Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Fon yöneticileri kripto paralarda düzeltme bekliyor

Natixis Yatırım Yönetimi’nin düzenlediği ankete göre, portföy yöneticilerinin dörtte üçü 2024’de dijital varlıklarda bir düzeltme olmasını bekliyor. Buna rağmen ankete katılan kurumların yüzde 28’i halihazırda kripto paralara yatırım yapıyor ve gelecek yıl portföylerindeki kripto para varlığını artırmayı planlıyor.

Bu yıl birçok fon yöneticisi ve emeklilik fonu kripto paraları portföylerine dahil etmeye başlarken çoğu yatırımcı Bitcoin’in artan enflasyona karşı iyi bir koruma sağlayabileceğini düşünüyor. Natixis’in anketine katılan yöneticilerin toplamda yönettiği para miktarı ise 12,3 trilyon dolar civarında.

Ankete katılan yöneticilerin yüzde 40’ı kripto paraları meşru bir yatırım aracı olarak görüyor fakat merkez bankalarının eninde sonunda kripto paralara düzenleme getirmesi gerektiğini düşünüyor. Natixis’in anketine katılanlar arasında 20 varlık fonu, 150 emeklilik fonu ve 4 merkez bankası da bulunuyor.

 

 

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x
İlgini Çekebilir  Litecoin’in ABD perakende devi Walmart ile ortaklık yapacağına dair yalan haber kripto piyasasını altüst etti

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com