Cuma, Mart 29, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

DAR Coin nedir? Nereden Alınır? Mines of Dalarnia nasıl oynanır Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

DAR Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. DAR Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. DAR Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. DAR Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. DAR Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

DAR Coin Yorum 2024

DAR Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen DAR Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Mines of Dalarnia, blok zinciri tabanlı bir play-to-earn, yani oynadıkça para kazandıran bir oyundur. Peki DAR Coin nedir? Nereden Alınır? DAR, Mines of Dalarnia ’nın yönetim token ’ıdır ve aynı zamanda oyun içerisinde alım satım işlemlerinde kullanılır.

2021 ’in 3. çeyreğinde kullanıcısıyla ilk kez buluşan oyunun geliştiricisi Workinman Interactive. 2006 yılında oluşturulan şirket Disney, Marvel, Nintendo, Atari gibi büyük şirketlerle iş birlikleri kurdu. Kurusucu Jason Arena, ilk günden beri CEO olarak görev yapıyor. Bu içerikte Animaco Brands, Sandbox, Binance Smart Chain gibi güçlü partnerleriyle dikkat çeken Mines Of Dalarnia ile ilgili merak edilenleri derledik.

İlgini Çekebilir  Avrupa Birliğinden Bitcoin Madenciliğine Onay

İçindekiler

1 Mines Of Dalarnia nedir? Nereden Alınır?2 Mines of Dalarnia nasıl oynanır?3 Mines of Dalarnia ’dan arsa satın alma4 Mines Of Dalarnia ’nın ekonomisi

Mines Of Dalarnia nedir? Nereden Alınır?

MoD, free-to-play, yani oynaması ücretsiz bir oyun. Oynamak için resmi web sitesindeki “play now” tuşuna basmanız yeterli. Oyundaki temel amaç, içerisine girilen bir madende, değerli kaynakları toplayıp karakterimiz ölmeden çıkartmaya çalışmak.

Seviye atladıkça MoD evrenine gizlenmiş daha nadir kaynaklarla karşılaşılıyor. Mines of DalarniaMines of Dalarnia

MoD evrenini içerisindeki tüm kaynaklar ve madenler, birer NFT ve hepsinin sahibi oyunu oynayan oyuncular. Dijital varlıkların takası da oyun içerisindeki markette gerçekleştirilebiliyor. Oyun henüz Alpha sürümünde, yani test aşamasındaki sürümü şu an için kullanıcıların kullanımında. Elde edilen kaynaklar 2024 ’nin 3. çeyreğinde yayınlanması planlanan tam sürüme geçildiğinde ortadan kalkacak ancak oyuncular, ulaşmış oldukları seviyeye göre bir sonraki sürüme geçişte ödüllendirilecekler.

Bu arada Mines Of Dalarnia evreninde kullanılan sanal para biriminin adı DAR. DAR token; Binance, Gate.io, Pancakeswap gibi dev borsalardan satın alınabiliyor. Oyundaki varlıkları takas etmek ve mevcut eşyaları geliştirmek, bu kripto para birimiyle mümkün oluyor. Sahip olunan ve takas edilen tüm varlıklar, blok zinciri ağına işleniyor.

Mines of Dalarnia nasıl oynanır?

Oyunu kayıt olmadan da oynayabilirsiniz.

Karakter, klavye tuşları aracılığıyla maden içerisinde yönlendiriliyor ve toprak içerisine gizlenmiş kaynakları ve mineralleri kazma ile çıkarıyor. Oyundaki karakterin canı veya oksijen seviyesi 0 ’a ulaştığında karakter ölüyor. Toplamış olduğu değerli kaynakları ise bu tur içerisinde dışarı çıkaramıyor. Bu yüzden maden içerisindeki yaratıklara dikkat etmeli ve oksijen tüpünüz tamamen boşalmadan madeni terk etmelisiniz. Mines of Dalarnia

İlgini Çekebilir  ABD'nin SPK'sından kripto para uyarısı: Ömrü kısa olur

Topladığınız kaynakları; kazma, oksijen tüpü, çanta, bot gibi eşyalarınızı geliştirmekte kullanıp, daha uzun süre boyunca daha zorlu madenlerde kaynak aramanız mümkün oluyor.

Mines of Dalarnia ’dan arsa satın alma

MoD evreni içerisindeki kaynaklar gibi madenler de birer NFT ve bu madenler de pazar içerisinde takas edilebiliyor. Oyunu oynayarak para kazanmanın yanında arazi sahibi olarak para kazanabilirsiniz. Her oyuncu madene girmek için DAR cinsinden bir giriş ücreti ödüyor. Ödenen DAR ’ın bir kısmı arazi sahibine gidiyor. Ayrıca arazi sahibi olan oyuncular, madene girip kaynak toplayan oyunculardan kendi belirledikleri oranlarda kaynak talep edebiliyor.

Arazi sahibi olmak için öncelikle 100 DAR stake etmelisiniz (varlığınızı sistemde bir süre durması için kilitlemelisiniz).

Çekiliş sonrasında arazi sizlere çıkmamış ise stake etmiş olduğunuz DAR cüzdanınıza geri iade ediliyor.

DAR token ’ı, MoD sitesine MetaMask cüzdanınızı bağlayıp uygun kripto para birimleriyle takas ederek elde etmeniz mümkün. Resmi olarak desteklenen tek cüzdan MetaMask. Yapımcılar diğer cüzdanlar ile yapılan işlemlerde teknik sorunlar yaşanabileceği uyarısını yapıyorlar. Oyunun son ve asıl sürümünün yayınlanması öncesinde son arazi satışı için çekilişe katılım 22 Mart ’ta başladı. 28 Mart ’a kadar çekiliş biletlerini satın almak mümkün olacak. Sonuçlar ise 3 Nisan ’da ortaya çıkacak.

Evrende şu anda 5200 adet arazi var, son çekilişte 2620 adet arazi daha kaynak ve DAR getirisi sağlayacağı sahiplerini bulacak.

Mines of Dalarnia ’nın Mining Apes NFT koleksiyonundan bir NFT

Mines Of Dalarnia ’nın ekonomisi

Oyuncular eşyalarını geliştirirken ve pazarda takas gerçekleştirirken DAR token kullanır. Aktivitelerden hangi yüzdede işlem ücreti alınacağı ve toplanan DAR token ’ların ne amaçla kullanılacağı DAR token sahiplerinin ortak kararı doğrultusunda belirleniyor.

İlgini Çekebilir  Bitcoin'in fiyatı bir buçuk ay sonra yeniden 20 bin doların altını gördü Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Arazi sahibi kullanıcıların DAR token ’larını stake ederek; madenlerinden çıkan kaynak ve minerallerin sayısını arttırıp madenlerine daha fazla oyuncunun gelmesini sağlaması mümkündür.

DAR token, 23 Mart 2024 tarihi itibariyle 0.88 dolardan işlem görüyor. Son bir haftada göstermiş olduğu %43 büyüme performansı ile de dikkatleri tekrar üzerine çekmiş durumda..

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


DAR Coin Analiz

DAR Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde DAR Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. DAR Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

DAR Coin Yorum

DAR Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. DAR Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. DAR Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

DAR Coin Uzman Yorumları

DAR Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

DAR Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

DAR Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

DAR Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

DAR Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

DAR Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

DAR Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

DAR Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

DAR Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com