Perşembe, Mart 28, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin’de gözler kilit enflasyonda!

Bitcoin, piyasalar ABD’nin kasım ayı tüketici fiyat endeksi (TÜFE) sonuçlarını açıklamasını beklerken 48 bin 300 dolarda seyrediyor.

Geçtiğimiz ay açıklanan şok edici TÜFE verileri Bitcoin ve diğer kripto paraları olumlu etkilerken, analistler iki saat içerisinde açıklanacak veriler konusunda dikkatli olmayı sürdürüyor.

Popüler yatırımcı Pentoshi, son gönderisinde “Şu anda tartışma konusu TÜFE verileri. Aşırı bir sonuç çıkmadığı sürece piyasalar çoktan fiyatlandırdı” diye belirtti.

Pentoshi, makro açıdan piyasaları “gerçek anlamda” hareket ettirme potansiyeli olan şeyin önümüzdeki hafta, ABD Merkez Bankası (Fed) Federal Açık Piyasa Komitesi’nin (FOMC) varlık satın alımını azaltma politikasına ilişkin açıklamalar yapmasıyla görülebileceğini ekledi.

Varlık satın alımlarını azaltma oranını artırmak, yorumculara göre riskli varlıklara baskı uygulayabilir ve Bitcoin’in performansını azaltabilir. BitMEX’in eski CEO’su Arthur Hayes, bu durumun ancak Fed’in normal çalışmaya dönmesi halinde değişebileceğini söyledi.

Hayes, perşembe günü paylaştığı blog gönderisinde “Kripto paraya daha fazla para yatırmak konusunda kararsız olanlara beklemeye değeceğini söyleyebilirim. Paranın yakın zamanda gevşeyeceğini düşünmüyorum. Bu nedenle Mart 2024 veya Haziran 2024’de faiz oranını yükselttikten sonra ortalık sakinleşene kadar kenara çekilmek kârlı olabilir” diye açıklarken, şöyle dedi: 

 

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x
İlgini Çekebilir  Bitcoin Analisti: 36.000 Dolarlık Bölgede Bir BTC Geri Çekilmesi Olabilir

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com