Perşembe, Nisan 25, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

2024’nin 3 lider kripto parası

– DIŞ HABERLER SERVİSİ

Son yıllarda birçok yatırımcı kripto paralardan oldukça yüksek getiriler elde ederken, bazıları da büyük kayıplar yaşadı. 2024’de de piyasa değeri açısından dünyanın en büyük kripto parası Bitcoin’in yükselişine devam etmesi bekleniyor. Birçok kişi için Bitcoin yatırımlarında kilit strateji maliyet ortalaması. Bu stratejide yatırımcılar düzenli aralıklarla, örneğin her ay belirli bir miktarda Bitcoin satın alıyor.

Orta ölçekli riskte ise Polygon ve platforma ait token Matic bulunuyor. 8 Aralık tarihinde Matic fiyatı 2,39 dolar seviyesindeydi. Şimdi ise 2,82 dolara yükseldi. ADVFN CEO’su Clem Chambers kripto paranın 2024 yılında 3,50 dolar ila 4 Dolar seviyelerine yükselebileceğini düşünüyor. Polygon’un Ethereum blockchain’iyle uyumlu çalışabilmesi de avantaj sağlıyor.

Chambers’ın yüksek riskli yatırım fırsatı olarak gördüğü kripto para ise Compound. Compound’un piyasa değeri yaklaşık 1,4 milyar dolar ve bu kripto paraya bağlı birçok çekici ürün var. borsagundem.com’un derlediği bilgilere göre bunlardan bazıları Sushiswap, Curve, Maker ve Aave. Bu grubun en düşük fiyatlı üyesi ise düşük fiyatına rağmen büyük potansiyel taşıyan Compound.

Yakın zamanda Compound, sisteminde oluşan bir hata sonucu kullanıcılarına yüksek miktarda ödül sağladı. Bu durum ise Chambers’a göre kripto paranın fiyatını bir süreliğine düşürerek yatırım fırsatı oluşturuyor. Ancak tüm bu tahminlerin Bitcoin ve Ethereum’un güçlü durduğu takdirde gerçekleşeceği düşünülüyor.

 

 

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com