Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

GLMR Coin nedir? Nereden Alınır? Binance ’de listelenerek büyük çıkış yapan Moonbeam projesi hakkında bilinmesi gerekenler Yorum 2024 Coin Grafik

GLMR Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. GLMR Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. GLMR Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. GLMR Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. GLMR Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

GLMR Coin Yorum 2024

GLMR Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen GLMR Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Kripto para piyasasında 2020 ’nin son çeyreğinde Polkadot fırtınası esmişti. Polkadot ekosisteminde yer alan Moonbeam projesi yatırımcılar tarafından ilgiyle takip edildi. Moonbeam ’in native token ’ı olan GLMR Coin, Binance ’de önceki gün listelendi ve büyük yankı uyandırdı. GLMR token hakkında merak edilenleri içeriğimizde derledik.

Kurucusu ve kuruluş yılı: Derek Yoo / 2013
Blok zinciri: Polkadot
Toplam arzı: 1 milyar
Dolaşımdaki arzı: 75 milyon
Piyasa değeri: 1 milyar dolar (13 Ocak 2024)
En düşük fiyat: 437 dolar
En yüksek fiyat: 8.25 dolar
Projenin amacı: Polkadot sisteminde var olarak, Ethereum ’da yaşanan sorunlara çözüm getirerek yatırımcıların kendi blok zincirlerinde yer almasını sağlamak.
Kullanım alanları: Blok zincir çözümleri

İlgini Çekebilir  Ethereum (ETH) kaç dolar? 22 Ağustos 2024 Ethereum (ETH) kaç TL oldu, ne kadar? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Moonbeam (GLMR) projesi nedir? Nereden Alınır?

Moonbeam Network, blok zinciri uygulama geliştiricilerine, projelerine ve işletmelerine güvenli ve güvenilir bir kamu blok zinciri altyapısı sağlayan bir platform olan PureStake ’in CEO ’su Derek Yoo tarafından kuruldu.

Stefan daha önce diğerleri arasında Samsung Pay, Candibell Inc., LoopPay, Permessa, Thinking Phone Network ile çalıştı.

Moonbeam (GLMR), Polkadot parachain ’inde olarak çalışan, EVM (Ethereum Virtual Machin) uyumlu ve substrat tabanlı bir blok zinciridir. Glimmer (GLMR) token ’ı bulunanlar, ağın hizmet ve yönetim belirtecidir, kullanıcılar yönetişime katılabilir, işlem ücretlerini ödeyebilir, likidite sağlayarak ödüller kazanabilir veya stake yapabilir.

Moonbeam projesi, Polkadot parachain ’inde 17 Aralık ’ta aktifleşen yüksek güvenlik ve kullanılabilirlik seviyelerine sahiptir. Moonbeam, yalnızca bir EVM uygulamasından çok daha fazlasıdır. Ethereum ’un özelliklerini yansıtan son derece uzmanlaşmış bir parachaindir. Moonbeam platformu, zincir içi yönetişim, stake etme ve zincirler arası entegrasyonlar gibi ek özelliklerle temel Ethereum blok zincirinde yapılan bütün işlemleri gerçekleştirebiliyor.

Moonbeam, ölçeklenebilirlik, zincirler arası entegrasyonlar ve zincir üzeri yönetişim dahil olmak üzere tam Ethereum uyumluluğunu Polkadot ’un gücüyle birleştirerek geliştirici deneyimini basitleştirir.

Blok bulanlar, cüzdanlar, parachainler ve daha fazlasını içeren Substrate ve Polkadot ekosistemiyle uyumludur ve kullanıcılara iş için doğru araçları ve hizmetleri seçme esnekliği sağlar.

Moonbeam (GLMR) geleceği

Moonbeam, Substrate üzerinde Ethereum benzeri bir ortam sunar. Bu, geliştiricilerin halihazırda kullandıkları araçları ve entegrasyonları kullanarak mevcut akıllı sözleşmelerini kolayca yeniden dağıtmalarını sağlar, ancak aynı zamanda tüm Polkadot para zincirlerinin üzerine inşa edildiği modern Substrate çerçevesinden de faydalanır. Bu özelliklerden dolayı da gelecek vaat ediyor. Moonbeam ağı, Solidity veya Vyper tabanlı akıllı sözleşmelere sahip geliştiricilerin “çoklu zincire geçmelerini” ve Polkadot ekosisteminde faaliyetlerini genişletmelerini mümkün kılar. Polkadot ’un blok zinciri, iş yüklerinin yeni bir katmanda sorunsuz bir şekilde paylaşılmasını sağlar.

İlgini Çekebilir  Bitcoin Yorum - BTC ne kadar, kaç TL oldu? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Moonbeam aracılığıyla geliştiriciler, mevcut Ethereum DApp ’lerini Polkadot ’a taşıyabilir veya tanıdık Ethereum geliştirme araçlarını kullanarak yeni izinsiz merkezi olmayan uygulamalar (dApp ’ler) oluşturabilir.

Moonriver ağı Kusama ’da çalışmakta ve akıllı sözleşme özellikli parachain ’lere sahiptir. Akıllı sözleşmelerin faydaları hızlı ve kolay dağıtıma izin vermesiyle bilinir. Moonbeam ’in olarak bilinen native token ’ı Glimmer (GLMR), Take Flight adlı özel bir Topluluk Etkinliği aracılığıyla satışa çıktı. Moonbeam topluluk etkinliği sırasında 100.000.000 GLMR (toplam arzın %10 ’u) dağıtıldı. Yıllık enflasyon oranı %5 olan toplam 1.000.000.000 GLMR token ’ı olacak, bu nedenle sınırsız bir token arzı olacak.

GLMR Coin nereden ve nasıl alınır?

Bu içeriğin yayına girdiği 13 Ocak 2024 tarihinde 1 milyar dolar ’lık piyasa değerine sahip olan GLMR token, önceki gün Binance ’de listelendi ve yüzde 20 binlik artışla 51 dolara kadar yükseldi. Binance dışında KuCoin, Gate.io, Kraken, MEXC gibi kripto para alım satım platformlarında alınıp satılabiliyor.

 

.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


GLMR Coin Analiz

GLMR Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde GLMR Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. GLMR Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

GLMR Coin Yorum

GLMR Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. GLMR Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. GLMR Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

İlgini Çekebilir  Alt1: Taraftar Token yakımları gerçekleşti

GLMR Coin Uzman Yorumları

GLMR Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

GLMR Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

GLMR Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

GLMR Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

GLMR Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

GLMR Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com