Perşembe, Nisan 25, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Solana’da rekor ralliyi ne tetikledi?

– DIŞ HABERLER SERVİSİ

Solana (SOL) son aylarda, tanınırlığı artarken rekor üzerine rekor kırdı. Dijital para birimi 219,11 dolara ulaşarak tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydetti. Bu rakam itibarıyla kripto para 2021 yılında %13,500’ün üzerinde yükseliş göstermiş oldu. Dijital varlık rekor seviyenin ardından bir miktar geri çekilerek 212 dolar seviyesine geriledi.

Solana’nın tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığı gün, Solana platformunda yer alan merkeziyetsizleştirilmiş finans (DeFi) projelerinin toplam değeri de 13,67 milyar dolara yükselerek rekor seviyeye ulaştı. Solana’nın son dönemdeki fiyat hareketleri, analistlere göre bir dizi boğa piyasası faktörüne bağlı. Digital Capital Management Direktörü Tim Enneking Forbes’a yaptığı açıklamada, “Solana bir dizi sebebe bağlı olarak yükselmeye devam ediyor” dedi.

Açıklamasında, “Solana NFT piyasasının tanından katılımcılarından bir tanesi” ifadesini kullandı. Buna ek olarak Solana, Ethereum’un “yıllardır vaat ettiği tüm özelliklere sahip”. Bunlar arasında düşük işlem ücretleri gibi özellikler bulunuyor. Solana’nın kripto para borsası FTX ile olan bağlantısı da bir itici güç görevi görüyor. Aynı zamanda, Solana’nın yükselme oranı, Ethereum’un yükselişinin çok daha üzerinde.

CEX.IO CEO’su Konstantin Anissimov da Solana’yı desteklediğini açıkladı. Anissimov platformun benzersiz bir değere sahip olduğunu ifade ederek, “Ethereum ve DeFi çözümlerine imkan tanıyan diğer blockchain’lere karşı güçlü bir rekabet sürdürüyor” dedi.

Açıklamasının devamında, “Solana 0,01 dolardan daha düşük işlem ücretleriyle oldukça hızlı bir sisteme sahip. Buna ek olarak giderek daha fazla insan tarafından benimseniyor ve cömert geliştirici teşvikleri de başarıyı destekliyor” ifadelerine yer verdi. Ancak borsagundem.com’un derlediği bilgilere göre Ethereum, Solana’nın güçlü rakiplerinden bir tanesi olmaya devam ediyor. Anissimov, “Solana umut veren bir geleceğe sahip olan tek blockchain projesi değil” dedi.

İlgini Çekebilir  Galatasaray'ın Kripto Parası GAL, CoinMarketCap’te Listelenmeye Başladı

 Kripto para hedge fon yöneticisi BitBull Capital CEO’su Joe DiPasquale bu gelişmeye detaylı bir açıklama getirdi.

DiPasquale, “şimdilerde yatırımcılar görece daha güvenli altcoin’lere yöneliyor. Çünkü Bitcoin’in gelecekteki fiyat hareketleri belirsizliğini koruyor” dedi. Devamında, “kapsamlı bir ‘altcoin rallisi’ olmadığı bir durumda, yatırımcılar son aylarda yüksek performans göstermiş olan varlıklara yönelmesi doğal” ifadesini kullandı. DiPasquale, Solana, DOT, LUNA ve ATOM gibi altcoin’lerin, piyasalar daha riskli altcoin’lere yatırım yapacak güveni kazanana kadar yüksek performans göstereceğini açıkladı.

 

 

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com