Perşembe, Nisan 25, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Ooki Coin nedir? Nereden Alınır? Ooki Protokolü hakkında tüm bilgiler Yorum 2024 Coin Grafik

Ooki Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Ooki Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Ooki Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Ooki Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Ooki Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Ooki Coin Yorum 2024

Ooki Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Ooki Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Merkeziyetsiz finansa olan ilginin her geçen gün arttığı kripto para piyasasında yeni ürünler ve hizmetler de çıkmaya devam ediyor. Bunlardan en yenisi de Ooki Protokolü. Ooki protokolü ve Ooki coin hakkında bütün bilgilere bu içerikten ulaşabilirsiniz.

Kurucusu ve kuruluş yılı: – / 2021
Blok zinciri: Ethereum, Polygon, Binance Smart Chain
Toplam arzı: 10 milyar
Dolaşımdaki arzı: 2.12 milyar
Piyasa değeri: 105 milyon dolar (26 Aralık 2021)
En düşük fiyat: 0.02316 dolar
En yüksek fiyat: 0.06397 dolar
Projenin amacı: Merkeziyetsiz finans üzerinde marjin işlemler, borç alma/verme ve stake sağlayan bir DeFi projesidir.
Kullanım alanları: Merkeziyetsiz finans

Ooki Token projesi nedir? Nereden Alınır?

Ooki, Chainlink ’in desteklediği 2021 yılının sonlarında Ethereum, Polygon ve şimdi de Binance Smart Chain blok zincirinin de dahil edildiği merkeziyetsiz uygulamaların oluşturulmasını sağlayan marjin işlemler, borç alma/verme ve stake için hayata geçirilen bir DeFi protokolüdür. Ooki, protokoldeki tüm büyük değişiklikler için topluluk oylarıyla yönetilen, tamamen merkezi olmayan, topluluk tarafından yürütülen bir projedir. Projenin amacı, merkezi olmayan bir gelecek için finansal hizmetleri yeniden tanımlayarak ve güncelleyerek kullanıcılara finansal bağımsızlık sağlamaktır. Ooki protokolü, ağların yanı sıra tüm popüler cüzdanlarla tamamen entegredir

İlgini Çekebilir  BTC Bitcoin 50 günlük hareketli ortalamanın üzerine iki ay sonra çıktı Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Ooki DAO hazinesi, DAO ’ların kritik gelişimi finanse etme, devam eden katkıda bulunanları ödüllendirme, protokolü büyütme, değerleri ifade etme ve uzun ömürlülüğü artırma misyonunu kolaylaştırır. DAO ’ya sunulan teklifler önce bir forumda tartışılır ve ardından toplulukta fikir birliğine varıldığında, teklifler snapshot oylamasına, ardından zincirleme oylamaya geçer.

Ooki protokolünde yer alan Fulcrum, merkezi olmayan bir marjin işlemleri gerçekleştirebileceğiniz alım satım platformudur. Herhangi bir doğrulamaya, KYC veya AML ’ye gerek yoktur. Varlıklarınızı kendi anahtarlarınızla elinizde tutabilirsiniz.

Ooki Coin nedir? Nereden Alınır?

OOKI token, Ooki DAO ’da oy vererek protokolü yönetmesine izin veren bir yönetişim token ’ıdır. Ooki topluluğu bu token ’ları stake edip ve faiz geliri elde edebilirler. Ooki ekosistemi, yönetişim, ücret paylaşımı ve oylama yoluyla protokol üzerindeki topluluk kontrolünü vurgulamak için tasarlanmıştır. OOKI token sahipleri, protokol gelirinin bir kısmını alır. Protokol tarafından oluşturulan ücretlerin %50 ’si OOKI staker ’larına dağıtılır. Ücretlerin kalan %50 ’si sigorta fonuna ve Ooki hazinesine tahsis edilir.

Ooki Token nereden ve nasıl alınır?

26 Aralık 2021 itibariyle piyasa değeri 105 milyon dolar olan Ooki Token, 10 milyar maksimum arza ve 2.12 milyar da dolaşımdaki arza sahiptir. En yüksek fiyatını 0.06397 dolar ile gören token, en düşük seviyesini ise 0.02316 dolar ile yaşamıştır.

24 Aralık ’taki Binance listelemesiyle sükse yapan Ooki Coin, şu anda kısıtlı bir şekilde platformlarda alım satım yapılıyor. Ooki Token, Gate.io, WazirX, MEXC ve Tokocrypto gibi borsalardan şimdilik USDT ve BUSD işlem çiftleriyle alınıp satılabiliyor.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Ooki Coin Analiz

Ooki Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Ooki Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Ooki Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

İlgini Çekebilir  Atom Coin nedir? Nereden Alınır? Atom Coin projesi ve geleceği Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Ooki Coin Yorum

Ooki Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Ooki Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Ooki Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Ooki Coin Uzman Yorumları

Ooki Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Ooki Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Ooki Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Ooki Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Ooki Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Ooki Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Ooki Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Ooki Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Ooki Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com