Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Ellipsis Finance (EPS Coin) nedir? Nereden Alınır? EPS Coin projesi ve geleceği hakkında detaylı bilgiler Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Ellipsis Finance ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Ellipsis Finance yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Ellipsis Finance forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Ellipsis Finance grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Ellipsis Finance fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Ellipsis Finance Yorum 2024

Ellipsis Finance Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Ellipsis Finance yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Geçtiğimiz yılın en dikkat çeken DeFi projelerinden olan Ellipsis Finance (EPS Coin), son yükselişiyle birlikte bir süredir akümülasyon sürecinde olan kripto para piyasalarını hareketlendirdi. Yatırımcılar, internette Ellipsis Finance ile ilgili bilgilere, nereden alınıp satılacağı gibi konuları merak ediyor. EPS Coin hakkında bütün bilgilere bu içeriğimizde erişebilirsiniz.

Ellipsis Finance projesi nedir? Nereden Alınır?

Ellipsis Finance, Ethereum ağının en büyük otomatik piyasa yapıcı (AMM) protokolü olan Curve ’den çatallanarak oluşturulan bir projedir. Michael (Curve Finance kurucusu), Ben (Curve Finance CTO ’su), banteg (Yearn Finance baş geliştiricisi), Alex (Ellipsis kurucu ortağı), James (Ellipsis kurucu ortağı) tarafından kurulmuştur. Ellipsis.finance, Binance Smart Chain blok zincirinde faaliyet gösteren sabit kripto paralar (stabilcoin) için bir swap platformudur. Ellipsis, minimum ücretle stabilcoin işlemlerine olanak sağlar. Ellipsis (EPS) coin ise, likidite sağlayıcıları (LP ’ler) ve token sahipleri için değer sağlayan platformdaki native token ’dır.

İlgini Çekebilir  Ethereum Yorum - Eteryum ne kadar, kaç TL oldu? Eth Yorum 2024 Coin Grafik

Ellipsis, kullanıcıların çok düşük slippage ile farklı sabit kripto paralar arasında değiş tokuş yapmalarını sağlayan otomatik bir piyasa yapıcıdır (AMM).

Protokol şu anda BUSD, USDC ve USDT için takas çiftlerini destekliyor ancak yakın gelecekte daha fazla takas çiftini platforma dahil edeceğini ifade etti.

 

.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Ellipsis Finance Analiz

Ellipsis Finance Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Ellipsis Finance hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Ellipsis Finance grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Ellipsis Finance Yorum

Ellipsis Finance yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Ellipsis Finance grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Ellipsis Finance yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Ellipsis Finance Uzman Yorumları

Ellipsis Finance analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

 

LP Ödüllerin dağıtım şeması aşağıdaki şekildedir:

Ödüllerin %80 ’i likidite sağlayıcılarına, %20 ’si ise EPS/BNB Likidite Sağlayıcılarına dağıtılacaktır.

%5 — 1. Ay %4 — 2. Ay %3 — 3. Ay %18 — Birinci Yılın Geri Kalanı (ayda %2) %12,5 — 2. Yıl %6.25 — 3. Yıl %3.125 — 4. Yıl %3.125 — 5. Yıl

İlgini Çekebilir  Ethereum Yorum - ETH ne kadar, kaç TL oldu? Eteryum Yorum 2024 Coin Grafik

Ellipsis Finance resmi olarak Mart 2021 ’de piyasaya sürüldü ve Curve Finance ’in yetkilendirilmiş ve çatallanmış hali olarak çalışıyor. Bu nedenle, Curve Finance ’e aşina olanlar, Ellipsis Finance ’in işlevselliğini daha kolay anlayabilir. Bu anlaşmanın bir sonucu olarak, veCRV sahipleri bir dizi koşula bağlı olarak gelecekte airdrop token arzının %25 ’ini alacak.

DeFi tarafındaki gelişmelerin 2024 yılında oldukça hareketli olması beklenirken, en büyük çeşitliliğin Ethereum ve Binance Smart Chain blok zincirinde olması düşünülüyor.

Ayrıca, ücretler EPS stake edenler ile likidite sağlayıcılar (LP ’ler) ödül havuzu ve stake havuzu arasında eşit olarak bölünür. Ödüllendirilen EPS token ’ları, protokolün işlem ücretlerinden gelir ve üç ay boyunca dağıtılır. Kullanıcılar, %50 erken çıkış cezası için hak kazanma fırsatını göze alıp almayacaklarına karar verebilir. Kullanıcıların bu kararı sonrası edinilen ceza maliyeti, EPS ’yi stake havuzunda kilitleyen kullanıcılara dağıtılır. Bu ücretler, 7 gün sonra eşit olarak bölünecek olan EPS stakerlarına anında verilir.

Ellipsis Finance ’in yerel token ’ı olan EPS Coin ’in arzı, beş yıl içine yayılacak şekilde bir milyar (1.000.000.000) adet olarak planlanmıştır. Token ’ın dolaşımdaki arzı 594 milyon adettir ve 10 Şubat 2024 tarihi itibariyle piyasa değeri 2.1 milyar dolar civarındadır.

EPS Coin nereden ve nasıl alınır?

EPS Coin, Binance, KuCoin, Gate.io, MEXC, Crypto.com gibi majör merkezi borsalarda işlem görürken, PancakeSwap, ApeSwap, Coin98 Exchange gibi merkeziyetsiz borsalardan da alınıp satılabiliyor.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

İlgini Çekebilir  Acala Coin (ACA) nedir? Nereden Alınır? Acala Network geleceği ve projesiyle ilgili bilinmesi gerekenler Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik
x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Ellipsis Finance Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Ellipsis Finance Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Ellipsis Finance Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Ellipsis Finance için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Ellipsis Finance için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Ellipsis Finance uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Ellipsis Finance durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Ellipsis Finance geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com