

2018 yılında Dr. Ahn Byung Ik ve Avustralya ’da birlikte çalışan meslektaşları tarafından kurulan Fantom ’un CEO ’su Michale Kong ’dur ve merkezi Güney Kore ’dedir.

FTM Coin İlk Çıktığında Ne Kadardı?

ICO fiyatı 0.0400 dolar olan FTM Coin ilk çıktığında bu fiyattaydı ancak daha sonra zaman içerisinde 0.001953 dolar ile en dip fiyatını görmüştür en zirve fiyatını ise Ekim 2021 ’de 3.48 dolar ile yakalamıştır.

FTM Coin Nereden Alınır?

FTM Coin çok basit bir şekilde alınabilir. Binance

, KuCoin, Gate.io, FTX, Huobi Global, Gemin, Bitfinex, Bybit gibi dev kripto para borsalarından USDT, BTC, ETH, USD, EUR, BNB gibi işlem çiftleriyle alıp satılabiliyor.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


FTM Coin Analiz

FTM Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde FTM Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. FTM Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

FTM Coin Yorum

FTM Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. FTM Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. FTM Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

İlgini Çekebilir  Rune Coin Nedir? Thorchain projesi ve geleceği Rune Yorum 2024 Coin Grafik

FTM Coin Uzman Yorumları

FTM Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

FTM Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

FTM Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

FTM Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

FTM Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

FTM Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

FTM Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

FTM Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

FTM Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com