Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Altcoinlerde fırsat sürüyor: En çok kazandıranlar

Kripto para piyasasında zayıf bir görünümün hakim olduğu son bir haftada en çok kazandıran altcoinler inceleniyor.

Güncel değerleriyle en çok kazandıran altcoinler

 

NEAR Protocol (NEAR)

Piyasa değerine göre ilk 100 sırada yer alan kripto para birimleri arasında en yüksek haftalık artışı NEAR Protocol (NEAR) yakaladı. NEAR, son 24 saatte yüzde 10,18  oranında yükselerek 10,74 dolar seviyesine ulaştı. Son 7 günde ise yüzde 36,71 oranında yükselerek, bu haftanın en çok yükselen altcoini oldu.

Near Protocol (NEAR), merkeziyetsiz bir geliştirme platformu olup, merkeziyetsiz uygulamalar (DApp) için verimli, hızlı ve zincirler arası uyumlu bir zemin hazırlayan bir protokoldür. Near ağı, dünya çapında sürekli büyüyen bir topluluğa sahip olup, kullanılabilirliği artırmak için tasarlanmış ve verilerin parçalara ayrılabildiği birinci katman blockchain platformu olarak çalışıyor.

BitTorrent (BTT)

Bu haftanın en çok yükselen ikinci kriptosu BitTorrent oluyor. BTT, 24 saatte yüzde 1,78 düşmesine rağmen, son bir haftada yüzde 26,52 yükselerek 0,003256 dolara yükseldi. 

Bilindiği gibi BitTorrent (BTT), eşler arası (Peer to Peer, P2P) dosya paylaşım protokolü olan popüler BitTorrent’in yerel sanal para birimidir. 

BTT, 2001 yılında faaliyete geçen P2P dosya paylaşım protokolü BitTorrent ile birlikte çalışarak daha hızlı dosya aktarımı için kullanılabiliyor. BTT, eşler arası ağda paylaşılan dosyaların indirme hızını artırmak için kullanılabilmesinin yanında indirilmiş dosyaların diğer kullanıcılara paylaşılması (seed) karşılığında da kazanılabilen bir token.

Huobi Token (HT)

Bu haftanın en çok yükselen üçüncü kriptosu da Huobi Token (HT) oluyor.  HT, 24 saatte yüzde 0,01 düşmesine rağmen, son bir haftada yüzde 14,4 yükselerek 10 dolara yükseldi. 

İlgini Çekebilir  Ethereum’u 2024’de neler bekliyor?

2013 yılında kurulan Huobi, şu an kripto sektöründeki en büyük borsalardan biri haline geldi. İşte Huobi Token (HT) de bu borsanın yerel kripto para birimi. Huobi Token, 2018 yılında toplam 500 milyonluk arz ile kullanıcılara sunuldu.

UNUS SED LEO (LEO)

Bu haftanın en çok yükselen dördüncü kriptosu UNUS SED LEO. LEO, 24 saatte yüzde 0,06 düşmesine rağmen, son bir haftada yüzde11,28 yükselerek 3,74 dolara yükseldi. Bu yükseliş en LEO’yu haftanın en çok yükselen dördüncü tokeni yapıyor.

Adını Ezop masallarında geçen Latince bir alıntıdan alan UNUS SED LEO, iFinex ekosisteminde kullanılan bir hizmet tokeni. İsminin kısa hikayesi de ilgi çekici: Bir dişi domuz, dişi aslanı utandırmak için tek seferde kaç yavru dünyaya getirdiğini sorar. Dişi aslan ise bu soruya, niceliğin değil niteliğin önemli olduğunu belirtmek için, şöyle cevap verir: “Sadece bir tane, ama aslan.” 

LEO, Bitfinex kullanıcılarının işlem ücretlerinde, kullanıcıların hesabındaki LEO miktarına bağlı olarak tasarruf etmelerini sağlıyor.

QUANT (QNT)

Bu haftanın en çok yükselen beşinci tokeni QUANT. QNT, 24 saatte yüzde 21,65 artarak 209,69 dolara yükseldi. Son bir haftada artışı ise yüzde 9,1. Bu yükseliş QNT’yi haftanın en çok yükselen dördüncü tokeni yapıyor.

QNT, Quant Network’ünde kullanılan bir Ethereum tabanlı token’dir. QUANT’ın amacı, genele açık blok zincirleri ve özel ağlar arasında bağlantı kurabilmektir. Quant Network, merkeziyetsiz uygulamaların (dApp) aynı anda birden fazla blok zincirinde çalışmasını sağlayan mDapp adlı uygulamaların daoluşturulmasına imkan tanıyor.

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com