Salı, Nisan 9, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Atom Coin nedir? Nereden Alınır? Atom Coin projesi ve geleceği Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Atom Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Atom Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Atom Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Atom Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Atom Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Atom Coin Yorum 2024

Atom Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Atom Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

En fazla yatırım yapılan kripto paralardan olan Atom Coin, yukarı yönlü hareketleriyle kripto para severlerin radarına giriyor ve ilgi çekiyor. Atom Coin ile ilgili nedir? Nereden Alınır, projesi, geleceği gibi soru kalıpları internette aratılıyor. Bu haberimizde Cosmos Coin ’e dair ipuçlarını ve bilinmeyenleri bulabileceksiniz.

Atom Coin Nedir?

ATOM, Cosmos blok zincirinin esas yönetişim için kullanılan stake edilebilen kripto parasıdır. Ancak Binance Smart Chain, Polygon ve Ethereum blok zincirinde de işlem görebilir. Cosmos ’ta ‘Zone ’ yani Bölge adı verilen yerdeki ağ doğrulayıcıları, ATOM ’u stake ederek, paylarını azaltma seçeneği ile hub ’lara katılabilir. ATOM Coin, Cosmos platform ekosistemindeki işlem ücretlerinin ödenmesi için kullanılan kripto paradır. Kullanıcılar, blok ödülünün bir kısmını kazanmaya devam ederken, token ’larını diğer doğrulayıcılara devredebilir, onlara oy tahsis edebilir ve ATOM ’u devrettikleri doğrulayıcılar arasında oylama tercihlerine bağlı olarak kolayca geçiş yapma esnekliğine sahip olduklarından, doğrulayıcılar dürüstçe performans göstermeye teşvik edilir.

İlgini Çekebilir  BTC Bitcoin Amazon ’un bilançosuyla yükselişe geçti Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Cosmos CoinCosmos Coin

Atom Coin Arzı Ne Kadar?

Yatırımcılar, oluşturulabilecek yeni ATOM arzında şu anda bir sınır olmadığını unutmamalıdır.

2020 itibariyle bu, yıllık %7 ile %20 arasında bir enflasyon oranıyla sonuçlanır. Dolaşımdaki arz da 286 milyon adettir.

Atom Coin Kimin?

Atom Coin kimin sorusu da ayrıca merak ediliyor. Cosmos ’un kurucuları ve aynı zamanda Tendermint ’in geliştiricileri Jae Kwon, Zarko Milosevic ve Ethan Buchman ’dır.

Atom Coin Hangi Ülkenin?

Atom Coin hangi ülkenin sorusuna yanıt vermek gerekirse, herhangi bir ülkenin hakimiyetinde veya geliştiriciliğinde değildir ancak bir şirketin sorumluluğundadır.

Atom CoinAtom Coin

Cosmos (Atom) Projesi Nedir?

Cosmos, merkezi olmayan bir gelecek için oluşturulmuş, birbirine bağlı uygulamalar ve hizmetlerden oluşan sürekli genişleyen bir ekosistemdir. Kurucu ekibi tarafından “İnternetin Blok zinciri” olarak ilân edilen Cosmos, aralarındaki işlemleri kolaylaştırmak için açık kaynaklı araçlarla birleştirilen bir kripto ağları oluşturmayı hedefliyor. Cosmos ’u diğer projelerden ayıran şey, özelleştirilebilirlik ve birlikte çalışabilirlik üzerindeki bu odaklanmadır.

Cosmos ’ta oluşturulan her yeni bağımsız blok zinciri daha sonra her bölgenin durumunun kaydını tutan Cosmos Hub ’a bağlanır ve bunun tersi de geçerlidir. Proof-of-stake blok zinciri olan Cosmos Hub, native token olan ATOM tarafından desteklenmektedir. Atom Coin kiminAtom Coin kimin

Cosmos nasıl çalışır?

Cosmos ağı 3 farklı katmanda çalışır.

Uygulama: İşlemleri işler ve ağın durumunu günceller. Ağ Oluşturma: İşlemler ve blok zincirler arasında iletişime izin verir. Konsensüs: Düğümlerin sistemin mevcut durumu üzerinde anlaşmalarına yardımcı olur.

İlgini Çekebilir  Kripto para ETF'lerine SkyBridge'de katıldı

Tüm katmanları birbirine bağlamak ve geliştiricilerin blok zinciri uygulamaları oluşturmasına izin vermek için Cosmos, bir dizi açık kaynaklı araca güveniyor. Tendermint BFT, ağı güvenceye almak, işlemleri doğrulamak ve blok zincirine blokları işlemek için Cosmos yazılımını çalıştıran bilgisayar ağı tarafından kullanılan bir algoritmadır.

Tendermint adı verilen bu katmanlı tasarımın en önemli unsuru, geliştiricilerin sıfırdan kodlamak zorunda kalmadan blok zincirleri oluşturmasına olanak tanıyan ağın parçası olan Tendermint BFT motorudur. Tendermint ’in merkezinde, Cosmos Hub ’ı çalıştıran dağıtılmış bilgisayar ağını senkronize tutan bir Hisse Kanıtı (Proof of Stake) yönetim mekanizması olan Tendermint Core bulunur.

Katılımcıların (“doğrulayıcı düğümler”) blok zincirini güçlendirmesi ve değişikliklere oy vermesi için önce ATOM ’u paylaştırmaları gerekir. Doğrulayıcı olmak için, bir düğümün ATOM ’u belirleyen düğümlerin ilk 100 ’ünde olması gerekir. Oylama gücü, stake edilen ATOM miktarına göre belirlenir. Cosmos uygulamaları ve hizmetleri, Blok Zincirler Arası İletişim protokolü olan Inter-Blockchain Communication Protocol ’ü (IBC) kullanarak bağlanır. Bir bölge Cosmos Hub ’a bağlandığında, merkeze bağlı diğer tüm bölgelerle birlikte çalışabilir, yani çok farklı uygulamalara, doğrulayıcılara ve mutabakat mekanizmalarına sahip blok zincirleri ile veri alışverişi yapabilir.

Atom Coin BinanceAtom Coin Binance

Atom Coin Alma

Atom Coin almak oldukça basittir.

Cosmos Coin ile Binance, Coinbase, KuCoin, Kraken, Huobi, Bithumb, ByBit gibi sektörün büyük kripto para borsalarından USDT, BTC, ETH, BUSD, USD ve EUR gibi paritelerden işlem yapılabiliyor.

Atom Coin En Yüksek Kaç Doları Gördü?

Kripto para yatırımcılarının büyük ilgi gösterdiği coinler arasında yer alan Atom Coin, en yüksek 44.70 doları görmüş, en düşük seviye olarak da 1.13 dolar kayda geçmiştir.

.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Atom Coin Analiz

Atom Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Atom Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Atom Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

İlgini Çekebilir  Bitcoin 20.000 Dolarlık Rekor Boğa Koşusuna Benzer Sinyaller Veriyor

Atom Coin Yorum

Atom Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Atom Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Atom Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Atom Coin Uzman Yorumları

Atom Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Atom Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Atom Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Atom Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Atom Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Atom Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Atom Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Atom Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Atom Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com