Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

ASR Coin nedir? Nereden Alınır? Roma Coin geleceği ve merak edilenler Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

ASR Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. ASR Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. ASR Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. ASR Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. ASR Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

ASR Coin Yorum 2024

ASR Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen ASR Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

ASR Coin nedir? Nereden Alınır sorusunu soran yatırımcılar, internette en şeffaf bilgiye ulaşmaya çalışıyor. Chiliz tarafından desteklenen spor ve eğlence organizasyonları için blok zinciri tabanlı bir hayran etkileşimi ve onlarca token ’ı plâtformunda listeleyen ödül platformu Socios ’un fan token ’larından olan ASR Coin, son ivmelenmesiyle yüzde 30 ’dan fazla yükseliş yaşadı.

ASR Coin Nedir? Roma Coin Nedir? 

ASR Coin nedir? Nereden Alınır şeklinde sorgular yapan kripto para ilgilisi kullanıcılar, token ’ın ne işe yaradığını, projesinin nasıl olduğunu araştırıyor. ASR Coin, Socios ’un İtalya ’nın en köklü kulüplerinden AS Roma için kullanım alanı yarattığı taraftar token ’ıdır. Roma Coin ’e sahip olan taraftarlar, kulüp kararlarında oy hakkına sahiptirler.

İlgini Çekebilir  Bakkt, Bitcoin Futures Testleri İçin Tarih Açıkladı

ASR CoinASR Coin

ASR Coin Yorum

Utility token özelliği taşıyan Roma Token, Chiliz blok zincirinde yer alıyor ve yan zincir olarak da Ethereum ’u kullanabiliyor. AS Roma Token, Proof of Authority konsensüsüyle çalışıyor.

Yönetişim alanında ASR token ’ına sahip taraftarlar ya da kişiler akıllı kontrat aracılığıyla “taraftar kararı” adı verilen anketlerle oy kullanabilirler. ASR sahipleri, Socios ’taki etkileşim odaklı yarışmalardan ödüller kazanabilir. Staking ’de ise, gelecekte ASR token ’ına sahip olanlar, Non Fungible Token (NFT) ödülleri kazanmak için stake edilebilir.

Token sahipleri Socios platformuyla etkileşime girebilir (anketlere oy verme, yarışmalarda ve kısa sınavlarda rekabet etme, benzer düşünen kullanıcılarla bağlantı kurma/sohbet etme vb.), maç biletleri, imzalı formalara erişim, benzersiz deneyimler, resmi çevrimiçi mağazalardan geri ödeme teklifleri, uygulama içerisinde CHZ bonusları, dijital rozetler, kulübe özel NFT ’ler kazanabilir. VIP mal ve hizmetlerini kullanmak için ASR token ’larını kullanabilme, ASR erişimini ortak uygulamalara/sitelere entegre etme, saf koleksiyonlar, blok zincir tabanlı oyunlar için NFT ’ler mevcuttur.

ASR ’nin toplam 10.000.000 token arzı vardır ve bunun yaklaşık 1.220.010 ’u bir Taraftar Token teklifi yoluyla kulüp hayranlarına dağıtılmıştır.

ASR Coin alarak gelecek zamanda özel NFT ’lere sahip olunabilir, ASR ’yi kulübün resmi etkinliklerinde ve çevrimiçi özelliklerinde kullanılabilecek ve futbolcularla tanışma fırsatı yakalayabilecek.

ASR Coin Alma

3-4 gündür hareketli olan fan token piyasasında diğer token ’lara ayak uyduran ASR Coin, yüksek artışla dikkatleri üzerine çekti. AC Milan, Juventus, Inter, Napoli gibi İtalya ’daki büyük kulüplerin birçoğu fan token furyasından yararlanarak Socios ’la anlaşmaya gitmişti. Standart kripto para piyasasına renk getiren fan token ’lar yatırımcılar tarafından büyük ilgi çekmeyi başardı. Son 2 yıldır hayatımızda var olan fan token ’lar gün geçtikçe daha da benimsenmeye devam ediyor. ASR Coin ’i, Chiliz, Paribu, Hotbit, Mandala Exchange, Pionex ve en çok kullanılan borsa olan Binance ’den USDT, BTC, TRY, CHZ işlem çiftleriyle satın alabilirsiniz.

İlgini Çekebilir  Bitcoin kritik eşiği aştı Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

ASR Coin binanceASR Coin binance

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


ASR Coin Analiz

ASR Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde ASR Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. ASR Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

ASR Coin Yorum

ASR Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. ASR Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. ASR Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

ASR Coin Uzman Yorumları

ASR Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

 

Fan Token Nedir?

Fan token ’lar genel olarak bir kulübe ait özgün kripto paralardır.

Taraftar token ’larının yapısı klasik Bitcoin gibi kripto paralardan çok farklıdır. Ödül mekanizmasının adil dağıtımıyla çok fazla gelirler elde edilebiliyor. Taraftarlar, token ’ları satın alabilir ve diğer kripto para birimleri gibi takas edebilir. Alım/satım yaparken, bir fan token ’ının fiyatı genellikle satıcı tarafından belirlenir. Ayrıca piyasa hareketine ve tokenin o sırada ne kadar popüler olduğuna göre değişebilir. Fan token ’ların popülerliği ve fiyat hareketleri zaman zaman bilinen kripto paraların iniş çıkışlarından bağımsız olabiliyor..

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

ASR Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

ASR Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

ASR Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

ASR Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

ASR Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

ASR Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

ASR Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

ASR Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com