Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

BTC Bitcoin için milyon dolarlık tahmin: ​VanEck ’ten ses getirecek rapor Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

BTC Bitcoin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. BTC Bitcoin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. BTC Bitcoin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. BTC Bitcoin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. BTC Bitcoin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

BTC Bitcoin Yorum 2024

BTC Bitcoin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen BTC Bitcoin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Bu sene ABD Menkul Kıymetler Borsa Komisyonu ’na (SEC) birçok ETF başvurusunda bulunan küresel yatırım şirketi VanEck ’ten ses getirecek bir Bitcoin ve altın “deney yazısı” geldi. Şirketin Gelişmekte olan piyasalar ekibinden Eric Fine ve Natalia Gurushina yazdıkları yazıda altın ve Bitcoin ’in rezerv para olması durumunda hangi seviyelere gelebilecekleri konusunda uzun ve detaylı bir değerlendirmede bulundular.

“Bitcoin ve altında yükselişler sert olacaktır”

Yazılan yazının ekstrem yani uç noktalara uzanan abartılı bir senaryo olduğu belirtilirken, Rusya ’nın rezervlerine el konulmasının, bu zor elde edilen para birimlerini gözden düşürdüğü yorumu yapıldı:

“Para kavramı artık değişti. Rusya Merkez Bankası ’na uygulanan yaptırımlar, ülkenin ABD doları, euro ve Japon yeni varlıklarına ulaşamamasını sağladı. Bu durum, bu tür zor elde edilen rezerv para birimlerine olan talebi azaltacaktır. Aynı zamanda da, bu eski rezerv para birimlerinin görevlerini aynı şekilde yapabilecek olan diğer varlıklara olan talebi de artıracaktır. Merkez bankalarının artık bireysel aktörler gibi hareket edeceğini düşünüyoruz. Güncel olayları değerlendirecek olursak

İlgini Çekebilir  5 öngörüde kriptonun geleceği Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

buykamagrausa.com

, gelişmekte olan piyasalar tahvil yatırım ekibimiz, yeni altın veya Bitcoin destekli para rejimlerinin ortaya çıkışını değerlendirmeye çalıştı. Burada elde ettiğimiz sonuç, hem Bitcoin hem de altın konusunda muhtemel yükselişlerin çok sert olacağıdır. Burada spesifik olarak belirlediğimiz fiyat ise ons altın için 31 bin dolar, Bitcoin için ise 1 milyon 300 bin dolardır.”

“Çünkü Bitcoin ’in arzı sınırlı”

Ülkelerin kasasındaki altın miktarının bilindiğini dolayısıyla, her ülke için bir altın değerlendirmesi yapılabileceğini belirten VanEck, elde edilecek rakamın o ülke üzerinde kurulacak baskının ölçülmesine de yardımcı olacağını belirtti. Bitcoin için de benzer bir çalışmanın yapılabileceğini ancak ülkelerin elinde ne kadar Bitcoin olduğunu bilmediklerini belirten şirketin yazısında şu ifadeler yer aldı:

“Değerli metaller orijinal rezerv varlıklardır ancak kripto paralar ise muhtemel ekleme ya da yerine geçme olabilir. Biz burada sadece Bitcoin ’i baz alıyoruz. Çünkü Bitcoin ’in arzı sınırlı. Bu rakam da 21 milyon… Ancak kripto paralarda bu rakam sınırsız olabilir. Bu yüzden altın konusunda yapılan hesaplamaların aynısını Bitcoin ’de yapabildik. Ancak buradaki anahtar nokta bu aşırı senaryonun gerçekleşmeyebileceğidir. Ya da sadede belirli bir bölümü de gerçekleşebilir.”

“Belki de kripto paralar yeni altındır”

Altının merkez bankaları için şu anda elde edilebilecek en kolay varlık olduğu belirtilen yazıda, kripto paraların da altının beslendiği dinamiklerden güç aldığı yazıldı:

“Belki de kripto paralar ‘yeni altın ’ olacaklar ve şu anda zor elde edilen paralara duyulan ihtiyaçtan dolayı bu tarafa bir kaçış olacak. Bu belki de hiç yaşanmayacak. Belki de bölüm bölüm yaşanacak. Ancak burada altına en yakın olan kripto para Bitcoin olduğu için biz onu kullanarak hesaplamaları yapmak istedik. Ancak şunu da belirtmek gerekir ki, merkez bankaları altın konusunda, Bitcoin ’e oranla çok daha istekli davranacak olsalar bile, Bitcoin ’de görünen yukarı gidişat (yaklaşık 33 kat), altına göre (yaklaşık 16 kat) çok daha fazla olacaktır. Çünkü bireysel bir yatırımcı gibi davranma gücü daha fazla olan merkez bankaları da burada Bitcoin hamlesini daha hızlı yapabilirler”

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


BTC Bitcoin Analiz

BTC Bitcoin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde BTC Bitcoin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. BTC Bitcoin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

İlgini Çekebilir  Bitcoin Yorum - BTC ne kadar, kaç TL oldu? Bitkoin Yorum 2024 Coin Grafik

BTC Bitcoin Yorum

BTC Bitcoin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. BTC Bitcoin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. BTC Bitcoin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

BTC Bitcoin Uzman Yorumları

BTC Bitcoin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Bitcoin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Bitcoin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Bitcoin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Bitcoin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Bitcoin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Bitcoin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Bitcoin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Bitcoin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com