Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Kriptoya yatırım yapmayan fon yöneticileri risk altında!

Bloomberg Kıdemli Emtia Stratejisti Mike McGlone, bu durumun Bitcoin (BTC) ve merkeziyetsiz finansın artan kurumsal yaygınlığını ortaya koyduğunu düşünüyor.

Bloomberg’in Kriptoya Genel Bakış raporunun kasım sayısı, 2021’i kripto para piyasası için kuruluş yollarından biri olarak tanımladı ve dijital varlıkların uzun vadeli potansiyelini vurguladı. Böyle bir ortamda para yöneticileri, McGlone’a göre “kripto varlık sahibi olanların ardına düşme ve performans olarak geride kalma” riskine maruz kalıyor:

Kripto piyasası geleneksel piyasalardan çok daha yüksek dalgalanma gösterse de, Bitcoin ve Ether gibi varlıklardaki fiyat düşüşleri alıcıları cezbediyor gibi gözüküyor.

McGlone, fon yöneticilerinin de kitlelerden önce büyük trendleri yakalamasının beklendiğini ve geleneksel portföy stratejilerine bağlı kalmaları durumunda işlerin onlar için daha da zorlaşacağını açıkladı. Birçok varlık yöneticisi, portföyün yüzde 60’ını hisse senetlerine, yüzde 40’ını ise tahvillere ayırmak gibi geleneksel bir stratejinin günümüz piyasasında yeterli olmadığı konusunda uyardı.

En büyük kripto para olan Bitcoin, 61.500 dolardan işlem görüyor. Bitcoin, ekim ayında 67 bin doları geçerek pik yapmıştı.

Cointelegraph, bu yılın ilk çeyreğinde Grayscale’den Michael Sonnenshein, Amber Group’tan Jeffrey Wang ve Tyr Capital’tan Edouard Hindi ile röportaj gerçekleştirmişti. Söz konusu röportajda bu üç yönetici, kripto paralara yatırım yapmanın “kariyer riskinin” önemli ölçüde ortadan kalktığını ileri sürmüştü.

 

 

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com