Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Beta Finance (BETA Coin) nedir? Nereden Alınır? Proje ve geleceği hakkında bilinmesi gerekenler Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Beta Finance ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Beta Finance yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Beta Finance forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Beta Finance grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Beta Finance fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Beta Finance Yorum 2024

Beta Finance Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Beta Finance yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Merkeziyetsiz Finans ’ın iyiden iyiye global anlamda önem kazandığı şu dönemde Beta Finance ’e olan ilgi de büyüdü. DeFi sularında gezen yatırımcılar vaat ettikleri nedeniyle Beta Coin ’in geleceği ve projesi hakkında daha detaylı bilgiler edinmek istiyor. Bu bilgiler için içeriğimizden yararlanabilirsiniz.

Kurucusu ve kuruluş yılı: Allen Lee / 2021
Blok zinciri: Ethereum ve Binance Smart Chain
Toplam arzı: 1 milyar adet
Dolaşımdaki arzı: 297 milyon adet
Piyasa değeri: 151 milyon dolar (11 Şubat 2024)
En düşük fiyat: 0.3351 dolar
En yüksek fiyat: 4.63 dolar
Projenin amacı: Kripto para endüstrisindeki volatiliteye çare olmak ve fiyat istikrarını sağlamak
Kullanım alanları: DeFi

Beta Finance projesi nedir? Nereden Alınır?

Ethereum blok zincirinde bulunan Beta Finance, herhangi bir izin gerektirmeden belli faiz oranlarıyla varlıklarınızdan pasif gelir elde edebileceğiniz ya da varlıklarınızı teminat göstererek borç alabileceğiniz yöntem anlamına gelen borrowing/lending (borç alma/borç verme) işleminin gerçekleştirildiği bir merkeziyetsiz projedir.

İlgini Çekebilir  Ethereum'da tarih tekerrür eder mi?

Beta ’da işlem yapan kullanıcıların üç seçeneği vardır: ödünç verme, ödünç alma ve açığa alma.

Borçlular tam tersi pozisyon alabilirken, kısa satıcılar kısa pozisyonlar başlatmak için teminat kullanabilirler. Merkezi borsalardan farklı olarak Beta Finance, kısa vadeli işlemleri yürütmek için bir emir defteri kullanmaz, ancak alım-satımı otomatik piyasa yapıcıları kullanan merkezi olmayan borsalar aracılığıyla yönlendirir. 2. Aşama lansmanının bir parçası olarak platform, izin gerektirmeyen bir para piyasası yaratmayı planlıyor.

Beta projesini eşsiz yapan ise short ’lama özelliğidir. Kriptonun önemli volatilite özelliğini DeFi ’nin bireyler ve kurumlar tarafından benimsenmesine zararlı olarak tanımladı. Proje ekibi, açığa satışı (Short Squeeze), DeFi ekosisteminde eksik olan ve piyasa istikrarını ve verimliliğini kolaylaştıran kritik bir finansal araç olarak görüyor. Kullanıcılar, platformun “Short” aracıyla bunu rahatlıkla yapabilir. Bir düğmeye basit bir tıklama, takas edilecek DEX ’i seçmek ve kısa pozisyondaki anapara ile yeni takas edilen teminatı stake etmek için yeterlidir.

Beta Finance, daha değişken varlıkları desteklemek için izole bir teminat modelini takip eder, yani tasfiye riski altındaki teminatlı bir pozisyon başka bir pozisyonu tehlikeye atmaz.

Aşamada ek teminat desteği önerebilir ve oy verebilir. Teminatlar çeşitli teminat faktörlerine tabidir: Sabit ktipyo paralar yani stablecoin ’lerin teminat faktörü %90 ’dır. ETH ’nin teminat faktörü %80 ’dir.

 

BETA Coin nereden ve nasıl alınır?

