Perşembe, Mart 28, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Kripto para şirketlerinin ABD Kongresi’nden talepleri

Önde gelen 6 kripto para şirketinin yöneticileri bugün ABD Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi toplantısında konuşacaklar.

Türkiye saati ile 18.00’da başlaması planlanan toplantıda konuşacak olan kriptopara şirketlerinin yöneticilerinin Kongre’den dijital varlıklar konusunda yeni kurallar belirlerken temkinli hareket etmelerini isteyecekleri, aksi bir tavırda kriptopara aktivitesinin yer altına çekileceği veya ABD dışına çıkacağı uyarısında bulunacakları bildirildi.

Coinbase CEO’su Alesia Haas, Finansal Hizmetler Komitesi’nde yapacağı sunumu basınla paylaştı. Haas sunumunda, “Kamuoyu ile açık şekilde tartışılmış yasal çözümler ortaya konmadığı takdirde, ABD’nin gereksiz şekilde sıkıntılı ve ürkütücü yasalar, düzenlemeler ile karşı karşıya kalması riski var. Böyle bir duru, kripto aktivitesini yer altına veya offshore borsalara iter” ifadelerine yer verdi.

Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi toplantısında Bitfury CEO’su Brian Brooks, Circle Internet Financial CEO’su Jeremy Allaire de yer alacaklar.

 

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x
İlgini Çekebilir  'Bitcoin 40 bin doların altına inmedikçe rahatım'

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com