Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Hegic Coin Nedir? Hegic Protokolü projesi ve geleceği Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Hegic Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Hegic Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Hegic Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Hegic Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Hegic Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Hegic Coin Yorum 2024

Hegic Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Hegic Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Hegic Coin nedir? Nereden Alınır soruları son yükselişle beraber arama motorlarında en fazla aratılan kelime oldu. Hegic protokolüyle ilgili projesini, geleceğini ve daha fazlasını öğrenmek isteyenler içeriğimizden detaylı bilgilere sahip olabilir.

Hegic Coin nedir? Nereden Alınır?

Hegic, Ethereum üzerine inşa edilmiş, zincir üzerinde eşler arası bir opsiyon ticareti protokolüdür. Hegic ile, alım satım için KYC veya kayıt gerekmeden 7/24, nakit ödemeli, zincir üstü ETH ve BTC alım/satım opsiyonlarında işlem yapabilirsiniz. Riskten korunma (hedge kontrat) sözleşmesi, sahibine veya alıcıya belirli bir fiyattan herhangi bir varlık alma veya satma hakkı veren ve aynı zamanda satıcıya bir varlık satın alma veya satma yükümlülüğü getiren, opsiyon benzeri, zincir üstü bir sözleşmedir. Bu riskten korunma sözleşmeleri, gözetimsiz, güvenilmez ve sansüre karşı dayanıklıdır. Hedge sözleşmeleri, kilitlenen likidite ve kodu bağımsız olarak yürüten Ethereum Sanal Makinesi (EVM) tarafından garanti edilir.

İlgini Çekebilir  Microsoft, İnsan Gücüyle Kripto Para Madenciliği Sistemi İçin Patent Aldı

HEGIC coin, Hegic protokolünün tüm token sahipleri arasında ödeme ücretlerinin %100 ’ünün dağıtılması için kullanılan bir ERC-20 tabanlı bir token ’dır.

Sahipler daha sonra oranları, uzlaşma ücreti boyutlarını, kullanım fiyatı çarpanlarını ve desteklenen varlık türlerini belirleyerek yönetime katılabilirler. Ayrıca HEGIC token sahipleri, sözleşme satın alırken %30 indirim fırsatı yakalar. 3milyar toplam arza sahip olan Hegic token ’ın dolaşımdaki arzı ise 703 milyon ’dur.

1.5 yıldır kullanıcılara hizmet veren Hegic plâtformunda 2.275 opsiyon trader ’ı bulunmaktadır ve bugüne kadar 7.450 tane de alım ve satım opsiyonu trade edilmiştir. Toplamda 5.640 Hegic Token holder ’ı vardır. 28 Mart itibariyle projenin piyasa değeri 37 milyon dolar iken plâtformdaki kümülatif opsiyon hacim 586 milyon dolar civarındadır.

Hegic ProtokolüHegic Protokolü

Hegic Projesi

Hegic projesi nedir? Nereden Alınır şeklindeki soruya cevap verilirse, güvenilir olmayan opsiyon ticaretini geliştirmek isteyen likidite sağlayıcıları için bir havuz modelini entegre eden bir mekanizma sunar. Hegic, 28 Ocak 2020 ’de hayata geçirilmiştir.

Molly Wintermute attıığı tweet ’ler ile, Hegic platformundaki gelişmelere ve yükseltmelere ve türevlerdeki günlük hacim kayıtlarını vurgulayan istatistiklere odaklanmıştır.

Zincir üstü opsiyon alım satım imkanı sunan Hegic, Ethereum tabanlı bir platform olduğu için, trader ’ların kâr için girebilecekleri veya işlem ücretlerinin bir kısmı için doğrudan bir likidite sağlayıcısı olarak katılabilecekleri bir opsiyon ticaret portalıdır. Sözleşmelerin her biri, üçüncü taraf işlemcilerin katılımı olmaksızın merkezi olmayan bir şekilde tamamen oluşturulur, sürdürülür ve düzenlenir.

Hegic ’in temel özelliklerinden bazıları ETH ve DAI havuzlarıdır. Hegic ETH havuzu gözetimsiz yani çevrim dışıdır ve likidite sağlayıcıları ETH ’de kazanç sağlayabilir. Bu havuza yatırılan ETH ’nin tamamı, ETH opsiyon seçeneklerinin satışı için kullanılır ve bu seçeneklerin sahipleri, süresi dolduktan sonra DAI ’larını ETH ile takas edebilir. Karşılığında, opsiyonu satın alan kişi bir prim öder. Bu prim, opsiyon iki gün veya dört haftaya kadar sona erdiğinde likidite sağlayıcılarına orantılı olarak dağıtılır.

İlgini Çekebilir  54 milyar dolarlık Bitcoin'i paylaşmaktan kurtuldu

Bu havuz, sağlayıcıların wDAI token ’ları için DAI paylarını sağladığı yerler satın almak isteyen tüccarlar içindir. Hegic CoinHegic Coin

Hegic Coin Geleceği

Hegic Coin geleceği merak ediliyor ve kripto para analistleri, gelecekte olumsuz bir eğilim olacağını ve HEGIC ’in para kazanmak için iyi bir yatırım olmadığını ima ediyor. Bu kripto para birimi olumsuz bir görünüme sahip olduğundan, portföy oluşturmak yerine başka projeler aramalarını öneriyor. Ancak uzmanlar, day-trade imkânı verecekse bunun değerlendirilmesini de tavsiye ederek uzun vadeli tutulmasının bir anlamı olmadığını söylüyor.

Hegic Coin BinanceHegic Coin Binance

Hegic Coin Yorum

Hegic Coin yorumları negatif olsa da opsiyon piyasalarının gelişimiyle birlikte kendisine iyi bir yer bulabilir. Hegic, ilk olarak hayata geçtiği zamanda en yüksek piyasa değeri ve kilitli toplam değer (TVL) ile merkezi olmayan seçenekler arasında en iyisiydi.

Dünyanın en hacimli borsası Binance başta olmak üzere Gate.io, KuCoin, OKX, MEXC, Coinex, DigiFinex gibi merkezi borsalardan ziyade Uniswap, Sushiswap gibi merkeziyetsiz borsalardan da alınıp satılabiliyor. En fazla alınıp satılan işlem çiftleri USDT, BUSD, BTC ve ETH olarak göze çarpıyor.

.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Hegic Coin Analiz

Hegic Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Hegic Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Hegic Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Hegic Coin Yorum

Hegic Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Hegic Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Hegic Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

İlgini Çekebilir  Seedify Yeni Çıkan Token Nasıl Alınır? Seedify Fund ile Token Alımı ve IGO Katılımı

Hegic Coin Uzman Yorumları

Hegic Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Hegic Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Hegic Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Hegic Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Hegic Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Hegic Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Hegic Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Hegic Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Hegic Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com