Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

ASTR Coin nedir? Nereden Alınır? Astar Network ’ün geleceği ve projeye dair bütün detaylar Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

ASTR Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. ASTR Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. ASTR Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. ASTR Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. ASTR Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

ASTR Coin Yorum 2024

ASTR Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen ASTR Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Binance ’in platformunda yeni yer verdiği Astar Network (ASTR), çok yönlü bir proje olarak göze çarpıyor. Çok fazla önemli destekçinin bulunduğu projenin token ’ına, blok zincirindeki özellikleri hakkında detaylı rehber niteliğindeki içeriğimizde bütün detaylara ulaşabileceksiniz.

Astar Network nedir? Nereden Alınır?

Küresel pazarda en fazla kullanılan kripto para platformu Binance ’in İnovasyon kategorisinde listelediği Astar Network, Polkadot üzerinde Ethereum Virtual Machine, Web Assembly ve Layer 2 çözümlerini destekleyen çok zincirli bir dApp merkezidir. ASTR, ağın yardımcı programı ve yönetişim token ’ıdır. ASTR token sahipleri ağ yönetimine katılabilir, işlem ücretlerini ödeyebilir ve token ’ı stake ederek ödüller kazanabilir.

2 yıl önce Plasm olarak geliştirilen proje Astar Network ’e çevrildi. Açık kaynaklı, Web 3.0 için ölçeklenebilir ve birlikte çalışabilir bir altyapı olan Astar Network, Parity ’nin Substrate çerçevesi ile oluşturulduğundan, aynı zamanda ölçeklenebilir bir akıllı sözleşme platformu olarak da işlev gören gelecekteki bir Polkadot parachain olabilir.

İlgini Çekebilir  Bitcoin (BTC) kaç dolar? 26 Eylül 2024 Bitcoin (BTC) kaç TL oldu, ne kadar? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Bu, Astar ’a bu boşluğu doldurma fırsatı verir. Ölçeklenebilirlik, açıkçası dApp geliştiricilerinin sahip olduğu en önemli taleplerden biridir. İdeal olarak, geliştiriciler, ölçeklenebilirliğini düşünmek zorunda kalmadan Astar Ağı üzerinde herhangi bir uygulama oluşturabilir.

Bitcoin ve Ethereum gibi diğer blok zincirlerde, yalnızca madencilere işlem ücretlerini ödüllendirir ve ekosisteme gerçekten katkıda bulunan geliştiriciler, uygulamaları Gaz biçiminde dağıtmanın bedelini ödemek zorundayken, Astar Network, ilk günlerden katkıda bulunan topluluk üyelerini teşvik etmek için bu süreçte erken yatırımcıları ödüllendirmek için iyi bir stake mekanizması tasarladı. Bir topluluk üyesi, basit bir akıllı sözleşme oluşturur ve bunu Astar Network dağıtır. ASTR token sahipleri bu performansı değerlendirir ve token ’larını akıllı sözleşmeye stake eder. Her ikisi de akıllı sözleşmenin performansına göre ödül alır.

Astar blok zincirindeki blok ödüllerinin %50 ’si, ağın değerini artıran DApps geliştiricilerine dağıtılır ve ödüllerin geri kalan %50 ’si bloğun doğrulayıcılarına dağıtılır.

Astar, operatör adı verilen bir akıllı sözleşme yöneticisinin atanmasına da izin verir.

Geliştiricilere giden %50 oranındaki ödüller adaylar için %10 ve operatörler için %40 şeklinde iki tarafa tahsis edilir.

Astar Network sadece Plasma uygulamaları için değil, Lightning Network uygulamaları veya diğer Layer 2 protokolleri için de var olan bir projedir. Kullanıcılar, hangi çözümü kullanacaklarını seçebilir ve kullanım durumlarını minimum ek yük ile mümkün kılabilir.

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


ASTR Coin Analiz

ASTR Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde ASTR Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. ASTR Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

İlgini Çekebilir  Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü

ASTR Coin Yorum

ASTR Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. ASTR Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. ASTR Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

ASTR Coin Uzman Yorumları

ASTR Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

 

ASTR Coin nedir? Nereden Alınır?

Binance ’de listelenen ve 0.14 dolardan işleme açılan ASTR token, kısa sürede 0.17 dolara yükseldi. Sonrasında 0.12 dolara gerileyen token bu içeriğin yazıldığı dakikalarda 0.11 dolardan işlem görüyor. 7 milyar toplam arza sahip olan ASTR ’ın 1.69 milyarı dolaşımda bulunuyor.

Token ’ın yıllık enflasyonu yüzde 10 ’dur. Dağıtımı şu şekilde yapılmıştır:

Kullanıcılar ve erken yatırımcılar: %30  Parachain açık artırması: %20  Parachain açık artırma rezervi: %5  Protokol geliştirmesi: %10  Zincir üstü DAO: %5  Pazarlama: %5  Ekip: %5  Vakıf: %10  Erken yatırım yapan sponsorlar: %10

Astar Network ’ün destekleyicileri arasında Binance Labs, OKX Ventures, Sub0 Capital, Huobi Ventures gibi kripto para ekosisteminin en önemli oyunları yer alıyor.

ASTR Coin nereden ve nasıl alınır?

Binance ’de listelemesi yeni yapılan token, Gate.io, Huobi, KuCoin, Kraken ve OKX gibi dev borsalardan USDT, BUSD, BTC, ETH, USD ve EUR gibi paritelerle alınıp satılabiliyor.

İlgini Çekebilir  Bitcoin Dominance % 63'ü Aşarsa Alt Sezonda Çarpışmaya Neden Olabilir

.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

ASTR Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

ASTR Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

ASTR Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

ASTR Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

ASTR Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

ASTR Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

ASTR Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

ASTR Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com