Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

BitcoinAltcoin

Metaverse Araç Alma Nasıl Oluyor – Ntvrk Projesinde Araç Satışları Başladı

Metaverse Araç Alma Ntvrk ile Gerçek Oldu. Ntvrk metaverse evreninde kreasyonları kolayca oluşturmak, paylaşmak, deneyimlemek ve bunlardan para kazanmak için oluşturulmuş bir meta veri deposudur. Sanal arazi ve varlıkların mülkiyeti etrafında inşa edilen oyun, eğitim ve sanal işyerlerine odaklanan Ntvrk en dikkat çeken Metaverse projelerinin başında geliyor. Kendi tokenı olan “Ntvrk” ile alınabilecek şekilde satışa çıkan Transport ürünleri büyük ilgi gördü. Metaverse Araç Alma uzun zamandır konuşulan bir ütopya olarak görülse de yakın zamanda her alanda gerçekleşecek gibi görünüyor. Bu araçların sahipleri ürünleri özelleştirebilecekler, oyunlarda kullanabilecekler ve Metaverse evreninde ulaşım sağlayabilecekler. Yakın zamanda Metaverse Evreni mantığında hayal gücünüze göre her türlü araca sahip olabileceğiz gibi görünüyor.

 

Ntvrk Nedir? NTVRK Token Nereden Alınır?

Ntvrk Metaverse, Ntvrk token sahipleri tarafından Satın Alınabilen ve Yönetilebilen NFT ürünlerinden oluşacaktır. NTVRK yerel jetonu $Ntvrk tür. Son Virtual Land NFT satışları ve Transport NFT satışları başarılarından son derece memnun olan şirket, bugüne kadar, iki aydan kısa bir sürede, her iki NFT satışından da 17 MİLYON $’ın üzerinde gelir getirdi! Bu muhteşem bir şey ve gelecek için Ntvrk projesini parlatan önemli bir gösterge. NFT mekanizması aracılığıyla Metaverse Araç Alma  mantığında gelir yaratmada paylaşma fırsatı sağlayan reklam ve sponsorluk yoluyla para kazanmaya izin verecektir.

 

Ntvrk Tokeninin ilk arzı yapıldı ve büyük getiri oluşturdu. Dünya promiyeri KuCoin Borsasında yapıldı. KuCoin Borsasında 17 ekim 2021 itibari ile 4,50 dolar fiyat ile seyreden Ntvrk x4 den fazla artış sağlamış durumda. 6,33 ile ATH gerçekleştiren token büyük potansiyel taşıyor.

İlgini Çekebilir  Binance Coin (BNB) kaç dolar? 19 Haziran 2024 Binance Coin (BNB) kaç TL oldu, ne kadar? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Bu linkten KuCoin Borsasına Üye olarak NTVRK Tokeni satın alabilirsiniz.

NTVRK Araç Satışları Başlıyor

Netvrk ilk Transport NFT satışı 16 Kasım da http://app.gamestation.io üzerinde gerçekleşti.

Satışlarda listelenen tüm ürünler, satın alındıktan sonra Netvrk’te talep edilebilir ve basılabilir olacak. 2 ay hakediş süresi olan araçlar, Netvrk yol haritasındaki 3. aşamadan sonra NFT takas edilebilir hale gelecek.

 

Metaverse Evreni Nedir? Metaverse Evreni Nasıl Olacak?

Metaverse hangi açıdan baktığına bağlı olarak birden fazla anlamı olan yeni bir kavram. Bu yüzden kesin bir tanım yapmak kolay değil. Ancak genel olarak, internetin bir sonraki aşaması olarak anlatıyor.

Peki bu internetin yeni hali neye benzeyecek, gerçekleştirmeye ne kadar yakınız? Mevcut web dünyası büyük ölçüde metin, resim ve videoya dayalı olsa da, internetin bir sonraki aşaması meta veri deposu, yani Metaverse ün sanal bir evrende birbirine bağlanan 3 Boyutlu sanal alanlara dayalı olması tasarlanıyor. Başka bir deyişle, meta veri tabanında etkileşim kurmak, günümüzün internetini kullanmaktan çok daha gerçek ve hızlı hissettirecek. Bunlar gerçek olduğuna Metaverse Araç Alma doğal bir işleyiş olacak.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Metaverse hangi açıdan baktığına bağlı olarak birden fazla anlamı olan yeni bir kavram.

Metaverse ün sanal bir evrende birbirine bağlanan 3 Boyutlu sanal alanlara dayalı olması tasarlanıyor.

Ntvrk token sahipleri tarafından Satın Alınabilen ve Yönetilebilen NFT ürünlerinden oluşacaktır.

Ntvrk yerel jetonu $Ntvrk tür.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com