Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Metaverse’e yatırım yapmak kaçınılmaz olacak

– DIŞ HABERLER SERVİSİ

Metaverse alanı tüketicilerin kullanımı için henüz hazır olmasa da, Web3 olarak da bilinen alan yatırımcılar için oldukça çekici olabilir. Kripto paralar teknolojinin elitlerinden müzisyenlere, birçok kişinin ilgisini çekiyor. Kripto paralar zaman içinde dolar gibi resmi para birimlerinin yerini alsın ya da almasın, kripto paraların üzerinde inşa edildiği blockchain teknolojisi metaverse için kilit önem taşıyor. Blockchain’ler kripto para işlemlerinin gerçekleştiği kalıcı dijital defterler.

Bu sistemler merkeziyetsizleştirilmiş, güvenli ve hızlı işlemlere olanak tanıyor ve fiziki formatta bulunmuyor. Bu da farklı para birimlerine sahip farklı insanları, sanal bir evrende bir araya getirmek için ideal bir özellik. Kripto paralara halen temkinli yaklaşanlar olsa da, metaverse alanında yatırım yapmak için gideceği yönden emin olmak gerekmiyor. Yıllar boyunca sağlanan kullanıcı ve satış verilerine sahip köklü sektörlerin aksine, şimdi metaverse’de yapılabilecek en bilinçli yatırım dahi riskli.

Video oyun üreticileri de şimdiden mini metaverse’lere benzeyen çoklu oyuncu evrenleri yaratıyor. Şirketler sanat NFT formatında kıyafet, silah gibi çeşitli ürünler satıyor. Kullanıcıların ise bu ürünleri diğer kullanıcılara satarak zaman içinde dijital varlıkların değerini artırması bekleniyor. Bu ay Wall Street Journal’ın haberine göre Zynga ve Ubisoft Entertainment bu strateji üzerinde denemeler yapacak. Electronic Arts, Playtika ve diğerleri ise gelecekte kullanıcılarına NFT ürünleri sunmayı planlıyor.

Daha önce Facebook olarak bilinen Meta Platforms da metaverse’ün yeni jenerasyon sosyal medyayı oluşturacağını düşünüyor. Şirket şimdi beta sürümü test edilen bir sanal gerçeklik ortamını şirket toplantıları için oluşturuyor. Meta aynı zamanda sanal gerçeklik gözlükleri de üretiyor. borsagundem.com’un derlediği bilgilere göre Microsoft ve Snapchat gibi diğer büyük şirketlerin de metaverse’e yönelik planları var.

İlgini Çekebilir  Samsung, Galaxy S10 Kripto Ortakları olarak, Bitcoin ve Ethereum Desteğini Duyurdu

Aksi takdirde piyasadan silinecek. Bu da metaverse alanına yatırım yapmayı kaçınılmaz hale getiriyor.

 

 

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com