Perşembe, Mart 28, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

ETH Ethereum ETH 1.0 ve ETH 2.0 terimlerini kaldırdığını açıkladı Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

ETH Ethereum ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. ETH Ethereum yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. ETH Ethereum forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. ETH Ethereum grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. ETH Ethereum fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

ETH Ethereum Yorum 2024

ETH Ethereum Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen ETH Ethereum yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Ethereum ’da, gelecekte oluşabilecek muhtemel bir karışıklığı önlemek hedefiyle “Ethereum 1.0” ve “Ethereum 2.0” terimleri yeniden adlandırıldı. .

Yeni Ethereum terminolojisi

“Ethereum 1.0” olarak bilinen “yürütme katmanı”, bugün Ethereum olarak bilinen Proof-of-Work yani iş kanıtı blok zincirini ifade ediyor. İki blok zincirinin birleştirilmesinden sonra konsensüs süreçlerini devralması amaçlanan Proof-of-Stake Beacon Chain ise bundan sonra “konsensüs katmanı” olarak bilinecek. Bu yöndeki en kritik adım da, şu anki “Proof-of-Work” zincirinin “Proof-of-Stake” zinciriyle birleşecek olması… “Birleştirme (merge)” olarak da bilinen ve uzun zamandır Ethereum topluluğu tarafından heyecanla beklenen bu adım için şu an hedeflenen tarih ise Haziran 2024 olarak görülüyor.

Bilindiği üzere hisse kanıtı konsensüs mekanizması, işlemleri doğrulamak için, fonlarını ağda stake edecek doğrulayıcalara ihtiyaç duyuyor. Bu geliştirmeyle ölçeklenebilirliğin ciddi şekilde artması, işlem ücretlerinin ise yine ciddi oranda azalması bekleniyor.

İlgini Çekebilir  ChainLink (LINK), Bir Boğa Bitcoin'in Ortasında 12 $ Aldı

Ethereum Vakfı ’ndan yapılan açıklamada ise vârolan terimlerin yeni kullanıcıların kafalarını karıştırma ihtimalinin bulunduğu belirtildi ve ETH 1.0 ’ın, ETH 2.0 ’ın gelmesiyle yok olacağı intibasının oluştuğu yazıldı. Bunun doğru olmadığı aktarılırken, bu sene güncellemenin gerçekleşmesiyle, ETH 1.0 ya da ETH 2.0 diye, 2 ayrı ağın ya da konseptin olmayacağı bilgisi verildi:

“İkisi, Ethereum olarak bilinen ağın ayrı, ancak ayrılmaz bileşenleri olacaktır.”

Dolandırıcılığın da önüne geçilmek isteniyor

Öte yandan terminolojide yapılan değişimin bir başka amacının ise dolandırıcılıkları önlemek olduğu belirtildi. Son dönemde birçok kötü niyetli kişi ya da oluşumlar, kullanıcıların terimlerle ilgili kafa karışıklığından yararlanmak istiyorlar. Bu tür aktörler, Ethereum kullanıcılarının coin ’lerini ETH 1.0 ’dan 2.0 ’a geçirmek zorunda oldukları algısını oluşturarak, kişilerin fonlarını belli adreslere göndermelerini talep ediyorlar.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


ETH Ethereum Analiz

ETH Ethereum Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde ETH Ethereum hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. ETH Ethereum grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

ETH Ethereum Yorum

ETH Ethereum yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. ETH Ethereum grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. ETH Ethereum yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

İlgini Çekebilir  Zrx Coin Yorum 2024, Zrx Grafik, Zrx Coin Fiyat, 0x (Zrx) Coin Ne Kadar?

ETH Ethereum Uzman Yorumları

ETH Ethereum analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Ethereum Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Ethereum Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Ethereum Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Ethereum için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Ethereum için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Ethereum uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Ethereum durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Ethereum geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com