Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Ayıların satacak Bitcoin’i kalmadı

Analist, Bitcoin’de (BTC) ayıların fiyatları çok daha uzun süre aşağıda tutmak için ellerinde pek bir şey kalmadığını iddia ediyor.

Twitter’da popüler hesaplardan biri olan Light, 18 Aralık’ta paylaştığı bir dizi tweet’te, Bitcoin’in yüzde 39’luk düzeltmesine sebep olan olayları özetledi.

Ayı kılığına girmiş koyunlar
Light, makro faktörler ve büyük oyuncuların akıllı hareketleri sayesinde bireysel yatırımcıların portföylerinde Bitcoin ve altcoinleri tutmasını sağladığını iddia etti. 

Bu durum 69 bin dolarlık tarihi zirve öncesi oldukça belirgindi. Çünkü bu seviyeler sürdürülemezdi ve piyasa buna uygun tepki gösterdi.

Analist, “Açık pozisyonların yüzde 25’i kapatıldı veya likidite edildi. Milyarlar kaybedildi. Daha önce temkinli olanlar ise, şimdi riskten kaçındılar” diye ekleme yaptı. 

Bitcoin’in dibe vurduktan sonra genel olarak 50 bin doların altında kalmasından beri tercih edilmesinin yeni bir nedeni var.

BTC/USD paritesi sağlam bir destek noktasında duruyor ve Bitcoin alıcılarının iştahı kabarıyor. Bu sebeple önceden satış yapanlar bu genel düşüşü artık görmezden geliyor. 

Boğalar temkinliyken, ayılar saldırganlaştılar ve bazı açık işlemlere girdiler. 60 bin dolarlık alanda riske giren büyük oyuncular ise rotayı tersine çevirdi ve açığa işlemler başladı.

Bitcoin ayı piyasası söylenenlerin aksine, önümüzdeki süreçte aralık ayının başlangıcındaki gibi “heyecan verici” olmayacak

Light, durumu ”Yakında ayı piyasasının içinin boş olduğu ortaya çıkacak” diye özetledi.

Altcoinler partiyi bozacak mı?
Altcoin’lerin yükselişlerinin önüne potansiyel engeller var ve 2021 yılı boyunca önemli miktarlarda kazanç sağlayan altcoinler’de satışlar devam ediyor.

Cointelegraph yazarı Michaël van de Poppe bu hafta, Ethereum (ETH)’nin “piyasayı taşımaya” devam ettiğini öne sürdü.

İlgini Çekebilir  Enjin Coin Yorum 2024 ENJ Coin nedir? Güncel Enjin Coin Yorum ve Grafik

Bununla birlikte, verilerin de gösterdiği gibi piyasadaki Bitcoin hakimiyeti azalıyor ve dengeler değişiyor.

Van de Poppe, takipçilerine “Altcoin’lerin çoğu mayıs ayındaki en yüksek seviyelerinden bu yana yüzde 80 oranında düştü. Ayrıca altcoinler, uzun zaman dilimlerindeki destek seviyesinde veya o seviyeler civarındalar” açıklamasını yaptı.

 (Wıllıam Suberg-Cointelegraph)

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com