Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin’de dalgalanma ne kadar sürecek?

Boğalar, bugün Bitcoin fiyatını 51 bin doların üzerinde tutmayı başarıyor. Piyasaya genel bakış ise önümüzdeki birkaç günün daha konsolidasyon ile geçebileceği sinyalini veriyor. Analistler BTC fiyat hareketinde önümüzdeki haftalarda ne bekliyor? 

40 bin dolar bandında güçlü destek

Piyasa analisti Rekt Capital, Bitcoin’in haftalık fiyat hareketini yorumladığı gönderisinde, yatırımcıların yakından izlemesi gereken büyük destek ve direnç seviyelerini gösteren bir grafik paylaştı ve şöyle dedi

Kısa vadede 52 bin dolar mümkün

Analist Pentoshi, yatırımcıların kısa vadede geride durarak son düzeltmenin sindirilmesini beklemesinin akıllıca olacağını söyledi. Pentoshi, kısa vadede 52 bin dolara kadar sürecek bir toparlanmanın mümkün olduğunu düşünüyor.

Uzun vadede toparlanmanın kesin olduğunu öngören Pentoshi, yine de yatırımcıları kısa vadede dalgalanma görülebileceği ve sabırlı olmaları halinde daha iyi bir giriş noktası bulabilecekleri konusunda uyardı.

Dalgalanma beklenmeli

Bağımsız piyasa analisti Scott Melker, dün paylaştığı gönderisinde yatırımcıların yakından izlemesi gereken fiyat seviyelerine dikkat çekti.

Melker, 42-53 bin dolar aralığında yüksek dalgalanma görülebileceğini, 53 bin dolar seviyesinin geçilmesinin ise boğalar için olumlu bir sinyal olacağını ileri sürdü. Melker’a göre 42 bin doların altına gerileme halindeyse kontrol boğaların eline geçmiş olacak.

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com