Cuma, Mart 29, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

FARM Coin nedir? Nereden Alınır? Harvest Finance projesi ve geleceği hakkında rehber Yorum 2024 Coin Grafik

FARM Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. FARM Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. FARM Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. FARM Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. FARM Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

FARM Coin Yorum 2024

FARM Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen FARM Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

DeFi sektörünün geliştiği ve bir furyaya dönüştüğü geçen yıl hayata geçirilen yield farming projesi Harvest Finance (FARM Coin) hakkında kripto para yatırımcıları internette protokolle ilgili çeşitli aramalar yapıyor. Projeye dair bütün bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde derledik.

Kurucusu ve kuruluş yılı: Chal Daniels / 2020
Blok zinciri: Ethereum
Toplam arzı: 690 bin
Dolaşımdaki arzı: 656 bin
Piyasa değeri: 155 milyon dolar (1 Ocak 2024)
En düşük fiyat: 0.03676 dolar
En yüksek fiyat: 38.6 dolar
Projenin amacı: DeFi kullanıcılarına protokolde yüksek faiz getirisi vaat ediyor.
Kullanım alanları: Merkeziyetsiz Finans (DeFi)

Harvest Finance (FARM Coin) projesi nedir? Nereden Alınır?

Chal Daniels ’ın 2020 yılında kurduğu Harvest Finance, kripto para piyasalarındaki kullanıcıların varlıklarını yüksek ve verimli farming havuzlarında değerlendiren bir protokolüdür. Harvest Finance ’de varlıklarını havuza yatıranların otomatik bir farm etkinliği diğer adıyla likidite madenciliğiyle yüksek faiz (APY) gelir elde edebilir.

İlgini Çekebilir  Bitcoin Kullanılacak - İran, ithalatta kripto paraya geçti! Türkiye'yi etkiler mi? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Harvest Finance, Ethereum, Binance Smart Chain ve Polygon blok zincirleri üzerinde bir getiri toplayıcıdır.

Platform, kullanıcıların varlıklarını Harvest Finance kasalarında tutmalarına olanak tanırken, protokol onlar adına çeşitli yield farming stratejilerini yürütür ve karşılığında stake ödülleri alır. Proje, kullanıcıların gaz maliyetlerinden tasarruf ederken yüksek verim elde edebilmeleri için oluşturuldu.

Protokolde performans ücreti paylaşımı da mevcuttur. Kâr paylaşım havuzlarında FARM token ’ı olan kullanıcılar, yield farming ’deki hareketleriyle alınan performans ücretine hak kazanır. Ücretler, açık piyasadan FARM tokenlerini geri almak için kullanılır ve FARM stake eden kullanıcılara ödüllendirilir.,

Kullanıcılara dağıtılan FARM token ’ları, getirilerini iyileştirmek için otomatik olarak toplanır ve kâr paylaşım havuzunda yeniden pay edilir. iFARM, otomatik birleştirme için mevduat makbuzu olarak verilir ve faiz getiren bir FARM token ’ıdır.

FARM Coin nedir? Nereden Alınır?

Farm Coin, Harvest Finance ’in native token ’ıdır. Kullanıcılar FARM token ’larıyla paylaşım havuzlarında stake ettiklerinde performans ücreti ödülleri olarak FARM token ’ları kazanabilirler. FARM Coin ’in bir başka faydası da likidite madenciliğidir.

Kullanıcılar, FARM ’de ödenen likidite teşviklerini kazanmak için Harvest Finance kasalarında LP jetonlarını daha fazla stake edebilirler. Öte yandan FARM token sahipleri, yönetişim teklifleri oluşturabilir ve bunlara oy verebilir.

Eylül 2020 ’de piyasaya sürüldükten sonra protokol, Ekim ortasına kadar 1 milyar Toplam Kilitli Varlık (TVL Total Value Locked) ’nin üzerine çıktı. Projenin arkasındaki çekirdek geliştirme ekibi anonimdir ve yeni kasa stratejilerinin uygulanmasını ve yeni kasaların oluşturulmasını kendileri kontrol eder. Yerel token FARM, proje başladığında adil bir şekilde dağıtıldı. Haftalık FARM emisyonlarını inceledikten sonra topluluk, haftalık emisyon oranını %4,45 oranında azaltmak ve ayrıca FARM token ’larının arzını 690,420 ile sınırlamak için oy kullandı. Emisyon azaltma oylaması 14.850.108 FARM token ’ının da yanmasına neden oldu.

İlgini Çekebilir  Bitcoin'deki rallinin nedeni Fed ’in yeniden para basmaya başlaması mı? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

FARM Coin nereden ve nasıl alınır?

Toplam piyasa değeri 1 Ocak 2024 itibariyle 155 milyon dolar olan projenin token ’I FARM ’ın maksimum arzı 690 bin iken, dolaşımdaki arzı 656 bin ’dir. FARM Coin, tüm zamanların en düşük seviyesini 38 dolar ile yaşarken, en yüksek fiyatını ise 2.236 dolar ile görmüştür.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


FARM Coin Analiz

FARM Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde FARM Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. FARM Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

FARM Coin Yorum

FARM Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. FARM Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. FARM Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

FARM Coin Uzman Yorumları

FARM Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

FARM Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

FARM Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

FARM Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

FARM Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

FARM Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

FARM Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

FARM Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

FARM Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com