BETA Finance ’in toplam arzı 1 milyar token ’dır. 297 milyon token dolaşımdadır ve projenin piyasa değeri 13 Şubat itibariyle 151 milyon dolar civarındadır. Binance Launchpad ’deki satışı 0.06 dolardan yapıldı ve oldukça ilgi gördü. Token ’ın dağıtımı aşağıdaki şekliyle yapıldı:

İlgini Çekebilir  Musk yine tweet attı! Yükselişe geçtiler

Binance Launchpad Satışı – %5 Tohum Satışı – %10 Stratejik Satış – %5 Alpha Finance Launchpad  Satışı – %5 Proje Ekibi – %20 Ekosistem – %35 Likidite Madenciliği – %20

BETA Coin, Binance başta olmak üzere, WazirX, TokoCrypto, MEXC ve Mandala Exchange gibi merkezi borsalardan, UniSwap ve PancakeSwap gibi merkeziyetsiz borsalardan da alınıp satılabiliyor.

.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Beta Finance Analiz

Beta Finance Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Beta Finance hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Beta Finance grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Beta Finance Yorum

Beta Finance yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Beta Finance grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Beta Finance yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Beta Finance Uzman Yorumları

Beta Finance analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Beta Coin nedir? Nereden Alınır?

BETA Coin, Beta Finance ’in native token ’ıdır. Plâtformda stake teşvikleri, likidite madenciliği, yönetişim mevcuttur ve BETA token sahipleri token ’larını protokolde stake edebilecek ve eksiklik olaylarını kapatmak için bir geri dönüş noktası olarak hareket edebilecek. Token ’larını stake eden BETA sahipleri, protokol tarafından üretilen gelirin bir kısmını alabilir.

İlgini Çekebilir  Bitcoin Yorum - BTC ne kadar, kaç TL oldu? Bitkoin Yorum 2024 Coin Grafik

Likidite sağlayıcıları, borçlanma ve açığa satış sağlamak için varlıklarını borç verme havuzlarına yatırabilir. Fırsat maliyetleri verilen bu sağlayıcıları teşvik etmek için, likidite sağlayıcıları, bir kullanıcının göreceli katkısına ve ek parametrelere göre ayarlanan bir likidite madenciliği programı aracılığıyla BETA token ’larını almaya hak kazanacaktır.

BETA token sahipleri, platformun yönetişim sürecine katılabilecek ve oy kullanabilecekler. Yönetişim aracılığıyla kullanıcılar, Beta Finance ’in ürün özelliklerini ve temel parametrelerini etkileyebilir ve değiştirebilir.

Ne yaptığınızı bilmeniz şartıyla, yatırım ve alım satımı son derece ödüllendirici hale getirir, ancak kriptonun günlük yaşamda yararlı olmasını engeller.

Dijital para sektörünün benimsenmesi istikrara bağlıdır. Bunun sabit paralar, CBDC ’ler veya normal paraların istikrarı anlamına gelip gelmediği gelecekte daha belirgin hale gelecek. Ancak şimdilik, sektöre istikrar getirebilecek projelere büyük bir talep olduğunu biliyoruz, bu nedenle BETA ’nın önemli talep görmesi çok muhtemel.

Proje, daha etkili kripto paraları oynaklıktan kurtarıp, istikrara kavuşturmayı ve aynı zamanda borç verme ve ödünç alma teklif etmeyi amaçlıyor. Toplam değer kilitli (TVL) temelinde ilk 5 ’ten 4 ’ü borç verme protokolleri olmak üzere, borç verme protokolleri DeFi ’de en popüler olanlar arasındadır. Beta Finans henüz bu boyutlara ulaşmadı elbette, ancak bir borç verme protokolü olarak kesinlikle yapabilir. Beta Finance teknik incelemesinde, DeFi dünyasının uğraştığı tek sorunun fiyat oynaklığı olmadığını, bir diğeri de finansal altyapı eksikliği olduğunu, dolayısıyla yakın geleceğinin muhtemelen bu iki sorunu çözmenin yollarını bulmaya odaklanacağını da açıklıyor.

Proje, Spartan Group, ParaFi Capital, Multicoin Capital, DeFiance Capital ve Delphi Digital dahil olmak üzere ünlü bir yatırımcı grubu tarafından desteklenmektedir. ParaFi Capital ’den Anjan Vinod, Beta Finance ’in yeni varlıklara odaklanmasından, izole teminat modelinden ve planlı zincirler arası destekten etkilendi.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Beta Finance Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Beta Finance Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Beta Finance Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Beta Finance için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Beta Finance için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Beta Finance uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Beta Finance durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Beta Finance geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com