Cuma, Mart 29, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin’de yeni hedef 100 bin dolar

2021 yılına damgasını vuran ve yıla 30 bin doların doların hemen altında başlayan Bitcoin, Kasım ayı başlarında 68.000 dolara ulaşarak zirve yaptı. Daha sonra 53 bin dolar seviyelerine gerileyen Bitcoin son günlerde 57 bin dolar sınırında. Analistler kısa vadede 50 bin dolara kadar geri çekilmenin mümkun olduğunu söylüyor.

Analistlere göre, 2024’de Bitcoin, hem hayranlar hem de nefret edenler için yeni yeni kapılar açacak. Giderek artan ilgi nedeniyle 100 bin dolarlık hedefin uzakta olmadığı belirtiliyor. Çin ve Hindistan yasaklasa bile kripto paralar artık birçok alanda ödeme aracı olarak da kullanılıyor.

Analisti David Morrison, Bitcoin’in kirli olduğundan ve pratik kullanımları olmadığından şikayet etmeye devam edenlerin bile, en azından kalıcı bir güce sahip olduğunu kabul etmek zorunda kalacaklarını belirtiyor.

Morrison, Bitcoin’in gelecek yıl 100 bin doları kırabileceğini öngörüyor. Morrison,“Sınırlı bir kaynak çünkü sadece 21 milyon madenciliği yapılabilir. Bu ona dolar, euro, Japon yeni ve İngiliz sterlini gibi fiyatı yüksek para birimlerinin sahip olmadığı bir kıtlık söz konusu” diyor.

 

 

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x
İlgini Çekebilir  Kriptoda hacim son 24 saatte yüzde 90 arttı Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com