Cuma, Mart 29, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

CHESS Coin nedir? Nereden Alınır? Tranchess projesi hakkında bilinmesi gerekenler Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

CHESS Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. CHESS Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. CHESS Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. CHESS Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. CHESS Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

CHESS Coin Yorum 2024

CHESS Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen CHESS Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Merkeziyetsiz finans (DeFi) alanında yeni ancak gelecek vaat eden bir proje olarak öne çıkan Tranchess (CHESS) Coin, yatırımcıların ilgi odağı konumunda. Bu içerikte Tranchess (CHESS) Coin ’e ait en detaylı bilgilere ulaşabileceksiniz.

Kurucusu ve kuruluş yılı: Danny Chong / 2021
Blok zinciri: Binance Smart Chain
Toplam arzı: 300 milyon
Dolaşımdaki arzı: 48 milyon
Piyasa değeri: 99 milyon dolar (6 Aralık 2021)
En düşük fiyat: 0.3665 dolar
En yüksek fiyat: 7.9 dolar
Projenin amacı: Tranchess, yatırımcılarına farm, stake, swap gibi imkanlar sunar.
Kullanım alanları: DeFi

Tranchess Coin projesi nedir? Nereden Alınır?

Tranchess, DeFi ’da bir çeşit faiz elde etme modeli olarak bilinen Binance Smart Chain blok zinciri üzerinde kurulan yield farming, swap, lending ve staking yapılabilen bir kripto varlık yönetimi protokolüdür. Protokol, her fon için (Bitcoin, Ethereum vb.) Queen, Bishop ve Rook adlı 3 token kullanıyor.

İlgini Çekebilir  Holo Yorum - Holo ne kadar, kaç TL oldu? Hot Yorum 2024 Coin Grafik

Orta seviye risk, normalleştirilmiş, orta seviye getiri. BISHOP fonu nispeten daha sabit faiz getirisi sunar. Düşük riskli ve riskli akıllı sözleşmeler, düşük getiri. ROOK fonu kripto varlıklarla kaldıraçlı işlem yapılabilen yüksek risk ve yüksek getiriye sahip bir fondur.

24 Haziran 2021 tarihinde hayata geçirilen Transchess projesiyle birlikte yatırımcılar, kalıcı kayıplara yol açmadan gelişmiş faiz getirisi sağlayabilir, düşük maliyetle ve zorunlu tasfiye olmaksızın kaldıraçlı pozisyonlar açabilir. Ayrıca, havuzda Bitcoin tutmak yerine, Bitcoin oluşturma süreci aracılığıyla Wrapped mantığıyla Binance Smart Chain ağında BTCB olarak tutabilir, QUEEN token ’ları ile de değiştirebilir veya USDC ile Tranchess takasında satın alabilir.

Coin yorum hizmetleri günümüzde devam olarak tercih edilir. Firma coin yorum hizmetleri ile doğru coin çeşitlerinin tercihlerine olanak tanır. Coin yorum hizmetleri uzmanların tavsiyeleri ile elde edilir. Dijital para olarak coin türlerinde seçenekler oldukça fazladır. Anlık olarak değişen coin türleri için doğru tercihlerin yapılmasında uzman yorumları etkili oluyor. Firma coin türlerinin yorumlanmasında birkaç uzman ile birlikte çalışmaktadır.

Uzman Coin Yorum

Coin türleri artık güçlü bir uzmanlık alanı oluyor. Uzman sundukları Coin yorum çeşitleri; ileriye yönelik coin yatırımlarının güçlü olmasını sağlar. Özelliklede coin yatırımları ile yüksek kazanç elde etmek isteyenler için yorum türleri değerli bilgileri içerir. Firma farklı coin tür yorumları ile yüksek kazançların elde edilmesini sağlar.

QUEEN fonunda stake yaparak protokolün yönetişim token ’ı Chess kazanabilirsiniz. Fonda stake yapmayı durdurmak istiyorsanız, ödeme süreci aracılığıyla QUEEN tokenlerini BTC ’ye geri dönüştürebilirsiniz. QUEEN aynı anda BISHOP ve ROOK token ’larına bölünebilir veya birleştirilebilir.

İlgini Çekebilir  Swipe (SXP) kaç dolar? 21 Haziran 2024 Swipe (SXP) kaç TL oldu, ne kadar? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Tranche BISHOP, QUEEN fonunun alt fonudur.

Ve Tranche BISHOP ’un APR ’si haftalık borçlanma oranına ve topluluk oylamasına göre hesaplanır. BISHOP sahipleri için kilitlenme süresi yoktur.

Tranche ROOK da, kredi ana dilimde olduğu için zorunlu tasfiyesi olmayan kaldıraçlı bir finansal üründür. ROOK sahipleri, QUEEN ana dilimindeki konumlarından yararlanmak için BISHOP sahiplerinden günlük olarak ödünç alabilirler. Başka bir deyişle, ROOK sahipleri, ana QUEEN fonlarındaki riskten yararlanmak için BISHOP sahipleri tarafından sağlanan USDC ’yi ödünç alır.

ROOK ’taki getiri ise, QUEEN ’deki kâr ve zarar oranı ile BISHOP sahiplerine ödenen faizdir.

 

.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


CHESS Coin Analiz

CHESS Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde CHESS Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. CHESS Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

CHESS Coin Yorum

CHESS Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. CHESS Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. CHESS Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

CHESS Coin Uzman Yorumları

CHESS Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Chess Coin nedir? Nereden Alınır?

Chess Coin, Tranchess ’in yönetişim token ’ıdır. Chess sahipleri, BISHOP diliminin APR ’sine veya diğer platform değişikliklerine oy vermek için yönetişim sistemine katılabilir. Maksimum arzı 300 milyon olan Tranchess Coin ’in dolaşımdaki arzı ise 48 milyon ’dur.

İlgini Çekebilir  Kripto Para Borsalarında Likidite Nedir?

Tranchess Coin, 5 Temmuz 2021 ’de Binance Labs, Longhash Ventures, IMO Ventures ile birlikte Three Arrows Capital ve Spartan Group tarafından yönetilen bir tohum turunda 1.5 milyon dolar topladı.

Chess Coin, toplam arzı %5 tohum yatırımcısı, %20 çekirdek ekip, %15 gelecekteki yatırımcılar için ayrılmış, %50 likidite madenciliği, %10 hazineye olacak şekilde dağıtılmıştır.

Chess Coin geleceği?

Tranchess, Binance Smart Chain üzerine kuruludur; bu nedenle, tüm teknoloji avantajlarını ve BSC ’nin ağ etkisini devralır.

Sonuç olarak, Tranchess ’in Toplam Kilitli Varlık yani TVL ’si dikkat çekiyor ve böylesine büyük bir ekosistemde ilk 3 ’te yer alıyor. Bu da Tranchess projesinin geleceğinin daha iyi olacağı konusunda ipucu vermiş oluyor.

Chess Coin nereden ve nasıl alınır?

İlk olarak 8 Temmuz 2021 ’de PanckeSwap ’te alım satıma açılırken, şu anda Binance, Gate.io, Poloniex ve WazirX gibi kripto alım satım platformlarında işlem görüyor.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

CHESS Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

CHESS Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

CHESS Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

CHESS Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

CHESS Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

CHESS Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

CHESS Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

CHESS Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com