Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Kripto Altcoin Yatırım Tavsiyeleri 2024 ETH, XRP, ADA ve DOGE fiyat analizi Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Kripto Altcoin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Kripto Altcoin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Kripto Altcoin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Kripto Altcoin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Kripto Altcoin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Kripto Altcoin Yorum 2024

Kripto Altcoin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Kripto Altcoin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Bitcoin: BTC/USDT

Günlük destek seviyesinden tepkisini alarak orta – uzun vadedeki düşüş trendinin düzeltmesini yapan fiyat hareketi, 44000 – 45500 direnç bölgesine kadar geldi. Fiyat hareketi, bu bölgenin üstünde günlük mum kapanışı ile konsolide olur ise yükseliş trendi tekrar başlayabilir. Tekrar düşüş hareketi başlar ise 38855 ve 35000 destek seviyeleri takip edilebilir.

Bitcoin grafiği: BTC/USDT

Ether: ETH/USDT

Günlük grafikte takip ettiğimiz CYPHER formasyonundan tepkisini alan fiyat hareketi, yükselişini yaparak formasyonun 1. hedefini aldı. Orta – uzun vadede halen düşüş trendinde olan grafikte 3585 direnç seviyesinin üstünde mum kapanışı olur ise yükseliş trendi başlar. Mevcuttaki direnç seviyesinden tepki alır, tekrar düşüş başlar ise 2813 ve 2400 destek seviyeleri takip edilebilir.

İlgini Çekebilir  Holo Yorum - HOT kaç TL oldu, ne kadar? Holo Yorum 2024 Coin Grafik

Ether grafiği: ETH/USDT

XRP: XRP/USDT

Günlük takip ettiğimiz grafikte üçgen formasyonun kırılımı ile birlikte tüm direnç seviyelerindeki hedeflerimiz geldi. Eğik destek seviyesinin de üstünde hacimli bir mum kapanışı yapan grafikte 0.9114 “order block” bölgesinden tepkisini aldı. Fiyat hareketi, bu bölgenin üstünde mum kapanışı ile konsolide olursa tekrar yükseliş trendi başlar. Bölgeden tepki ile satışlar devam eder ise 0.8020 ve 0.6967 destek seviyeleri izlenmeli.

XRP grafiği: XRP/USDT

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Kripto Altcoin Analiz

Kripto Altcoin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Kripto Altcoin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Kripto Altcoin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Kripto Altcoin Yorum

Kripto Altcoin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Kripto Altcoin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Kripto Altcoin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Kripto Altcoin Uzman Yorumları

Kripto Altcoin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Dogecoin: DOGE/USDT

Günlük grafikte Alçalan Takoz formasyonun içerisindeki fiyat hareketi, belirttiğimiz destek seviyesinden tepki alarak yükselişe başladı ve yeni bir yüksek seviye oluşturmadan direnç seviyesinden tepkisini aldı. Düşüşlerde 0.1518 ve 0.1325 destek seviyeleri takip edilmeli. Yükselişler devam eder, 0.1940 seviyesinin üstünde mum kapanışı olur ise tekrar yükseliş trendi başlar.

Dogecoin grafiği: DOGE/USDT

Cardano: ADA/USDT

4 saatlik grafikte Simetrik Üçgen formasyonu yukarı yönlü kırılarak 1.206 direnç bölgesinden tepki aldı. Orta vadede yeni bir yüksek seviye oluşturan fiyat hareketinin yükseliş trendini doğrulaması için bir yüksek seviye daha oluşturması gerekiyor. Düşüşlerde 1.121 ve 1.021 destek seviyeleri takip edilebilir. Yükselişlerde 1.316 direnç seviyesi takip edilmeli.

Cardano grafiği: ADA/USDT

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Altcoin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Altcoin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Altcoin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Altcoin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Altcoin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Altcoin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Altcoin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Altcoin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com