Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin son bir haftanın en yüksek seviyesinde

Bir süredir yatay seyreden Bitcoin (BTC) güçlü bir kırılma yaşadı ve 63.400 dolar ile son yedi günün en yüksek seviyesini gördü.

Bitcoin fiyatında ani fırlama

BTC/USD paritesi, ani dalgalanmayla dakikalar içinde 1.500 dolar fırladı.

Bitcoin, 25 Ekim’den beri görülen en yüksek seviye olan 63.400 dolardan işlem görüyor.

Popüler analist Filbfilb ve diğer bazı analistler, pazartesi günü grafiklerin dalgalanma sinyali vermesi nedeniyle bu hareketi bekliyordu.

Analist, “Bitcoin hala MR çizgisi etrafında zorlanıyor. Dirence bir sonraki dokunuşu dördüncü denemesi olacak ve bu seviyenin kırılmasını bekliyorum,” diye özetledi.

“MR çizgisini kaybetmedik ve dirençle karşılaştık, yine de bir sonraki hareketin önümüzdeki 48 saat içinde gerçekleşmesini bekliyorum.”

Diğer bazı analistler de Bitcoin’in göreceli güç endeksinin (RSI) hala 70 puanın üzerinde olduğuna ve bunun rallinin süreceğinin klasik bir göstergesi olduğuna dikkat çektiler.

Arz şoku artıyor

Bitcoin ekosistemine kasım ayının ilk günlerinde yükseliş beklentisi hakim.

Son veriler, yükseliş sinyali veren zincir üstü göstergelere ek olarak, yatırım davranışlarının da BTC’nin 64.900 dolara yükselişinin başladığı şubat ayını andırdığını gösteriyor.

Özellikle de yatırım fonları, ekim ayında madencilerin ürettiğinden daha fazla BTC satın aldı. Böyle bir durum, yılın ikinci ayından beri ilk kez görülüyor.

Madencilerin kendileri de 2021 yılında birikimi tercih etti. Yalnızca Çin’in madencilik yasaklarıyla piyasanın karıştığı mayıs ayında bu trend bozuldu.

 

 

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

İlgini Çekebilir  Bitcoin’in ilk ETF’i ilk işlem gününde yoğun ilgi gördü
x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com